התעלפות..

שירה96

New member
התעלפות..

שלום לכן בנות יקרות, האם כאבים על סף התעלפות זה דבר שכיח באנדו'? אני לפני מחזור והיום חשתי בכאבים חזקים מאוד בבטן התחתונה והרגשתי שאני עומדת להתעלף... האם כדי ללכת להבדק אצל גניקולוג...? יש לי אנדו' אבל הכאב היה חזק מאוד... מחכה לתושבתכן....אני ממש לחוצה מזה... שרה

ר ו מ י ה

New member
לכל אחת סף סבל שונה

אך כבר שמעתי על מקרים קשים בהם נשים התעלפו כתוצאה מכאבי האנדומטריוזיס. במקרים בהם את מרגישה את ההתקף מגיע הייתי ממליצה לך להשתמש במשככי כאבים ללא דיחוי. בקשי מהרופא שירשום לך את אחד התותחים הכבדים (נרות וולטרן לדוגמה) שיהיו אצלך בבית לשעת צרה. בכל מקרה, מכיוון שאת מדווחת על החרפת הכאבים יש מקום לפנות אל רופאך להמשך הבירור. בהצלחה ותרגישי טוב

sivic10

New member
כאב עד עילפון..

שלום שירה96 היה לי פעם התקף אחד במחזור שמממש התעלפתי. הצלחתי להזעיק את אמא שלי שתגיע אלי הביתה לפני "ההתעלפות הסופית" אבל זה היה די מלחיץ. הסף כאב שלי דווקא די גבוה (אני חושבת) אבל אני זוכרת שזה היה דקירות והתכווצות כל כך חזקה שהלחץ דם שלי פשוט צנח והתעלפתי. יכול להיות שהרגשת עילפון כי נלחצת מהכאב? אני יודעת שלפעמים גם כאב מונוטוני מאוד יכול לגרום לעלפון..

vered140870

New member
לצערי מוכר לי

קרה לי לפחות פעם אחת. נראה לי שזה השילוב של כאב ושל בהלה.תרגישי טוב. שבת שלום.

אמנם לא התעלפות, בעצם (טפו,טפו,)

אף פעם לא התעלפתי..... אבל כבר קרה לי כמה פעמים (בודדות מאוד) שהכאב היה חד וחזק מאוד, הלחץ דם ירד לי, הפכתי להיות לבנה כסיד והרגשתי שאני נופלת לרצפה. אמנם כבר שנים שזה לא קורה (טפו-טפו, לא קראתי ל
) פעם אחת זה קרה לי בכאבים של הביוץ.

למעלה