התעללות מינית

התעללות מינית

זה עתה התפרסם שמספר צוערים בביה"ס לקצינים נהגו להתעלל מינית בחבריהם. האם לדעתכם התעללות מינית של גברים בגברים, גם אם היא נושאת אופי של משחק נובעת מחוש הומור מעוות או מיצרים הומוסקסואליים? לדעתי התשובה השניה היא הנכונה.

אביא

New member
לא זה ולא זה.......

איך לא הגעת למסקנה המתבקשת שהם חרדים וזה נובע מחוקי התורה האפלים הדורשים דם צוערים טרי.....

יוסי99

New member
לא זה ולא זה

לדעתי זה פשוט הדבר הכי מבזה שהם יכלו לעלות על דעתם. אי לכך, הדבר שהכי הרבה יבטא את ה"עליונות" שלהם וישפיל את הבחור המסכן. בכל מקרה, עשו להם עוול מסוים, בזה שהתעלמו לחלוטין מהעובדה שזה משהו שהיה "מנהג" ביחידות שהם באו מהן, והם חשבו שמדובר בדבר רגיל לגמרי בצבא.

shaio

New member
עבירות מין

עבירות מין נסובות בד"כ על סנטימנטים של כוחניות ושליטה, ולא על מין. (אם כי ישנם גם מקרים אחרים) המקרה שתיארת אינו קשור להומוסקסואליות יותר מאשר אינוס קשישה בת 70 (או ילדה בת 4) קשור לרצון במגע מיני.

ARE YOU FOR REAL?

מה פתאום? חוש הומור?- איפה אתה חי בתפוז המכני? ולמה אתה חושב שיצרים הומוסקסואלים הם אלימים? ההתנהגות של הצוערים נובעת מבעיות בדחיית סיפוק, חשיפה לאורח חיים אלים מדי- שאין הם מסוגלים לעמוד בו נפשית. אמות מידה ומוסר נמוכות, והתנהגות אנטי-חברתית ועוד ועוד... פנדריך היקר, יש להם הרבה בעיות. אבל הן רחוקות מהדיאגנוזה של מכובדי. יש הרבה דברים להסתבלט עליהם אבל על התעללות מינית? נו, באמת!

shaio

New member
כן

מסכים לחלוטין שהמונחים "חוש הומור מעוות" ו"התעללות מינית הנושאת אופי של משחק" הם מקוממים.

shaio

New member
אני לא רוצה להגיד שום דבר

הגישה הסלחנית שלך אומרת הכל מתוכה.

חוששני

שאתה לוקה בחוסר תום לב. אם התגובה שלך למאבק שלי בכפיה הדתית היא ירידה לרמזים כאלה מכוערים אז באמת אין לנו בסיס לויכוח. שום אדם הגון לא יפרש את השאלה שלי כגישה סלחנית לעבירות מין.

shaio

New member
האמת שדווקא ציינתי בתום לב

את אותם ביטויים שאני רואה כזילות וסלחנות. אם לאחר נימוקי אינך מסכים, נישאר באי-הסכמה. איך אפשר להוציא מהקשר דבר שכל הקורא יעיין בו וישפוט? דווקא הקישור ליחסך לדת או לדתיים אינו ממין העניין.

תגובה

הצוערים טענו שההתעללות המינית בחבריהם היתה משחק ואני תהיתי מה הניע אותם באמת. האם אתה חוזר בך מדבריך לאור הסבר זה?

shaio

New member
המממ

1. דבריך השמיעו כאילו "התעללות מינית הנושאת אופי של משחק" היא מצב שאפשר שהוא מתקיים במציאות, ולא רק בטענות של סניגורים. האם אתה טוען כדבר הזה? 2. דבריך השמיעו כאילו "התעללות מינית הנובעת מחוש הומור מעוות" היא מצב שאפשר שהוא מתקיים במציאות, ולא רק בטענות של סניגורים. האם אתה טוען כדבר הזה?

בדיוק על הומור כזה... ../images/Emo141.gif

בדיוק על הומור כזה נאמר (תסלחו לי!) צחוק-צחוק אבל ... וצי שלא יודע את ההמשך, שישלח לי מסר, עדיף בדואר אי-מייל אלקטרוני, ולו אען. קימקא

שילה1

New member
גישה סלחנית?

נהפוך הוא..נראה שהגישה היתה מחמירה דיה.. וההתייחסות כאן,היא הסלחנית. וחבל שצה,ל לא לקח העניין לתשומת ליבו. מה זה "זובור"מסוג חדש?

למעלה