התעוררתי בבוקר

מיטללל

New member
התעוררתי בבוקר

וחשבתי לעצמי איך אני מבטיחה לעצמי מקום בגן עדן. מה תהיה מצוות היום. משהו שיגרום אושר להמונים (שזה בעצם מהות חיי :). החלטתי לחשוף פה את העוגה האישית שלי. העוגה שאני מכורה אליה מאז ומתמיד. העוגה הכי פשוטה בעולם אבל גם הכי טעימה בעולם. {אני אפילו לא מבלפת!}. הנה המתכון. תעשו עם זה מה שאתם רוצים. מומלץ. מכל הלב.
עוגת שוקולד!
חומרים: חצי כוס שמן 1 כוס חלב 1 כוס סוכר 1 ביצה כף אבקת אפיה חצי כפית סודה לשתיה 3 קפות קקאו 6 כפות מים 1 ושלושה רבעים כוסות קמח אופן הכנה: לערבב את כל החומרים חוץ מהקמח. לבסוף להוסיף את בקמח. לשים בתבנית ולהכניס לתנור על חום 170 מעלות ל20 דקות בערך. חומרים לקרם: 100 גרם שוקולד מריר {להמיס} שתי כפות מים שתי כפות חלב שתי כפות סוכר ומעט רום מערבבים הכל ומורחים על העוגה. בתאבון! הזהרה-העוגה ממכרת.

תודה לך שחשבת עלינו ../images/Emo70.gif

אממ...... אבל אי אפשר להזמין מקונדיטורית מיטל עוגה אחת מוכנה? עם שליח שוקולד עד הבית (
)? (יש לידנו באמת קונדיטוריה שנקראת מיטל
)

מיטללל

New member
יודעת מה?

אני חושבת שאפשר לסדר משהו. אבל אני יקרה! חשבי טוב... שיעורי הנהיגה או אני. :) ובאמת.. רוח.. קטן עליך.

מירב ד

New member
../images/Emo45.gif סחטיין על המתכון!!

וכמו שכבר הבטחתי.... מבטיחה לעשות בהזדמנות הראשונה שיהיה לי כוח וסבלנות....... ולשלוח לכולם במסרים! מירב

מירב ד

New member
../images/Emo23.gifלמיטלללי וליאן באהבה../images/Emo23.gif

מיטלללי זאת העוגה... עוד לא טעמתי... אבל נראה טוב.... מירב

מירב ד

New member
בטח! ../images/Emo9.gif

הלכתי לחנות.. קניתי את כל מה שלא היה בבית... וגם קרמבו על הדרך... שמתי זה...הוספתי זה...עירבבתי הכל ביחד.. יצא זה... הוספתי עוד קצת זה.... הכנסתי לתנור... יצא..הוספתי זה וזה... יצא משהו משהו!!! הלכתי למחשב... צילמנתי.... הופ! "באהבה למיטלללי וליאן" יצא גם טעייייייייייים סוף הדרך!! מירב

מיטללל

New member
שמחה שמחה ../images/Emo13.gif

לעולם... אבל נו זהו נכנסת לרשימת המעודפים שלי לתמיד. להכין את העוגה, לסרוק תמונה שלה? אין כמוך! תלמדו ממנה. אבל חפיף. למירבי טעים. לכם לא! צעדו צעדו בעקבותיה לכו על האושר

מיטללל

New member
מקפיצה מקפיצה

כמה מילים צריך לכתוב כדי שזה יקפוץ? נקווה שזה יעשה את העבודה :)

gala17

New member
חח

מילא צילמה לבד אבל מה זה הקווץ´ הזה? אני מכריזה על תחרות

מיטללל

New member
מירבי את מפספסת את הנקודה העיקרית

לאחר שגל ראתה את התממונה שלך היא חשה דחף בלתי נשלט להכינה גם.

למעלה