זה אני... לא נורא, מותר יום אחד להגיע קצת יותר מאוחר
T Treker New member 18/5/04 #16 ../images/Emo45.gif זה אני... לא נורא, מותר יום אחד להגיע קצת יותר מאוחר
C C O L T New member 18/5/04 #14 ../images/Emo42.gif עשית לי את היום בדיוק נזכרתי בך לפני כמה ימים, חשבתי איפה נעלמת ולמה. שמח לראות אותך כאן שוב. כל הכבוד על החזרה לרכיבה, אני יודע שזה לא קל.
../images/Emo42.gif עשית לי את היום בדיוק נזכרתי בך לפני כמה ימים, חשבתי איפה נעלמת ולמה. שמח לראות אותך כאן שוב. כל הכבוד על החזרה לרכיבה, אני יודע שזה לא קל.
נ נתן.ל New member 18/5/04 #20 וואי וואי וואי, תראו מי חזרה ../images/Emo41.gif עיזבי אופנועים, זה מסוכן
N natla New member 18/5/04 #22 ../images/Emo12.gif אני לא מאמין מי חזרה!!! ../images/Emo24.gif איפה נעלמת לנו ? איפה ?? מה נשמע ? הכל טוב ??? תרימי טלפון (אם יש לך אותו עדיין)
../images/Emo12.gif אני לא מאמין מי חזרה!!! ../images/Emo24.gif איפה נעלמת לנו ? איפה ?? מה נשמע ? הכל טוב ??? תרימי טלפון (אם יש לך אותו עדיין)
ר רומן-T-כאן New member 19/5/04 #26 ברוכים השבים (ה"שווים")../images/Emo140.gif לא הגיע הזמן לשנות את החתימה? אחרי הכל CBR לא ממש עושה קולות כאלה ... בהצלחה באמת מכל הלב
ברוכים השבים (ה"שווים")../images/Emo140.gif לא הגיע הזמן לשנות את החתימה? אחרי הכל CBR לא ממש עושה קולות כאלה ... בהצלחה באמת מכל הלב