התעוררות

tairon

New member
התעוררות

אז..אחרי לילה של שינה יחד התעוררתי ואת כבר לא היית שם הלכתי לישון איתך מחובק התענוג הכל גדול שיש והתעוררתי לבד בהתחלה הושטתי יד לחפש אותך לידי שהגשוש לא נשא פרי פקחתי עין אחת להצצה וגיליתי שאני כל כולי לבד יכולתי לדעת את זה ישר עכב צורת האלכסון של גופי במיטה מתחתי אברים ירדתי מהמיטה לחפש אותך בחדרי הבית אבל גם שם לא היית בנמצא הכנתי לי קפה של בוקר התיישבתי ותהיתי מתי הספקת לך לחמוק החוצה בשקט כה מופתי ואני כל כך רציתי להתעורר לנשיקת בוקר חיבוק בוקר ואני כל כולי לבד והיחידה שנתנה לי יחס חם זו היתה הבלונדינית על ארבע שהסתכלה עליי במבט מבין כל כך חשבתי לעצמי כמה הייתי רוצה דווקא מכל הבקרים היום ללחוש באוזנך שאני אוהב ולא ניתנה לי ההזדמנות ישבתי לי אל מול החלום משקיף החוצה אל הבוקר הנפלא הזה קרני השמש נכנסו דרך החלון וחלף בי הרצון לעוד לילה כזה של שינה איתך חבוק כל כך חזק כך שלא תוכלי לחמוק החוצה ואז אוכל ללחוש לך מה שרציתי..... לפתע בעודי יושב ככה מהורהר הטלפון צלצל זו את מעברו של הקו התקשרת לומר לי שאת...אוהבת אותי..וכל כך רצית לומר לי זאת שאנו עדין מחובקים חיוך ענקי התפשט על פני הלב התרחב למימדים שלא ידעתי שקימים לפתע שמעתי את עצמי אומר לך אין דבר יקרה אחת בפעם הבאה אני נועל את הזרועות שלי ולא נותן לך לחמוק שוב

ט....א.....י...~~{(@

לקום ולראות אותך ישן שנת ישרים שכזו ..... המחזה הכי מתוק שראיתי... לשמוע אותך נושם נשימות שלוות..כל כך לא רציתי להעיר אותך- נשקתי לך על הלחי אבל כשחזרתי....מממממ..... מתוק אני אוהבת אותך לישון איתך לקום איתך לחבק אותך לנצח.... לשים ראש על הכתף שלך ..... יקר יקר שכמוך

למעלה