התעללות

התעללות ../images/Emo8.gif

כידוע, אתמול התקיימה תחרות השליחים. במקום פרסום תוצאות, מחליפים שרת לאתר האיגוד
ממש התעללות
טוב שלא עשו את זה שבוע שעבר....
חוץ מזה, כל הכבוד לרוכבי שמשון שהשנה הרכיבו שלישיה שהשתתפה בתחרות

UDYM44

New member
סיימנו בכבוד

היינו שם נווטים רכובים שאף פעם לא נכנסו לשטח.שניים מבוגרים וילד.בנינו על הילד יואב שלא אכזב וירוןהתותח שסיים תוך 59 דקות והוליך אותנו למקום ה 19 המכובד.

תודה למעודדים

תודה לכל המעודדים. מרוב התרגשות הפלתי את הכרטיס. לאודי ולי זה ניווט ראשון עם הכרטיס האלקטרוני וחששתי שנפסול בגלל שימוש לא נכון. לשמחתי לא פסלנו וגם התוצאה סבירה. יש לי כאבי שרירים ורגלים שרוטות. בשורה התחתונה היה נהדר ואני כבר נרשם לשנה הבאה. ירון

אפק גול

New member
לא צריך לחכות שנה...

יש נווט רגלי כל שבת, ונווטי האופניים יותר ממוזמנים לנווט - גם שיפור יכולת הנווט, גם גוון באימון הגופני, ובעיקר - המון כיף....

ילד ילד

אבל בן 17 בסוף השבוע
, אפילו לא כללו אותי בנוער ברוגיין לדעתי הייתה בעיה אחת, והיא העובדה שבניווט רכוב הניווט היחיד שקיים, כמעט תמיד, הוא בחירת הציר. נווטים רכובים רגילים שהם יטוסו על הדרך והתחנה כבר תופיע באמצע, זה השפיע על הגישה במעבר לרגלי. בדיוק בגלל זה אני חושב שהניווט בבן שמן בתחילת העונה היה הכי טוב (למרות תחנה 8 שלא מוקמה במקומה) שהיה העונה, ניווט שגרם לכולם לעשות טויסט במוח. אני מקווה שבתחום הזה מתכנני המסלולים יכבידו, ולו בקצת. אחר כך לא תהיה לאף רוכב בעייה עם האתגר הניווטי שבריצת ניווט

למעלה