התעללות בסוס

moti321972

New member
בראש ובראשונה

הצעתי להחרים את החווה . המשטרה יכולה להוציא מידיו את החווה ולתת אותה לעמותה כלשהי לטיפול בבעלי חיים בסיכון. כך גם בעלי החיים ששם יטופלו וגם ייה מקום לאחרים. או להוציא מיד את כל בעלי החיים. שהנבלה הזה יראה שלא נותר לו כלום ממה שהוא בנה ועבד בשבילו כל ימי חייו. יש פתרונות יצירתיים כאלו ואחרים. אבל כמו שאת שמה לב..הצדק אצלנו במדינה ממש לא יצירתי ..אם את קוראת כמובן לטיפול שהוא קיבל "יצירתי". רק אל תאמרי לי שאת מאמינה שהפוני הזה הוא היחידי שחטף..

תםטםOHIO

New member
עמותה כלשהי...

כן? איזה עמותה למשל? שתיקח עליה כמה סוסים, עיזים אנאערף מה יש לו בחווה, ופשוט, תיקח ותטפל? אבל זה כבר יותר טוב בעיני מלהחטיף לו מכות..., כלומר ירד לך אדום מהעיניים? עכשיו הנסיון הוא להקים עמותה שתוכל בעזרה חוקתית, משרד החקלאות וכד', לקחת לשטחה בעלי חיים, להפעיל יחידה משטרתית, לעורר מודעות קהילתית ליחס נכון לבע"ח וכד'. אגב אבל, אתה לא קצת נסחף? לידיעתך, מנסיוני בתחום הסוסים ראיתי לא פעם אנשים מוכרים ומקובלים בתחום שנחשבים גם אנשי סוסים רציניים- מחטיפים סוסים לטריילר בכח איום, מרביצים באימון בלי שום הגיון, ואני מדברת איתך על העילית שבעילית של מדריכינו ומאמננו ומקצרת ונזהרת בלשוני. הם הראשונים שהייתי רוצה לראות נקנסים על כל מכת שוט, ובלי איפה ואיפה לא מורידה לרגע מעוניו של הפוני ושאר החיות שם. לכן בדיוק, פתרון אינו חד פעמי זבנג וזהו אלא עשייה אמיתית ומתמידה. נראה אותך

moti321972

New member
רגע רגע..

"אגב אבל, אתה לא קצת נסחף? לידיעתך, מנסיוני בתחום הסוסים ראיתי לא פעם אנשים מוכרים ומקובלים בתחום שנחשבים גם אנשי סוסים רציניים- מחטיפים סוסים לטריילר בכח איום, מרביצים באימון בלי שום הגיון, ואני מדברת איתך על העילית שבעילית של מדריכינו ומאמננו ומקצרת ונזהרת בלשוני. הם הראשונים שהייתי רוצה לראות נקנסים על כל מכת שוט" אני נסחף? למה הכוונה? ומה את עשית כשראית את זה??? אני לא אומר לך מה אני עשיתי כשראיתי התעללויות בין אם זה סוס או כל חיה אחרת..... קל לדבר... וקל להציע... הרעיון הוא לתת מענה מידי !! כשרואים דבר שכזה. פה מתחיל המעשה ונגמרת התיפייפות הנפש.

תםטםOHIO

New member
מענה מיידי

נתתי, הרבה מעבר להתווכח בפורום כדי לצאת יפה נפש. כל אחד מאלו שילם כגמולו, ולפעמים כדי לעשות את הדברים באופן מתוקן לוקח יותר זמן מן ההתפרצות המיידית של הרצון לעשות. בעיני, כך נמדדת נפש יפה באמת. המשך יום עבודה נעים לך,

moti321972

New member
לא התכוונתי

לפגוע כשאמרתי "התיפיפות נפש"... את כותבת יפה ורעיונות טובים. יש מקרים שפשוט מצליחים להעלות לי את לחץ הדם. אחלה שבוע.

תםטםOHIO

New member
../images/Emo3.gif

אז עכשיו ייצבתי לך את הלחץ דם? טוב, רעיונות יפים זה לא מספיק, תעזור לנסח מכתב לגורמים כמו משרד החקלאות וההתאחדות לרכיבה על סוסים עם ריכוז הכתבות משנה שעברה על מקרי התעללות ולנסות לגבש איתם הסכם השתתפות בעמותה ללא מטרת רווח שתהיה חלק מההתאחדות ספורט למען סוסים ותעזור בשיקומם... ולהפיץ את המכתב הזה בין חברי ההתאחדות ואוהבי הסוסים...

תםטםOHIO

New member
אז אני מוכנה...

ללכת לטבריני הזה ולהסביר לו איך מתנהגים לבעלי חיים בעדינות.

moti321972

New member
חחחחח

כנראה שאת לא מכירה טבריינים חחח אבל אחלה תלכי אני אשאר פה...עדיף.. חחחח

תםטםOHIO

New member
../images/Emo5.gif

חחח או שהם לא מכירים אותי

ram ram

New member
../images/Emo45.gif במקרה של טבריינים עדיף לשלוח

מישהו אחד..