התערבות ההפקה

מצמצן

New member
התערבות ההפקה

מפיקי התוכנית "הישרדות" הוליכו שולל את ציבור הצופים בעונה שעברה. האם גם העונה תהיה התערבות מצד ההפקה? האם גם ב"הישרדות 2" הסוף יהיה מפתיע כמו בעונה הראשונה וכמו ב"האח הגדול"?

מתכNET

New member
השקנאי..הזה נראה לי מוכר היה אותו

קטע בדיוק בגרסה האמריקאית!!!!

השקנאי הזה באמת מוכר:

זה שחקן שההפקה שתלו

דנה1982

New member
תשמע, התערבות ההפקה לא עוזרת לפייבוריט שלה

לדן מנו וליוסי בובליל (מהדוגמאות שנתת) לא עזרה ההפקה. אני מקווה שגם בעונה הזו יהיו הפתעות.התערבות הפקה בטוח תהיה, אם כי פחות מורגשת מאשר "בואו נעביר את דן לשבט הבנות וגם ניתן לו חסינות אישית על הדרך". הם למדו לקחים ויעשו את זה בצורה הרבה יותר מתוחכמת אם בכלל. אין סיכוי שהם יתנו לעצמם ליפול שוב לתחקירים בעייתיים. אני גם מקווה שאני אצליח להחזיק מעמד כמה שיותר בלי ליפול לספולירים לגבי שלישיית הגמר...

אעלק לדן לא עזרה ההפקה????

דן היה אחד השחקנים הכי גרועים וההפקה הייתה צריכה להגן עליו כשהבנים רצו להדיח אותו אז העבירו אותו לשבט הבנות.... אפילו אלכס היה שורד יותר ממנו בוא נראה אם גם הפעם ימציאו איזה פועל מקומי שלא יתן לשני אנשים להצביע כדי שדן וחבורתו יגיעו לגמר הוא רק הביא רייטינג עם הקללות שלו והחיוך התחמני

דנה1982

New member
הוא זכה?

ההפקה עזרה, הכוונה שלי הייתה שכל העזרה שהוא קיבל לא תרמה לו בכלום בגמר, כי את המליון קיבלה נעמה.

dor342

New member
העזרה תרמה לו די הרבה

במקום לעוף בפרקים הראשונים ובכך להישכח די מהר הם סללו לו את כל הדרך לגמר ובכך הפכו אותו לסלב החשיפה והפרסום הם פרס לא פחות חשוב ודי הרבה אנשים באים לתוכנית בגלל זה הוא היה השחקן הכי גרוע וההפקה בנתה אותו כאסטרטג עלאק ...

AmitNHB

New member
זה לא ממש רלוונטי כי לאף אחד בהפקה לא היה

אכפת אם דן, נועם או נעמה יקחו את המיליון. היה אכפת להם שדן ונועם ישארו לאורך כל הפרקים וכך היה.

זה לא ממש נכון.

במקרה האח הגדול, ההפקה הייתה מכורה באופן ממש בולט לטובת שפרה, העריכה הייתה לטובתה בצורה שקופה והראו רק את הצדדים הטובים שלה ורק את הצדדים הרעים של יוסי ועינב. ההפקה בהחלט גרמה למועדף שלה לנצח במקרה של האח הגדול. במקרה של הישרדות - ההפקה פשוט הייתה בעד שלושתם, בעיקר נועם ודן אבל גם נעמה, ברגע ששלושתם הגיעו לגמר זה כבר לא באמת שינה להפקה מי ינצח, שלושתם הגיעו לשם בגלל שההפקה הייתה מכורה, לאף אחד מהם זה לא באמת הגיע. הסיבה שנעמה זכתה היא שרוב חבר המושבעים היה מורכב מחברי סבאנה שהצביעו רק אחרי שהם כבר צפו בתוכנית (בניגוד לגרסה האמריקאית) וראו איך שההפקה הפילה אותם בכוונה, הם כעסו על ההפקה ובחרו בנעמה כי היא הרע במיעוטו, ההפקה הייתה מכורה לטובת שלושתם, אבל במקרה של נעמה זה היה פחות מבמקרה של דן ונועם.

dor342

New member
ההפקה של הישרדות מתערבת שוב ?

