התפוצץ לי הפאסט.

rois5

New member
התפוצץ לי הפאסט.

היום בשעה שאני יוצא מהעבודה אני רואה על הגלגל האחורי בצד של השרשרת כתם לבן גדול, כאילו שברו לי ביצה על האופנוע (ER5)אני שעה מסתכל ולא מבין מאיפה זה הגיע, עד שאני קולט שהבקבוק של הפאסט התפוצץ לי!. איזה מוזר.? הוא לא אמור להיות עמיד לחום, האופנוע חנה בחוץ בשמש הקופחת אבל הפאסט ממוקם מתחת לזנב של האופנוע.

בדר"כ על מיכלי לחץ כמו מטהר אויר

וחבריו רשום להרחיק מחום ומעל טמ"פ של 45 מעלות , סיבוב קטן ברחבי תל אביב שכנע אותי שהיום היה קרוב ל 45 מעלות כך שהגיוני שהוא התפוצץ מהחום.

UrbanDK

New member
הפאסט מתחיל רק ב45 מעלות? ../images/Emo12.gif

טכנולוגיה, לא עבודת ניחושים.

desktop

New member
שיהיה בהצלחה../images/Emo70.gif

לי לקח להוריד את הזבל הזה כמה שעות... המלצה שלי, תשאיר אותו בתיק איתך, לא על האופנוע. או שגונבים אותו, או שהוא מתפוצץ.

באנופי

New member
זה מיכל

שאיתו אתה מתקן פאנצ'רים באופן זמני, הוא מתחבר לוונטיל ושופך חומר שאוטם את המעטפת הפנימית של הצמיג (או הטיוב??).. בכל אופן.. הדבר הזה כבר קיים שנים והוא מעולה, גם לרכב ד"א.

Moo Moo

New member
שים אותי בשקית ניילון... יתפוצץ...

לפחות לא ילכלך

yaloner

New member
כשלי התפוצץ הפאסט הוא לקח איתו גם

את שקית הניילון. ועוד אחת חזקה, מהדיוטי פרי

GiladZX6R

New member
תגיד תודה - לחבר זה התפוצץ בתוך

האוטו - שבר חלון והרס את כל המושבים.

tygger

New member
לרוב יש את הפיתרון הפשוט.

לוקחים איזה גרב (ישנה/חדשה) ואיתה עוטפים את הפאסט ואז שמים אותו תחת האופנוע, או איפה שנוח לך לקשור/להניח אותו. זכור לי היום בו הגיע בחור עם פאסט בתיק מיכל. היום היה חם מאוד והמוסך בפינות ללא המאווררים היה רותח. האופנוע הועמד במקום על מנת שיתקרר. לאחר כרבע שעה, לפתע מספר מכונאים נצפו רצים מהדלת של המוסך. חלק דרך החנות גם שעבדתי בה בזמנו. ידידנו החביב שם את הפאסט בתיק המיכל שלו והלך לאכול. תיק המיכל בהיותו שחור, ספג נפלא את חום השמש ובישל את הפאסט. הפאסט כמובן התפוצץ ותיק המיכל לפתע התנפח לגמרי מגודל נורמאלי לגודל המורחב שלו (למי שיש תיק מיכל, מבין). מיותר לציין את הצחוקים שרצו שם אחר כך במשך חודשים, ואת הפרצוף של הבחור כאשר הוא ראה את כל הדברים שלו מלאים בנוזל הדביק של הפאסט.

למעלה