התעללות בקטינה

מצב
הנושא נעול.

Durtysouth

New member
התעללות בקטינה

התעללות בקטינה
שלום רב אני פונה אליכם בתקווה שתעזרו ךי ותומרו למי עליי לפנות עם הבעיה שלי. יש לי בת מחוץ לנישואין שהיתה גרה אצל האם ובן זוגה במשך 7 שנים, האם ובן זוגה התעללו בילדה במשך 5 שנים ובנוסף לכך האם זייפה את תעודת הלידה של הילדה כשנולדה. היו תלונות במשטרה רבות מצידי הרווחה מעורבת בכל הילדה הועברה לחזקתי עד גיל 18 ועד כאן הכל בסדר. אבל הנה הבעיה שלי.... עד היום לא הוגש כתב תביעה נגדם וגם בפרקליטות נאמר לי כי הם קצת נמנעים מלעשות זאת מפני שפקדת סעד מחוזית מעורבת ומבקשת שלא להגיש כתב תביעה נגדם, היא מסתפקת בזה שלקחו לה את הילדה. ולא רוצים לעורר יותר את הסיפור על ההתעללות בקטינה וזה מפני שמעורבת בו פקידת סעד אשר ידעה על המתרחש ועל הזיוף ולא פעלה ולא עשתה דבר אלא היתה לצד האם בגלל קשרי חברות. אותי זה לא מספק בכלל האם ובו זוגה התעללו בבתי במשך 5 שנים וזייפו את תעודת הלידה שלה ואני רוצה שהם יענשו על י חוק ולא על פי מילת פ.סעד. אם זה היה הפוך ואני ההיתי המתעלל היום לא ההיתי יכול להדפיס הודעה זו כי הייתי יושב בכלא מי יודע עד מתי..... לאן עליי לפנות בכדי שפ.הסעד העוצרת את ההליך לא תהיה בתמונה וכול המעורבים יענשו על פי חוק ופ.הסעד אשר מעורבת בסיפור תפוטר מעבודתה כי גם ככה היא לא עושה אותה נכון. מבקש תשובה ברורה תודה רבה מראש

גן חיות

New member
תנסה

התעללות בקטינה
שלום רב אני פונה אליכם בתקווה שתעזרו ךי ותומרו למי עליי לפנות עם הבעיה שלי. יש לי בת מחוץ לנישואין שהיתה גרה אצל האם ובן זוגה במשך 7 שנים, האם ובן זוגה התעללו בילדה במשך 5 שנים ובנוסף לכך האם זייפה את תעודת הלידה של הילדה כשנולדה. היו תלונות במשטרה רבות מצידי הרווחה מעורבת בכל הילדה הועברה לחזקתי עד גיל 18 ועד כאן הכל בסדר. אבל הנה הבעיה שלי.... עד היום לא הוגש כתב תביעה נגדם וגם בפרקליטות נאמר לי כי הם קצת נמנעים מלעשות זאת מפני שפקדת סעד מחוזית מעורבת ומבקשת שלא להגיש כתב תביעה נגדם, היא מסתפקת בזה שלקחו לה את הילדה. ולא רוצים לעורר יותר את הסיפור על ההתעללות בקטינה וזה מפני שמעורבת בו פקידת סעד אשר ידעה על המתרחש ועל הזיוף ולא פעלה ולא עשתה דבר אלא היתה לצד האם בגלל קשרי חברות. אותי זה לא מספק בכלל האם ובו זוגה התעללו בבתי במשך 5 שנים וזייפו את תעודת הלידה שלה ואני רוצה שהם יענשו על י חוק ולא על פי מילת פ.סעד. אם זה היה הפוך ואני ההיתי המתעלל היום לא ההיתי יכול להדפיס הודעה זו כי הייתי יושב בכלא מי יודע עד מתי..... לאן עליי לפנות בכדי שפ.הסעד העוצרת את ההליך לא תהיה בתמונה וכול המעורבים יענשו על פי חוק ופ.הסעד אשר מעורבת בסיפור תפוטר מעבודתה כי גם ככה היא לא עושה אותה נכון. מבקש תשובה ברורה תודה רבה מראש
תנסה
תנסה פנייה לפקידת סעד ארצית בירושלים. הייתי ממליצה לשלוח העתקים מכל פנייה שתשלח גם לוועדת הרווחה וועדת זכויות היד בכנסת, גם לאגודה לשלום הילד, לשר הרווחה ולשר המשפטים. גם בפרקליטות, הייתי מנסה לפנות למישהו בדרגה גבוהה יותר. לפעמים גם פנייה לעיתונות(או לטלויזיה או רדיו) גורמת לתזוזה. גם איום בכך יכול לפעמים לעזור. בהצלחה!

תשובה

התעללות בקטינה
תשובה
אתה יכול להגיש ערר על החלטת המשטרה או הפרקליטות. חוק סדר הדין הפלילי [נוסח משולב], התשמ"ב-1982 [תיקון אחרון 3/11/02] . . ======================================== 64. ערר [58] [תיקון: תשס"א(5)] (א) על החלטה שלא לחקור או שלא להעמיד לדין, משום שאין בחקירה או במשפט ענין לציבור, שלא נמצאו ראיות מספיקות או שנקבע שאין אשמה, רשאי המתלונן לערור כלהלן: (1) על החלטה שניתנה על ידי גוף חוקר או תובע מוסמך -לפני פרקליט מחוז או פרקליט מפרקליטות המדינה שמונה למנהל תחום עררים; (2) על החלטה שניתנה על ידי פרקליט מחוז או פרקליט מפרקליטות המדינה, שלא להעמיד לדין בשל העדר ראיות מספיקות או חוסר אשמה, למעט החלטה בערר לפי פסקה (1) -לפני פרקליט המדינה; (3) על החלטה שניתנה על ידי פרקליט המדינה, פרקליט מחוז או פרקליט מפרקליטות המדינה, שלא להעמיד לדין בשל העדר ענין לציבור - לפני היועץ המשפטי לממשלה. (ב) היועץ המשפטי לממשלה רשאי לאצול לפרקליט המדינה את סמכותו לפי סעיף קטן (א)(3) למעט לענין החלטה שניתנה על ידי פרקליט המדינה; פרקליט המדינה רשאי לאצול למשנהו את סמכותו לפי סעיף קטן (א)(2) ופרקליט מחוז רשאי, באישור פרקליט המדינה, לאצול את סמכותו לפי סעיף קטן (א)(1) לפרקליט בדרגה שאינה פחותה מסגן בכיר לפרקליט המחוז. 65. מועד לערר [59] [תיקון: תשס"א(5)] הערר יוגש באמצעות המשטרה או התובע, הכל לפי הענין, תוך שלושים ימים לאחר שנמסרה למתלונן ההודעה לפי סעיף 63, אולם רשאי בעל הסמכות להחליט בערר כאמור בסעיף 64, להאריך את המועד להגשת הערר. 65א. מתן החלטה בערר [תיקון: תשס"א, תשס"א(5)] החלטה בערר לפי סעיף 64, לענין עבירת מין או אלימות, מסוג פשע, תינתן ותימסר למתלונן עד תום שישה חודשים מיום הגשת הערר, ואולם בעל הסמכות להחליט בערר רשאי, מטעמים מיוחדים שיירשמו, להחליט ולמסור את החלטתו כאמור במועד מאוחר יותר;לענין זה, "עבירת מין או אלימות" - כהגדרתה בחוק זכויות נפגעי עבירה, התשס"א-2001.

מצב
הנושא נעול.
למעלה