נורא חבל שעל עבודות מדהימות לא מפרגנים כואב הלב
ל ללייניה New member 27/5/14 #1 התעלפתי קראים להם RAWRAGS כל מיני מפות ומפיות ותחרות פעם קראו לזה ויקטוריאני היום קוראים לזה SHABBY CHIC
התעלפתי קראים להם RAWRAGS כל מיני מפות ומפיות ותחרות פעם קראו לזה ויקטוריאני היום קוראים לזה SHABBY CHIC
P pko New member 28/5/14 #5 אם חייבים אז מותר להגיד את האמת בלבד בעיניי זה אלטא זאכן, כלומר גבב של סמרטוטים, טוב שציינת שזה לא שלך לא רציתי להעליב
אם חייבים אז מותר להגיד את האמת בלבד בעיניי זה אלטא זאכן, כלומר גבב של סמרטוטים, טוב שציינת שזה לא שלך לא רציתי להעליב
P pko New member 30/5/14 #9 נכון מאוד,וטוב לאדם שיהיה יחודי,באומנות לא שופטים, אפשר לאהוב או לא, וזו אכן אמנות, לילה טוב
פ פרפרית 4 New member 2/6/14 #11 ללניה, זה אתר מדהים, יש להם גם דף בפייסבוק שמימנו אני מקבלת עידכונים. והשאלה שלי, הכין ניתן להשיג את התחרות שהם משתמשים בהם. חוץ מהתחרות הסרוגות
ללניה, זה אתר מדהים, יש להם גם דף בפייסבוק שמימנו אני מקבלת עידכונים. והשאלה שלי, הכין ניתן להשיג את התחרות שהם משתמשים בהם. חוץ מהתחרות הסרוגות
ל ללייניה New member 2/6/14 #12 פרפרית לגבי התחרות יש לקנות בחנויות לווילונות בורדורים של 35סמ רוחב וגם בחנויות סידקית יש טולים ותחרות גיפיור בהצלחה
פרפרית לגבי התחרות יש לקנות בחנויות לווילונות בורדורים של 35סמ רוחב וגם בחנויות סידקית יש טולים ותחרות גיפיור בהצלחה
ב ברקנית1 New member 28/5/14 #7 בעיני זה קצת יותר מידי עמוס אבל מדהים ביופי גיסתי למשל היתה מתה לבגד כזה