התפטרתי

התפטרתי ../images/Emo13.gif

לא רוצה לפרט יותר מדי אבל פשוט נמאס לי והשבוע האחרון (וקצת לפני) היה פשוט סיוט. לא יכולתי לחכות כבר ולמצוא עבודה אחרת. יש לי כבר שני ראיונות עבודה. נקווה לטוב.

תודה לכן

האמת שהתחושה העיקרית שלי היא הקלה. הבוס הזה הוא די מגעיל, ולכן אני שמחה שאני לא כאן יותר. מקווה למצוא עבודה מהר (קשה היום), ושיהיה לי יותר טוב במקום אחר

ayush

New member
בהצלחה ! מקוה שתמצאי מקום חדש

במהרה
ו-2 ראיונות עבודה זה באמת הישג לכשעצמו !

Ronnie*

New member
מזל טוב! ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שאת לא נשארת במקום הנוראי ההוא... שיהיה בהצלחה! אני בטוחה שתמצאי מקום טוב יותר.

הילית*

New member
כל הכבוד על האומץ !

לאור הסיפורים שלך אני בטוחה שיכול להיות רק יותר טוב בהצלחה !!!

אביבית1

New member
הרבה הצלחה ../images/Emo24.gif

בראיונות. צריך המון אומץ לקחת את הרגליים וללכת כמו שעשית, כל הכבוד שעזבת עבודה שסבלת בה, והיה לך כל כך רע במצב הכלכלי של הארץ.

כך הכבוד על האומץ!../images/Emo140.gif

לפי כל הסיפורים נשמע שבאמת נמאס לך... שיהיה לך המון בהצלחה!

uti

New member
סחתיין על האומץ במיוחד עם המצב היום

ו...הכי חשוב זה שתמצאי עבודה בלי בוסים מגעילים!!!! אמן!

אתי@

New member
כל הכבוד על האומץ ../images/Emo47.gif

שיהיה לך המון בהצלחה
מבטיחה להחזיק אצבעות..........

rona25

New member
שיחקת אותה - כל הכבוד לך

אני מאוד מעריכה את האומץ שלך (הלוואי עלי) לקום לעזוב מקום רע ובוס מגעיל (אני מחכה לסוף ההיריון לעשות את זה) אני מקווה שיקח לך מעט מאוד זמן למצוא עבודה טובה!!!!

גלי ב

New member
עשית את הדבר הנכון ../images/Emo45.gif

אני בטוחה שתמצאי עבודה שתתאים לך יותר ושהבוס יהיה נחמד . הכי חשוב...שתקומי לעבודה עם חיוך על הפנים... מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם ומחזיקה לך אצבעות

Hadar p

New member
בהצלחה!../images/Emo24.gif כנראה שעשית צעד

נכון וטוב עם בראש ההודעה שלך יש את האייקון הזה
הכל לטובה! שיהיה בהצלחה

תודה לכולן! אני מקווה שאומץ לא

שווה טפשות. אני לא כל כך רואה את זה כאומץ - המצב הנפשי שהייתי בו בזמון האחרון, ובעיקר בשבוע האחרון, לא הותיר לי ברירה. אני עובדת פה עד יום חמישי, וכבר ישנה הרבה יותר טוב בלילה. אני מקווה שהפרשה הזאת לא תגרום נזק בלתי הפיך לדימוי העצמי שלי.

למעלה