התעודות החדשות

מבס

New member
התעודות החדשות

בקרוב יונפקו תעודות חדשות ומגנטיות עם תמונה לכל מתנדבי משא"ז מעל 5 שנות התנדבות. המדובר הוא בתעודה כמו של השוטרים עם כיתוב "מתנדב". אני שמתנדב "רק" 3 שנים במשא"ז בין היתר גם בתור מפעיל בסיס ושעות ההתנדבות שלי עולה בהרבה מעל הממוצע של רוב התנדבים 5 שנים שואל למה לא מגיע לי גם לקבל תעודה כזו???!!! מי שיש לו תשובה מוזמן לענות לי...

שלום30

New member
ככל הנראה

הדגש בתנאי הוא על ותק במשא"ז ולא על כמות הפעילות, לכן 5 שנים של מתנדב שהחזיק ולא נפלט מהמערכת יהיו עדיפים על מתנדב עם כמות שנים נמוכה ועם פעילות מאומצת. יתכן שיש סיבות נוספות - אך ככה לי זה נראה.

חחעד שהמשא"ז מוציא משהו לפועל

לוקח המוןןןןןןןןןן המוןןןןןן המוןןןן זמן. תאמינו לי מה שאני אומר

המון?. זו לא מילה .

אולי התכוונת ליובלות...... או אולי יותר.
אם בכלל, זה ידוע שיש קיצוצים (ביבי זיבי יגיע גם לזה) והנבין יבין.!

חח אצלם \זה בעיה קליטה תביני

הם חושבים משהו- הרעיון מגיע למוח -המוח לוקח הפסקה זה מגיע לקשה קליטה. עד שזה מגיע למעשי זה לוקח הרבה זמן

אתה יודע זה כמו משרד החינוך...

עד שהם בודקים את בחינות הבגרות... אפשר לעבור מלחמת עולם שלישית. או עד שהם יתעוררו מתרדמת החורף שלהם - כמו הדובים. בים בים בים אין כמונו הדובים. חחחחחחחחחחחח אין קשר בין הודעה זו למשמר אזרחי!!!!!!!!! ואין להשוות בינהם!!

בתופים במחולות :=P

וואלה זה כל כך נכון- אבל עד שהם מקריצים תקציב כל שהוא לוקח יאמבה יאמבה זמן זה מה שמתסכל. ותגידי גאד דאמט מאיפה הבאת את הקטע עם הדובים מה עובר עליך אע? רוצה לספר לי משהו? ברצינות עד שיהיה תקציב במשטרה יקח הרבה הרבה זמן.

בואנה יא דאבה חחח ../images/Emo3.gif

עד כדי כך משעמם הא? חזרתי מהעבודה ב14:00 ישנתי עד 18:00 הייתי ש]וך מת למרות שלא היה לי עבודה כל כך שם.מחר אני בחופש אין עיסקאות לאבטח שם זה שווה.

מה זה קשור.

משהו עובר עליך, רוצה לשתף אותי? או את לימור לבנת "ידעה" את ביבי. חחחחחחחחחחחחחחחחח סתם לא לקחת ברצינות כלום!!!!!

חחח ואתם אומרים שאני המסטול פה../images/Emo3.gif

פשש היום קוראים לזה "ידעה " הא -טוב ששרהל'ה לא הצליפה בו בשוט(רק צריך לארגן להם אזיקים מפרווה) והם עושים "זיגי זיגי"
. רק תראי מה העבודה עושה לאנשים חבל לך על הזמן- שם אנחנו שקטים כמו דגים בגלל שסופרים שם את הכסף וכדומה-מצאתי בפח שם שנפל ב"כאילו" לילדים כסף - יש לי חוש (וחושלאוחתק) מה זה טוב ממש קלטתי את זה אותו ילד פוטר. וזייהו במה את עבודת כרגע או שאת עובדת על אנשים בעיניים אע?

מתנדב

New member
חברה אתם גולשים יותר מדי...

יש לכם שיחות אישיות?, לא פה בבקשה...

צודק סורי-

הפורום בשעות האלו קצת יבש אתה יודע אז אנחנו מנצלים קצת את הפריצה הזאת להודעות אופטופיק

../images/Emo13.gifתעודות חדשות

1. ההחלטה לגבי ותק של 5 שנים אינה שרירותית,אלא נגזרת מהיקף התקציב השנתי שיש לנושא. בשנה הבאה יורחב המעגל. בסופו של דבר לכולם תהיינה תעודות מהסוג החדש. 2. אם אתה עוזר מב"ס,מתנדב מסור ופעיל-מדוע אינך במעמד סק"מ?(סק"מ מקבל תעודה בדומה ליח"מ).

shimon79

New member
תעודות חדשות

מתי מתנדבי היח"מ יוכלו להשתמש בתעודות החדשות במערכת מיחשוב ניידות

oa17

New member
היו אמורות להיות לנו כאלה...

כבר שנה שעברה היו אמורות להגיע לנו תעודות כאלה (בגלל שאנחנו בשטחים), אבל בגלל חוסר תקציב ובלגאנים כאלה הכל התעכב בתחנה בלוד ועדיין אין לנו אותם...

למעלה