התעוררות

הצופה.

New member
התעוררות

הבוקר התעוררתי כמו כל יום רק שהיום ניסיתי להסביר לעצמי את אירוע ההתעוררות (אני מדבר על התעוררות רגילה ופשוטה מהשינה) אני יכול לנסות להבדיל בין השינה לעירות אבל מה גרם לי להתעורר בבוקר, האירוע המיוחד הזה, קשה לי להסביר אותו. כי בהחלפה הזו בין שני המצבים לא הייתי נוכח וגם אם כן , לא מצליח להסביר אז אם את זה אינני יכול להסביר האם התעוררות אחרת או מוארות אפשר להסביר התשובה המדוייקת היא שאפשר להסביר בקלות ! וכל הסבר יהיה שקר וכמובן שאני מדבר על עצמי כי אולי יש מישהוא אחר שיכול והשאלה הנוספת היא האם מנהל הבנק יקבל את ההסבר הזה כתשובה למה יש לי מינוס???? ואם לא אז האם התושבה הזו תשחרר אותי ממשהו?

בשרשור אחר

כתבת שאתה פוחד למות. האם היית רוצה, והאם אתה חושב שאפשרי, להשתחרר מהפחד הזה?

lightflake

New member
התשובה תשחרר אותך רק מהשאלה

יהיה לך נחת לכמה שניות ואז תצוץ עוד שאלה עד שתראה שזה המנגנון ותפסיק לייחס לו חשיבות

neophile

New member
יש בעיה קטנה

"אני יכול לנסות להבדיל בין השינה לעירות אבל מה גרם לי להתעורר בבוקר, האירוע המיוחד הזה, קשה לי להסביר אותו. כי בהחלפה הזו בין שני המצבים לא הייתי נוכח וגם אם כן , לא מצליח להסביר לא רק שבהחלפה שבין המצבים לא היית נוכח אלה גם כשנדמה לך שהמצבים התחלפו , אתה עדיין ישן ...ההבדל היחיד הוא אולי , שרק בזמן ה"ערות" הפיזית אתה מסוגל לדמיין ולהיות בטוח בדמיון הזה ואפילו להתמיד בו - כשהתעוררת , כלומר למחשבה הזאת יש יותר כוח מאשר במצב של שינה שבו הכל סובייקטיבי לחלוטין .

Mist2

New member
כמו בכל אוקטבה

קיים זעזוע ראשון שהוא מכני...

למעלה