התפילה שלכם.

stars blanket

New member
התפילה שלכם.

חוץ מהתפילות שבספר התפילה, איזה תפילה אתם אומרים בלבכם? מה מבקשים? ועבור מי? ספרו על מקרים בהם קיבלתם מענה מהאל בשעות מצוקה או לחילופין - בזמן טוב.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifהתפילה היא השיחה הפרטית ביני לבין אבי

שבשמיים
על עומקה של התפילה ודוגמאות..הביאה האדומה שלנו פעם קטע יפה, אבל הוא בערבית. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1674&msgid=94911188 ישוע אמר תבקשו מהאב כל מה שתרצו בשמי ויהיה לכם
התפילה אינה מוגבלת, אני מדברת עם אלוהים כאבא אוהב, ידיד מקשיב, אח דואג, שופכת א ת הלב, מודה על מה שנתן ולא נתן, מברכת את שמו הקדוש, ואת מה שעל ליבי אנימספרת ומבקשת, עבור אחרים ועבורי, בשם ישוע המשיח, עם האמונה כי אלוהים מקשיב, קרוב אליי, ויתן לי את הכי טוב עבורי. כמה פעמים האל הציל אותי ממצוקות..? אני כבר לא יכולה לספור
רחמיו ואהבתו מקיפות אותי כמו מטר מבורך, על אדמה יבשה
מתנות האל לא נגמרות, כי הוא אמר , אני מהשמיים אמטיר עליכם ברכות שלא תוכלו לספור, כי ישוע אוהב את בניו
הללווייה. מענה מהאל?
ואיי.. הבונבונה ששמה סהר.. היא כעת הנס המהלך עבורי..שאני רואה בה את אצבעות אלוהים כל דקה ודקה

salt of earth

New member
התפילה היא הקשר עם אלוהים

אני רואה בתפילה כצינור תקשורת שמחבר אותי לאלוהים, דרכו אני מספרת לו דברים, מבקשת ממנו עזרה, מודה על היום שלי ומתפללת בשביל המשפחה והחברים. אצלי דרכי התפילה הן מגוונות, זה יכול להיות מספר תפילה (שכוללות בקשות אישיות וקריאה בתהילים) ועד לשיחה רגילה כאילו שאני מדברת עם אבא שלי הרי אלוהים הוא אבינו בשמיים האוהב
אני מבקשת ממנו שיברך את היום שלי, שיעזור לי בקשיים שלי, שיעזור למשפחה שלי, שיגביר את האמונה שלי, שיגרום לי להכיר אותו עוד יותר לעומק, אני מספרת לו על היום שלי, המחשבות שלי, הדילמות שלי. אחרי התפילה אני יוצאת מחוזקת יותר, שלווה יותר, ורגועה יותר. אלוהים נענה לי בהרבה תפילותיי, כאשר התפללתי בזמן שהייתי חולה ולא הצלחתי להירדם בכלל, הוא עזר לי בלימודים, בעבודה, בזמן שייסדנו את תנועת הנוער נהגנו להתפלל הרבה כדי להצליח למשוך צעירים ולהתגבש ואלוהים נענה לתפילות שלנו ויש לנו תנועה לתפארת
כמובן אלה דוגמאות מהזמן האחרון

למעלה