התעוררתי ככה פתאם

התעוררתי ככה פתאם

באמצע הלילה החתולה השרלילה שלי החליטה לנבוח ולא הפסיקה ופתאם נצבט לי בלב אני לבד ככ לבד ככ הרבה החלטות ככ הרבה משימות למלא בפרק זמן נתון ואני מרגישה שאני קורסת תחושת הצפה עצומה כמו צונאמי שלוקח אותי קצת למצולות ואני יודעת שאעלה למעלה קצת אוויר ויעבור אבל עכשו מוצף ויודעת שמחר יום חדש ורוצה יד מלטפת ועוד אוזן ששומעת ואולי זו סתם אידיאליה או חלום אז שתהא לכולנו שבת שלום (האם זה הקור שנותן להרגיש ככ לבד או עבודה שבאמת מלחיצה אותי עכשו????

אמרת יפה..

לתחושות האלה יש כח עצום... כתבת צונאמי וכך מן הסתם הרגשת. ולכן הטעות הכי גדולה היא להילחם או להתעסק עם התחושות האלה. ומצד שני אהבתי את העובדה שגם בדרך למטה לא שכחת שתחזרי להיות שוב למעלה... שואפת אויר לזה קוראים אופטימיות. כן, הקור מעצים ומחדד תחושות.. כשקר לנו אנחנו לא מתקררים??.. כשקר לנו אנחנו לא רוצים להתחמם??.. הכי טיבעי שבעולם.

זה הגשם שיורד עלינו

וגם ילדות גדולות בוכות עכשיו כל שנה בסתיו (כן אני יודע שכבר חורף ) ובכל זאת אני מכיר את ההרגשה בית גדול ריק קר רוח ברקים ואני מחכה ליד המושטת אלי ומחבקת אך היד איננה שם וגם לא הגוף הרך והמלטף שמחובר לאותה יד והלב נצבט אך כמו שאמרת מחר יום חדש ואולי מחר יד אחרתתתגלה מי יודע? ביי וסופש' נעים

רחלי228

New member
תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר

אמר שלום הגדול.... והמשפט מהדהד לי בראש בכל פעם מחדש.....

Rinattt

New member
כל פעם קוראת אותך מחדש...

תמיד נסיונות לקשר, תמיד מדוכאת, תמיד הלבד הזה כואב לך... אולי כדאי ורצוי שתתחילי להינות ממנו? למלא אותו בדברים שגורמים לך לטוב? קצת חוגים\חברות\בילויים\ספרים\סרטים\וכו'? השאר יבוא לבד...

מסכימה עם רינת

חושבת שצריך להפסיק עם הנסיונות האלו לקשר. תחליטי שעכשיו את עושה לעצמך ודי. שאושרך אינו תלוי באיזה גבר שיהיה לידך. כשתהיי מאושרת ויהיה לך טוב גם הקשר יבוא. זה פשוט תלוי במה שאנחנו משדרים לעולם.

כל כך נוגע ../images/Emo23.gif

כל כך מזדהה עם מה שכתבת אבל אצלי זה לא רק בלילהזה כל היום. פה הוא ישב, ופה עשינו כך וכך והוא כל כך חסר שזה כואב.

רגיש

למה לך לחפש סיבות ? - הקור... העבודה... מותר לחוש בודדים! מותר להרגיש שהלבד מעיק וקשה! הכל מותר לחוש בנושא זה. חשוב שתדעי - כדי לחוש נעים חשוב לחוש את "הלא נעים" כדי לקבל בסיס להשוואה. דעי שלאחר כל תקופה רעה באה אחת טובה, המתיני לה ותהני ממנה. עד אז כאבי את כאבך ואל תשכחי שהוא יחלוף !!! הוא יחלוף! תוכלי אגב לסייע לו לעוף ע"י עשיית דברים שנעימים לך. זה קל. שבוע טוב

למעלה