לא בראש של כל כותב להציג ולספר על עצמו זה יותר מתאים לדעתי לפורום רוכבים צעירים ועוד בהודעה הזאת שאישיות הכותבת חשופה לחלוטין... במקום לנסות לפתח דיון מעניין זה כל מה שאת כותבת? תציגי את עצמך?
ומה הקשר לפורום רוכבים צעירים בדיוק? אני הייתי מעוניינת לשמוע מה יש לה לכתוב בפורום הזה, ולמה בחרה דוקא עכשו להביא את הנושא הנ"ל, בעיקר כשהיא לא משתתפת מן המנין בו אם יש לך משהו שהיית מעוניינת לפתוח בו בדיון בהקשר של ההודעה שלה את בהחלט מוזמנת לעשות זאת!
החשוד לא נעצר מכיוון שלא היהתובע משטרתי שמסוגל להאריך את מעצרו של החשוד. אבל יוגש כתב אישום כנגד החשוד ובנוסף שאר הסוסים ילקחו ממנו וכנראה יועברו לצב"ח. צר לי שמנהלת הפורום כועסת עלי שברוב חוצפתי כתבתי הודעה חשובה שקשורה לפורום הנ"ל. במידה ומנהלת הפורום חושבת שהפורום סגור או לחילופין צריך לשלוח לה קורות חיים לפני שכותבים בפורום ראוי שתכתוב זאת . לכותב שטען שלא עשיתי מספיק אני מצטערת אבל בדרך כלל הנושאים הללו לא מטופלים ורק כתוצאה מכך שפניתי למפקד המחוז האירוע הוכרז כאירוע חריג במשטרה והאחרונים התחילו להזיז את עצמם.
מאוד ברורות... מן הסתם מדובר במקרה התעללות בפוני ובגלל זה עכשיו זה עלה לפורום סוסים (קשר די ישיר...) כשזו התעללות בכלבים זה מפורסם בפורום כלבים. ואם את באמת מעוניינת לקרוא מה יש לה ולאחרים לכתוב תשאלי שאלות לתוכנו של עניין (כמו שעשה moti321972) מה שייך תציגי את עצמך? וזה גם מרתיע כי את משדרת לכותב שקודם תחקרי עליו ורק אחר כך נקבל אותו (אם יעמוד בחקירה כמובן) אם את רוצה לסגור את הפורום למשתתפים מן המניין הוא רק הולך להתדרדר יותר...
תקראו את הכתבה הבאה.. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/568/655.html כל מה שיש להם להציע זה להוציא את הפוני.... ומה עם שאר בעלי החיים שם? מה עם החרמה של הרכוש וסגירת החווה? מה עם לפרק לבעל החווה את העצמות? לא נשמע טוב?
יש מצבים שנראה שזה הפתרון היחידי. וזה לדוגמא אחד מהן. מעניין מה את היית עושה אם מישהו היה עושה את אותו הדבר לסוס שלך. אני מאמין "שפרוק עצמות" היה פתרון הכי הולם שהיית מוצאת לעשות בו בזמן
אתה מציע לדיקסי לפרק עצמות או שאתה מתנדב לעשות זה בעצמך? למה לדעתך זה הפתרון היחידי? מה עם מה שנגה עושה? צב"ח עושים? המשטרה עושה? מה עם לתאום למען התארגנות שתהיה בעלת זרוע חוקתית חזקה?
אם קראת את הכתבה... בעל החווה שוחרר.. הפוני הוצא מהחווה. זה הכל? מה עם שאר בעלי החיים? משטרה לא עשתה כלום חוץ מחקירה. נגה (עם כל הכבוד..ויש כמובן) לא הגיעה לפתרון ממשי. אם פתרון אמיתי כמו שאת מציעה.."התארגנות שתהיה בעלת זרוע חוקתית חזקה" יקרה....מעולה!! אבל כל עוד זה לא קורה...מה נשאר?
יגרום לאותו בעל חווה להפסיק את האלימות כלפי בעלי החיים חסרי האונים? ואני מתכוון..עד שמה שאת מציעה יקרה? שלא תביני לא נכון....אני לא אדם אלים בכלל...אבל יש מקרים (כמו זה לדוגמא) שנותנים לי לחשוב שאולי זו הדרך היחידה. ואני יכול לתת דוגמא מחיי היום יום האנושיים: אבא שמתעלל בילדיו...אחרי חקירה קצרה ישוחרר לביתו. מה דעתך יקרה הלאה? הוא יפסיק? הוא יבין ויפנים? הלוואי... אבל זה לא מציאותי הכון?
כי לא ראיתי שהקמת יחידת מתאבקים על האבא שהיכה את הבן שלו ושוחרר. אל תמעיט בערכם ל בע"ח כפי שאינך מוצא פתרונות אינסטנט לבני אדם אל תמצא פתרונותץ דחק להם. מגיע להם (כזכות) הגנה מלאה בחוק, המציאות הוכיחה שבניה של משטרה ומערך מתנדבים למען בע"ח שפועל ביחד עם עמותה שמסבירה כיצד יש לנהוג פותר ובעלת יכולת הרתאה וטיפול במקרים אלו. אם תעשה משהו, תעזור לבנות כזאת משטרה. אם תרביץ לו, הבע"ח שאצלו בחווה לא יקבלו מזון עד שיחלים. זו המציאות.