התעמקנו כבר ב...

N a V e

New member
התעמקנו כבר ב...

גילו של יובל ואיחלנו לו יומולדת שמח.... עכשיו,האם מישהו יודע בני כמה חברי הלהקה האחרים?

גילם של חברי הלהקה

יש לי תאריכים (לא עליי כרגע) ואני לא זוכרת אם יש גם שנת לידה. עכשיו אני לא זוכרת אותם, פעם זכרתי הכל בעל פה, הגיל עושה את שלו. אני אבדוק וארשום.

sherennn

New member
משהו יודע את התאריך של ההופעה בערד

94 אז זה התאריך יומולדת של אבנר...

ב-19 ליולי

בדקתי בכרטיס. לגבי הגילאים - הייתי בטוח שיש לי, חרשתי את החומר ו-כלום
ת´אמת עכשיו כשאני חושב על זה, יכולתי לחפש כתבה כתבה ולדלות משם את המידע הזה - פשוט חשבתי שיש לי את זה על פתק מסודר...

מריושי

New member
רוק קדחת הקיץ...

אני שמרתי רק את הכרטיסים מהמופע פרידה למה לשמור כרטיסים מהמופע ב94?

יש לי כרטיסים של כל מופע

של משינה שהייתי בו חוץ מאחד - הראשון (גבירותי ורבותי משינה בהאנגר בירושלים). והשאלה שלך - למה לשמור - ומה אם שמונה שנים אחרי המופע ישאלו אותי באיזה תאריך הוא התקיים?

sherennn

New member
טוב..אז בינתיים אנחנו יודעים...:

ש.. לאבנר יש יומולדת ב- 19.7 ליובל ב-9 או ב-10 ליוני?? ונשארו.... איגי, שלומי ומייקל!! וגם ישראליאנה אמרה שיש לה את ימי ההולדת!

הנה התאריכים:

כמויות האבק ששאפתי כדי להגיע לדברים האלה... פרט ליובל בנאי, אין לי את שנות הלידה, אבל ניתן לגרד איכשהו אח"כ שלומי ברכה: 23 במרץ יובל בנאי: 9 ביוני 1962 אבנר חודרוב: 19 ביולי איגי דיין: 14 בנובמבר מייקל בנסון: 16 בנובמבר ואם כבר נסעתי אחורה בזמן - מישהו זוכר את ה"תחרויות" שהיו למשינה עם נוער שוליים וכמובן עם אתניקס?

sherennn

New member
אסף!!!../images/Emo13.gif הצחקת אותי ../images/Emo6.gif

"ומה אם 8 שנים..."
כן...באמת מה היינו עושים??
ד"א באיזו שעה הוא התחיל? בקיצור...לפי מה שאתה מספר - נשמע שהיית בהרבה הופעות של משינה... אז אולי תספר קצת...איך היה
ככה..שנדע...
ההאנגר היה פעם בירושלים??? אם כן - טוב לדעת....

אני לא מסוגל לשמוע אתכם!

זה לא הוגן להיות בן 16 ובכיתה ד כשמשינה התפרקו!!!!!!!!!!!!!!!!! למה אחותי יצאה קודם כלבה?!

Lenard

New member
לוינסטון סמית´...

גם אני הייתי שבכיתה ד´ כשמשינה התפרקו... זה לא הפריע לאח שלי לקחת אותי להופעה שלהם בצמח ב94´.... כנראה שאחותך לא פנקה אותך מספיק...

תמסור לאחיך כל הכבוד

אני לא הייתי מסוגל לקחת ילד בן 9 או 10 להופעה ועוד בפארק. כיפאק לאח של לנארד!

נו את רואה...

אין לי כח לחפור שוב בתיק כדי למצוא את הכרטיס, אבל נדמה לי שפתחו את השערים לאתרוק בשש בערב או משהו כזה.
אם כבר הזכרנו את ערד - יום השנה לאסון מתקרב - 18/7 למיטב זכרוני. הפסטיבל הוא אכן הנענש הכבד של הסיפור הקשה הזה, ובצדק לדעתי. היה פעם מועדון האנגר בתלפיות. אם אני לא טועה היתה שם גם הופעה של העמותה לחקר התמותה - ואת הסיבוב הזה אני פיספסתי - מלחמת המפרץ קטעה אותו, כך שלא היו לי הרבה הזדמנויות - אולי שתי הופעות בירושלים. הייתי סה"כ בשמונה הופעות ולי זה נשמע מעט מדי, למרות ששמונה הופעות על ארבעה וחצי סיבובים יכול להחשב מכובד. ההופעה הכי טובה של משינה שהייתי בה הייתה באמפי בקמפוס הר הצופים - מפלצות התהילה - רעש, השתולליות, צחוקים, כתם הפרי, המשאיות מחממים - הצילצולים לא עזבו לי את האוזניים עד 10-11 למחרת. ההופעה הזו אגב נדחתה ביום והתקימה יום אחרי שיובל חגג 30. צעקו לו מזל טוב, והוא ענה "מזל טוב, מזל טוב. אתמול היה לי יום הולדת. אז מה? נהייתי עוד יותר זקן! (עם גיבוי מאיגי ואבנר כמו בסטנד אפ)" למען הסר ספק, תאריך הלידה של יובל הוא התשיעי ליוני 1962.

sherennn

New member
תודה!!!!!!.....איזה כיף לך!

הלואי עלי להיות בהופעה של משינה!! אפילו אם רק אחת! כיף לשמוע שהם באו לפעמים לירושלים.... שכפות רגליהם הילכו כאן....סתאאאם....
איזה יופי!! טוב אז תודה על המידע המעניין!... ו...בקשר לשעה....זה היה בצחוק...
לא התכוונתי שבאמת תבדוק... רק בשביל להקצין עוד יותר את יצר החטטנות שלי...
אני מתפלאה שאפילו חשבת על זה...
והייתי מתפלאה אם זה באמת היה מעניין מישהו... טוב אני אפסיק לכתוב שטויות...
בייייי

למעלה