התעלמות

התעלמות

האם אתם חושבים שהתעלמות נגרמת כתוצאה של חוסר יכולת להתמודד? , פחד? , חוסר ביטחון?, חוסר יכולת לגבור על הקול הפנימי שלנו? לאחרונה נתקלתי בתופעה דומה בהמון מערכות יחסים שבה צד אחד, ברוב המקרים..הבחורה היא זו שמחליטה להתעלם בפתאומיות מהבן זוג, ולא מתמודדת בכלל, יכול להיות אפילו רמיזה להתרחקות. פשוט חסימות והתעלמויות.

EastGirl83

New member
לא מחייב...

זה יכול להיות גם מתוך חוסר רצון. פשוט לא רוצים! אבל כן, אני לא שוללת את העובדה שזה גם כתוצאה מפחד, חוסר בטחון ואפילו מתקשר לעניין של שליטה בחיים.

RoieS316

New member
חוסר יכולת להתמודד

יותר קל לאנשים להתעלם ולהיעלם מאשר לבוא ולומר "תקשיב\י לא מתאים לי, שיהיה לך בהצלחה" וכו' וכו'. זה פשוט יותר קל. אולי זה פחד, אולי זו אי נעימות וחוסר בטחון כלשהו. אבל בגדול? זה פשוט יותר.

לפעמים זה לא נורא

בידידות למשל, רצוי לפרק את הקשר לאט ובהדרגה ולא בבת-אחת. גם בחברות, אף שבשלב האחרון צריך להכריז על הפרידה, עדיף להתרחק בהדרגה תוך-כדי היחלשות הרגש. התעלמות פתאומית אינה רצויה, אבל ריחוק עדין והדרגתי של הקשר הרגשי הוא דווקא דבר טוב לדעתי.

אספר לך משהו...

אני זוכרת שהאקס שלי..בתקופה שהוא כנראה כבר רצה לסיים ולא ידע איך להתמודד עם הקשר..פשוט היה נסגר בתוך עצמו..נעלם.. לפעמים לכמה ימים ..וזה אומר שהיינו נפגשים אחת לשבועיים...כמובן שזה פגע בי..ההתנהגות הזו. הוא לא ידע כיצד לקחת את הדברים..עד שכבר ראה שאין לו ברירה.. עד שכבר אני שהשקעתי ונתתי את כולי..הוא כבר ריחם עליי אז פשוט התוודה על מה שהוא עובר.. הפגיעה הייתה גדולה יותר..אילמלא הוא היה מתמודד ומדבר איתי על הדברים-זה היה נחסך.

לפעמים זו טקטיקה, לפעמים עלבון

אין ספק שההתעלמות היא רמיזה שמשהו רקוב בממלכת דנמרק... איני בטוח שזה חוסר יכולת להתמודד. איני שולל זאת, וזה תלוי הקשר, אך למדתי שהמשמעות של ההתעלמות אינה זהה בין גברים לנשים. אצל גברים הדבר יראה על חוסר עניין, רצון להתנתק, ואילו אצל נשים זה דווקא ההיפך - זה יכול להיות דווקא קריאה אילמת להתקרבות, לתשומת לב. בכל מקרה, אין ספק שהרמיזות לא מספיקות, ורצוי תמיד לשים דברים על השולחן ולהיות כנים.

Megie

New member
עד שכתבתי

והאינטרנט מת.. אז אכתוב שוב התעלמות נובעת מחוסר בטחון להתמודד, באיזשהו מקום גם מזלזול.. אבל יודע מה?! אולי אפילו עדיף לגלות את התכונות אופי האלו בצורה כזאת, מאשר אחר"כ בדרכים אחרות... אנשים שמתנהגים ככה לרוב יביעו עוד צדדים שליליים שנובעים מאופי חלש ואגואיסטיות..אז בוא נאמר "ברוך שפטרנו"... ואוסיף, גם אם נלך על מקרה קיצוני ונאמר שההתעלמות נובעת ממשהו קיצוני שהצד השני עשה (והוא לא יודע במקרה שזה התגלה לה)היא עדיין צריכה להסביר אפילו רק בשביל עצמה כדי שהבחור ידע שההתנהגות שלו עולה לו ביוקר, ולא יחיה עם המחשבה שהיא לא בסדר שנעלמה. בקיצור, לא מתנהגים ככה.

נשמע מוכר

בכלל כל הקטע של בנות שלא משקיעות. אבל תכלס זה לא פלא. כל עוד גברים רצים אחרי בנות למה שזה ישתנה? יש הרגשה מדומה של מבחר רב ואיכותי...ש"מקסימום הקשר הזה לא הולך טוב יש הרי מאה בחורים אחרים שירוצו אחרי"

למעלה