התפוררות נפשית

התפוררות נפשית

אחרי 26 שנות נישואים אני בתחושה עמוקה שהכל ירד לטמיון. במסגרת העבודה של בעלי הוא שהה מעל 8 חודשים במדינה בגוש הקומוניסטי לבד בלעדי. חזר משם ואני בתחושה שאין יותר ביננו כלום. הכל נמחק. אין את המגע העדין, אין שיחות יש ריקנות תהומית שהולכת וגוברת ואני במשבר ועצב שלא חוויתי כל חיי. הייתי רוצה לפרק את החבילה אך אין לי אומץ ואינני יודעת מהיכן להתחיל. מה שאני יודעת זה שאני חייבת לפעול ומהר לפני שאני אשבר לחלוטין. יבשו מעינות הדמעות שלי. יש למישהו עצה למעני??

צפוני

New member
התשובה טמונה בכינוי שבחרת לך ....

לביאה ומקורית !!! למה את נותנת לאישך כזזו עוצמה? מדוע אושרך תלוי ביכולת הנתינה שלו? אני מניח שידעת כבר מזמן שזוגיותכם חולה, העדרותו ל 8 חודשים הביאה את העובדה למודעות. צאי למסע של ברור עצמי !!! הניחי לו בשלב זה והתרכזי בעצמך. אח"כ כאשר תביני את עצמך יותר טוב תוכלי לבדוק את המערכת הזוגית. בתור נקודת התחלה הייתי מציע לך לברר מהיכן בא לך חוסר האונים, על מה הוע נופל.

adam33

New member
ראשית

ראשית חייכי אזרי כח כי שמך אמור להעיד על כוחך לביאה את !!! ולכן אספי את כל השברים והיי חזקה וראי מה עושים כעת. ניראה כי מדובר בשני אנשים שהזמן הפך אותם לזרים זה לזה כאילו יש לו חיים משלו ורק את שומרת על האימון שיקר לך בעוד שהלב קרוע מבפנים ולכן... ברור שאת צריכה לדבר איתו אבל את ההרגשה שלך אי אפשר למחוק ולכן דרשי תשובות ישירות ולא מתחמקות ספרי לו שהעבודה גזלה את כל החיות שהיתה בניכם ועליו מן הסתם לדעת שאינך יכולה עוד אל תמשכי המון היה וירצה..זכית היה ויעדיף גיחה נוספת לחו"ל אזיי הציבי לו את התמונה של החיים שלך ושאינך יכולה לסבול עוד איתו ובלעדיו ולכן שיחליט!!! אני מאמין שהלכת המון לקראתו עם הזמן ולכן אני מאמין שגם את זכאית.. בהצלחה לך בכל אשר תפני.

למעלה