התעמלות

מצב
הנושא נעול.
התעמלות

התעמלות
יש לי התלבטות איומה עם עצמי,האם לעשות התעמלות(כפיפות בטן) בין הטיפולים? מאוד חשוב לי כן לעשות,אך אני פוחדת לפגוע בעצמי . אני עושה 3 פעמים בשבוע הליכות וזה לא מספיק לי זה נשמע טפשי אך המראה החיצוני חשוב לי מאוד ואני מרגישה שאני מתנוונת אשמח לשמוע את תגובותיכם. תודה

3דוגית

New member
../images/Emo178.gifהתעמלות

התעמלות
יש לי התלבטות איומה עם עצמי,האם לעשות התעמלות(כפיפות בטן) בין הטיפולים? מאוד חשוב לי כן לעשות,אך אני פוחדת לפגוע בעצמי . אני עושה 3 פעמים בשבוע הליכות וזה לא מספיק לי זה נשמע טפשי אך המראה החיצוני חשוב לי מאוד ואני מרגישה שאני מתנוונת אשמח לשמוע את תגובותיכם. תודה
התעמלות
בכלל לא טיפשי שחשוב לך המראה החיצוני, אני אחרי ההפלה גם עשיתי דיאטה קלילה וגם הגברתי את הפעילות שלי. מעניין אותי למה את חושבת שלא טוב לבצע שרירי בטן? בהריון אסור לכווץ, אולם לפני??? לא נראה לי מזיק אם את עושה גם כיווץ ובסוף מתיחות- פשוט גורמים לדם לזרום באזור זה מה שבטוח עוזר אלו התרגילים לחיזוק שרירי האגן (השרירים הטבעתיים). אז ככה: בשכיבה על הגב, ברכיים כפופות, כיווץ פנימי, עם הרמה קלה של חוליות תחתונות והורדת האגן ושחרור השרירים עד להרפיה מוחלטת ושוב. תרגול נעים, גם אני הולכת לעשות

גולה1

New member
לדעתי בין הטיפולים אין שום מניעה

התעמלות
לדעתי בין הטיפולים אין שום מניעה
לעשות ספורט כולל כפיפות בטן, גם אני עשיתי. כאשר תתחילי טיפול תעשי הפסקה וכמובן גם כשתהיי בהריון. בהצלחה

בריזה1

New member
אין בעיה בין הטיפולים

התעמלות
אין בעיה בין הטיפולים
אומרים שאפילו בהריון מותר להתעמל בצורה מבוקרת אם את מורגלת בתעמלות. אני מהמחמירות ומרגע שאני עוברת טיפול אני נמנעת מכל מאמץ מיותר. לא מתעמלת לא מרימה כבד כלום. בריזה

Pugili

New member
למה לא? לפי דעתי אין בעייה

אין בעיה בין הטיפולים
אומרים שאפילו בהריון מותר להתעמל בצורה מבוקרת אם את מורגלת בתעמלות. אני מהמחמירות ומרגע שאני עוברת טיפול אני נמנעת מכל מאמץ מיותר. לא מתעמלת לא מרימה כבד כלום. בריזה
למה לא? לפי דעתי אין בעייה

lychee 8

New member
התעמלות ../images/Emo35.gif

התעמלות
התעמלות

בין הטיפולים אין בעיה להתעמל וגם אין בעיה עד ההחזרה. אחרי ההחזרה בפדיוס הכריחו אותי לא לעשות כלום ולא לסחוב כלום. אחרי שראינו דופק הרופא אמר שמותר לעשות התעמלות מתונה שאינה מפעילה שרירי בטן(התעמלתי עד ההחזרה במשך שנים), בשום פנים ואופן לא (ואני מדגישה - לא) לבצע תרגילי בטן. בכל אופן אני בטטה מאז תחילת ההריון, אין לי כוח להרים אפילו נעליים. מאוד חסרה לי הפעילות הגופנית, אבל מוכנה לוותר עליה אחרי ההמתנה הארוכה שעברנו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה