התעייפות מדרמות

התעייפות מדרמות

יצא לכם כבר להיות בדרמה של שיפוט עצמי או שיפוט אדם אחר, ושמאד התעייפתם מכל הרגשות האלו?
לפני כמה זמן היה בי המון כעס על משהו, ואז פשוט הרפיתי ממנו בשנייה כי זה היה נראה לי מאד מעייף להתחיל להיות בדרמה
זה המחיש כמה שזה אשלייה הרגושת האלו, שהם לא אני

יצא לי, לפני כמה עשרות דקות, כדלקמן

רציתי לכתוב בפורומים ואז פתאום ידידה שלי ואני התחלנו לבטא כל מיני רגשות בקול רם (סתם משפטים אוטומטיים כאלה, הכרזות על כל מיני דברים שקשורים לצדדים שלישיים... דברים נחמדים, לא מעבר לכך. לדוגמה: "שיואו, ראית איזה יופי..." וכולי). וקלטתי שאם אני ממשיך עוד קצת ככה, אין לי אנרגיה להמשיך לכתוב בפורומים. הרגשתי איך כל הצהרה כזאת, בין בשמיעה ובין בדיבור, מרוקנת אותי מעוד כמה ביטים של אנרגיה. אולי פעם יגלו שכמו שהחומר עשוי מאטומים, אז דרמות עשויות מ... נניח... "דרמונים" כאלה, היחידות הקטנות ביותר של הדרמה.
אז נראה לי שהתנסיתי בהפעלת רסיסים זעירים של חוויה/תקשורת שאולי הם לא ממש דרמה ענקית עדיין, אבל הם היו עשויים לגמרי מ"דרמונים". וכבר זה ייגע אותי.
באהבה בן

ברגשות, בתוכנו. אלה הם החומרים

הבסיסיים או משהו כזה. נראה לי. בערך. אולי. כזה כאילו.

natalynataly

New member
התעייפות ושיעמום...

יותר ויותר אני תופסת את עצמי משתעממת בשיחות חולין . ממש כך. לא שופטת, לא כועסת, - פשוט משעמם. מתיש. נראה לי כזה בזבוז אנרגיה.... כזה קטן..... האמת, אני שמחה שאנחנו ברמה הזאת (ברשותך אני מכלילה) , כי זה מראה בצורה אמיתית שהצלחנו להתעלות מעל זה. וזה...
כיף אדיר!!!

פרם שי

New member
לצפות בדרמות כעד

ההתעוררות שלי מהדרמות היתה במהלך סדנת תיאטרון מופלאה בפונה. בדרך הביתה נכנסתי לדרמה עם עצמי בעקבות סיטואציה סמי-רומנטית. נשארתי עד לדרמה. היא המתוססה, ונשארה רק תחושה של ברכה ונווה לנוכח המצב כולו, שהיה מאוד יפה וקסום בבסיסו. אחת המתנות הגדולות שקיבלתי. בקרוב אולי תגיע הסדנא לארץ ומי שירצה יוכל להינות גם:)

הבהרה למי שלא מבין על מה מדובר...

"דרמות כָּעָד" זהו סוג של דרמות, מעין אסכולה של כל הנושא הזה של דרמות. מבטאים את זה כך: KAAD. ההבדל העיקרי בין דרמות כעד לבין דרמות רגילות (המכונות גם "דרמות כרדאדאלה" [Dramot Kardadale], אבל לא מרבים להשתמש במושג הזה ופסה מקומו מהעולם כמעט לחלוטין. לרוב פשוט אומרים "דרמות" ולא יודעים בכלל שמתכוונים בעצם ל"דרמות כרדאדאלה". טוב, אחרי הכל, זה מונח די מסורבל ולדעתי זה טוב מאוד שהוא קוצר באופן הזה. עניין של הרגל, בכל אופן. והרגל מאוד טבעי, אם אתם שואלים אותי), הוא שדרמות כעד קשורות יותר למרכז של הסולר (מקלעת השמש) ולא למרכז הלב (lev). בסופו של דבר, האבחנה בין שני סוגים אלה של דרמות, איננה מעשית כל כך בימינו, מפני שכל סוגי הדרמות נצררות בחבילה אחת ונצרכות כיחידה אחת. זה קצת מזכיר או דומה לכך שהדור של היום כבר לא מבדיל בהיגויו בין "ה" לבין "א" בשפה העברית. כשהוא מדבר באנגלית, אז הוא כן מבדיל בין "H" לבין "A", אבל בעברית "א" ו"ה" הינן היינו-הך בשבילו (או איינו-אך, בשפתו המדוברת). אחחחח, היו זמנים. אומר לכם.

למעלה