לא שממש היה משנה לי מי יודח היום אבל משהו נראה לי די מסריח בפרק של היום חבורה של אנשים כורתת ברית ו"במקרה" גל לא מצליח להרדם ושומע את זה.... נראה לי די חשוד הם לא נראים לי כל כך מטומטמים לדבר ככה חופשי בקול רם כשיש איזשהו סיכוי שמישהו עדיין ער או מנמנם בקרבת מקום. יותר הגיוני שמישהו מההפקה הדליף את כל הסיפור לגל ומצאו סיפור כיסוי אח"כ לאיך הוא שמע את העניין. (גל הזה נראה לי נראה לי די מקושר להפקה בדיוק כמו אדון דן מנו בעונה הקודמת ) ובכלל החיוכים המוזרים של גיא זוארץ וגל במועצת השבט די מעוררים חשד. בקיצור נראה מוזר והאמת אחרי הבזיון של שנה שעברה קשה להאמין להם

N o a m V

New member
אם תתחיל לחשוב ככה כל פעם זה לא ייגמר

למה "במקרה" הוא לא הצליח להירדם, הרי הם לא ישנים שם בתנאים הכי טובים להירדם עד הבוקר. גם היה חושך כך שהם אולי לא שמו לב מה קורה סביבם, והוא בעיקר ראה את הלחיצות ידיים ולא קשה להסיק מה זה.

dor342

New member
לא יודע, זה נראה לי מוזר

אני פשוט עושה אחד ועוד אחד גיא איתי ונתן לא נראים לי טפשים במיוחד לדבר ככה חופשי בקול רם כשמישהו כאילו ישן ממש ליד. ( זאת , במיוחד לאור העובדה שחלקם משרת ביחידה קרביות כך שהם די מודעים וכנראה יודעים איך להחריש את עצמם כשצריך) גל לעומת זאת... איש עסקים שכנראה הגיע דרך קשרים טובים עם ההפקה במטרה לקדם את העסק שלו וכנראה הובטח לו שיעזרו לו קצת לשרוד פרק זמן מסויים על אף הכושר הדי לקוי שלו ביחס לאחרים . תוסיף לזה את החיוכים התמוהים של גיא זוארץ וגל אחד לשני במועצת השבט ואת המוניטין הרע של ההפקה משנה שעברה והנה לך תבשיל לתפארת ...

GurmaNigga

New member
חלאס לעשות מעצמכם צחוק

ולקפוץ כל פעם שקורה משהו ולהגיד "התערבות ההפקה הפקה הפקה הפקה בלה בלה בלה"... תראו תתוכנית, תאמינו למה שהמשתתפים בתוכנית אומרים ולראיונות שלהם, ותהנו, חלאס לחפש מניעים נסתרים וכו'.. זה פאתטי

נראה לי שפה אתה קצת מגזים

גם לא כ"כ מעניין למה הוא היה ער או לא ער.. והם דווקא כן נראים חבורה של מטומטמים, אם תשאל אותי. ועם התנאים שיש להם שם (עד שיתחילו להאכיל אותם בסנדויצי'ם), הגיוני שהוא לא הצליח לישון.

dor342

New member
בסדר, הגיוני שהוא לא נרדם ...

אבל למה שהם ידברו בקול רם אם הוא ישן קרוב ? קשה ללחוש אנשים ששכבו במארבים מתקשים ללחוש פתאום כשהם כורתים ברית נגד שאר חברי הקבוצה ? מוזר ...

dor342

New member
בגלל זה אני מדגיש ...

אלה אנשים ששכבו במארבים... הם יודעים טוב מאוד (ולמעשה טוב יותר מכל אחד אחר ) את כוחו של הלילה ולאיזה מרחק נשמעת לחישה או דיבור עמום (ובכלל את הצורך להיות דיסקרטי וזהיר בעניינים כאלה) מצד שני יש את גל... איש עסקים, שלא ממש צריך את הפרס וכנראה הגיע לתוכנית בכדי לקבל זמן מסך ופרסום ע"י קשרים עם ההפקה ודוקא הוא "פתאום" שמע ...

אתה אוכל יותר מדי סרטים על ההתחלה

אני מציעה שנחכה ונראה מה יהיה בהמשך, אולי עוד יהיו התערבויות בוטות לטובתו, כפי שהיה עם דן מנו. אולי...

למעלה