התעמלות לעיניים

hgilad1

New member
התעמלות לעיניים

שלום לכם, מישהו מכיר/ממליץ על ד"ר חנה קפלן רופאת עיניים שמתמחה באורטפדיה של העין ומשווקת תוכנה שעוזרת לאימון העין. שמעתי מחברה ששמעה שזה עושה מאוד עוזר לילדים עם בעיות קשב וריכוז. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה חגית

05 מיכל

New member
תיקון קל:

כאשר יש בעיה בתפקוד העין, הדבר מקשה מאוד על הריכוז, בעיקר אצל מי שהריכוז שלו ממילא בעייתי. הטיפול בבעיה כזו הוא באמת בעזרת תירגול. אבל זה לא אומר שתירגול של העיניים משפר ריכוז כאשר אין בעיה בעיניים. אני אפילו לא בטוחה שזה בריא לעיניים לתרגל ללא צורך. אינני מכירה את הרופאה שהזכרת, אבל אני מכירה את הצורך הרפואי ואת התחום הרפואי (אורטופטיקה) והוא אכן מועיל מאוד למי שיש לו בעיה במיקוד ראייה למשל.

hgilad1

New member
התעמלות לעיניים

שלום מיכל ותודה על התגובה המהירה, יש לי עוד קצת שאלות. א. האם את מכירה רופאים שעושים בדיקה כזו ומומלצים (שאין להם אינטרס למכור לי סתם תוכנה אם אין צורך). ב. כאשר אכן זו הבעיה בעיניים, האם באמת זהו פיתרון לבעייה? יש סיכוי לתקן את הבעיה? ... אני קצת סקפטית אבל כמו כל אמא אני נאחזת כל תקווה לשיפור, כך שאשמח לקבל מידע מבעלי נסיון. תודה מראש, חגית

05 מיכל

New member
תשובות:

לגבי המלצות - באיזה אזור בארץ את גרה? אם יש בעיה של מיקוד ראייה, אז תרגילי עיניים מועילים מאוד. אבל שוב, זה מתקן בעיות במיקוד ראייה, זה לא מתקן הפרעת קשב וריכוז.

hgilad1

New member
התעמלות עיניים

הי מיכל, שוב תודה, אני באזור השרון- ליד כפר יונה. חגית

ראיתי שבתל השומר

יש מומחה/ית לאורטופטיה. באתר של בי"ח שיבא יש פירוט של כל המרפאות. נדמה לי שזה היה או במרפאה להתפתחות הילד או במרפאת העיניים של בית החולים לילדים.

למעלה