התעטשויות

נעה גל

New member
התעטשויות

קטשופ (קוקוטיל) מתעטש. יש לו התקפות של כמה אפצ'ים רצופים. אני לא רואה נזלת. השאלה היא - האם האפצ'ים מעידים על התפתחות מחלה? צריך לקחת אותו לוטרינר? מעבר להתעטשויות הוא אוכל כרגיל ומשחק כרגיל.

נעה גל

New member
../images/Emo7.gif קטשופ מת.

לא היינו היום כל היום בבית. עכשיו חזרתי ומצאנו אותו מת. זה הלם נוראי גם לנו וגם לילדים. עד אתמול הוא נראה בריא לחלוטין. איך דבר כזה קורה? נורא.

big mama 2

New member
מצטערת..../images/Emo7.gif

קשה לומר מה בדיוק היה....התעטשויות יכולות להעיד על הרבה דברים.... בגלל זה המלצתי לגשת לוטרינר....

אויש...

אני כל כך מצטערת

talkk

New member
מה??? אוי ואבוי...../images/Emo16.gif

אני זוכרת כמה שאלות שאלת כדי לתת לו את איכות החיים הטובה ביותר, ונשמע שממש הייתם מרוצים ממנ והוא ממכם... אני ממש עצובה....באמת..

טופיקה

New member
כמה עצוב וכמה כואב ../images/Emo7.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע ואני יודעת כמה זה כואב מניסיון, לצערי!!! שלא תדעו עוד צער!!!

guts

New member
../images/Emo7.gif

מצטער לשמוע על קטשופ.. תחזיקו מעמד

פסטורלוזיס

שלום נועה, מתיאורך נראה שקטשופ היה נגוע בפסטורלוזיס. מדובר בבעייה מאוד שכיחה אולם מעטים האנשים שניגשים למרפאה לטפל בה וברוב המקרים התוצאה היא מוות. במידה ויש לך עוד תוכים או בכוונתך לשים תוכי חדש בכלוב של קטשופ יש לבצע מספר צעדים מונעים. בברכה, ד"ר נאור קטלן - רופא וטרינר

d-edge

New member
ממתי יש פה דוקטור? זה טוב.

אם אף פעם לא היית פה אז ברוך הבא אם היית פה לפני אז סליחה... בכל אופן טוב שיש פה וטרינר!!!

רואי

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני מאמין ובטוח שתהיה לנו כאן לעזר רב

נעה גל

New member
גם אני אשמח לשמוע איזה עוד סימנים

מופיעים ואולי אני אוכל לשחזר אם לקטשופ היה אותם או לא. אני אשמח לשמוע מה צריך לעשות בשביל לחטא את הכלוב לקראת התוכי הבא. ודבר אחרון, אין לי עוד תוכים איך אני יכולה לוודא שהתוכי הבא לא נגוע גם כן?

למעלה