התעללות נפשית

התעללות נפשית

אם אפשר לעזור לי בבקשה.... אני לא יודעת להתמודד עם ההתעללות.... הדבר היחיד שמנחם אותי זה להרעיב את עצמי....

ל ו ל י ת

New member
קודם כל

את יכולה ומוזמנת לספר כאן ולקבל תגובות ורצוי בכל מקרה שתפני למקום שבו את יכולה לקבל עזרה גם בחג. כמו ער"ן או משהו כזה. אחרי החג כדאי מאד שתפני לעזרה איני יודעת בת כמה את, אם זה בת ספר אז ליועצת (אולי אפשר להיעזר בה גם בחופשה) ואם את כבר אחרי בית ספר אז לפנות לטיפול. בכל מקרה איני יודעת מה ההתעללות שאת עוברת ויותר מזה מה מצבך, להרעיב זה בטוח לא הפתרון בעיקר אם אף אחד לא שם לב...לא רואים וכאלה. עד כמה הגוף שלך מורעב את יודעת, אם צריך לערב רופא בנוגע לגוף אז קדימה, או דיאטנית. שורה תחתונה אני אומרת לך תשתי תאכלי משהו. זה דבר ראשון. חבל להעניש את הגוף שלך ואת עצמך על מעשים של אחרים.

גרא.

New member
ילדה נערה,מסרת כל כך מעט פרטים

על עצמך, גילך,לאישה התעללות את מתכוונת,ומי בכלל מתעלל בך..לכן התשובה המיידית לפנייתך, היא כי את יכולה לקבל עזרה נפשית,וגם מעשית במיידי, דרך אחד מקוי המצוקה שמופיעים כאן * עמותת ל.א. קו חירום לנשים במצוקה 3000-353-800-1 *ער"ן עזרה ראשונה נפשית טל' מקוצר 1201. *מרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית,טל' 5176176 03 ,טל' מקוצר 1202 *א"לי 996-223-800- *יד ביד ,אוזן קשבת לילדים ולנוער במצוקה 6204999 03 את יכולה לפנות גם עכשיו לפורום "סה"ר תמיכה לצעירים",כאן בתפוז.

למעלה