התנתקות

id0a

New member
אה יכול להיות שטעות שלי...תראי למה

את רשמת "לעזור למתנחלים להתפנות" שזה אומר ? להיות בחברת הובלות או משו ? או סתם לעזוא להם פסיכולוגית ? לא הבנתי.. אני וויינשטוק דיברנו עם שוטרת ושאלנו אותה על אופציות בגיל שלנו (מתחת ל18) בקשר לפינוי, והיא אמרה לנו שאנחנו לא יכולים להתנדב למשטרה ולעזור לפנות...

s h e e p i t

New member
טחחח טיפש.

היא דיברה על ללכת לצמתים ולחלק סרטים כחול לבן לעזור להם להתפנות פסיכולוגית ולא פיזית [אם הבנתי נכון] חחחח רציתם ללכת לפנות אותם פיזית?
[למה יש לי הרגשה שבסוף אני אצא סתומה מכל העיניין?]

id0a

New member
בשניה הראשונה שקראתי את זה חשבתי

מה אנחנו צריכים לעזור למתנחלים להתפנות ??#@ יש להם את כל ה"אחים היהודים האמיתיים" שלהם שיעזרו להם אז מה הם צריכים אותנו..(אותנו=תושבי הקו הירוק שלא בדיוק נגד ההתנתקות)... אבל אחר כך חשבתי, זה תושבים שמתפנים מ"יוזמתם" כיו יכול ובסוף יוצא שאף אחד לא באמת לצידם. לדעתי זו יוזמה מבורכת כי האדמה של חקלאי שווה בשבילו כמו הבית עצמו אם לא יותר... אז אם באמת יתארגנו הרבה חבר'ה ויהיה לי זמן, ברצון. ח"ח על היוזמה.

YaLdoNet 4 EveR

New member
חח זאת הייתי אני.. מצחיקולה

ליומולדת הבא אני מזמינה שלא יהיה עוני.. (מואהאהא
)

החלחלה שלך מזה זה נובע מהבדלי

תפסיסה. ה"גזענןת" שאתה רואה באמירה הזאת היא לא גזענות מבחינת הכותבת מכיוון שהאמרה מתאימה לתפיסה הדתית שלה. את מסתכלת ואומרת: "איזה טיעון טיפשי",אבל בשבילה זאת אמונה חשובה. אל תהיי צרת עין.

צרת עין זה קנאית

ודור, תאמין לי שאני בנאדם מאוד פתוח, אבל זה פשוט הורג אותי שאותם אנשים שאומרים "חיי שווים יותר מחייו של ערבי כי אני יהודי", אומרים באותה נשימה "החיילים והשוטרים ושרון וכל השמאלנים הם נאצים". כמו שאמרת, אלה שתי תפסיות עולם שונות, שלי ושלה. בגלל זה גם איבדתי את התקווה להדברות איתם.

את אומרת הם,אבל את לא באמת יודעת

למי את מתכוונת... חייבים להבין שהמתנחלים בגוש קטיף הם אנשים מדהימים,ויש אפשרות של דיבור איתם. כמו כן ככה הם רובם מפעילי הימין. לדעתי את סתם זורקת ססמאות של סטריאוטיפים לגבי הימין... אני ממליץ לך לעשות שבת בגוש קטיף,אני עשיתי וזה פתח לי את הראש,לא אומר ששיניתי דעות,אבל נהניתי ונפתחתי לדברים חדשים. אני מדבר לגבי כולם,סעו לגוש קטיף. אם אתם בעד לפנות משהו לפחות תדעו את מה. וחוץ מזה אולי עוד חודש זה כבר לא יהיה... אה ועוד משהו: אנחנו כולנו מושפעים מהתקשורת השמאלנית,סעו לגוש קטיף,דברו עם פעיל ימין,תקראו "הצופה" מצידי, רק שמעו גם את הצד השני.

pine·apple

New member
אני לא מבינה

מה הקשר בין זה שהם אנשים מדהימים לבין זה שאם זה מוצא חן בעיניהם ואם לא, הם צריכים להתפנות. וסליחה, אבל יש גבול. אני פתוחה לקבלת דעות, גם כאלה שנובעות מאמונה דתית, אבל המשפט הספציפי הזה שהבחורה הזאת אמרה גובל בטירוף. כשבן אדם פאנאטי, לרוב אין עם מי לדבר. כשנשענים על טיעון דתי בלבד ומבססים עליו החלטה שמשפיעה ומכרעת לגבי מדינה שלמה, זה לא לעניין לדעתי

פנטילון

New member
איפה הבעיה פה?

במדינה שבסיס קיומה הוא דת, לא נראה לי שיש בעיה להשען על טיעון דתי בהחלטות. שוכחת לרגע איפה את חיה?

מה את רוצה?

"מה הקשר בין זה שהם אנשים מדהימים לבין זה שאם זה מוצא חן בעיניהם ואם לא, הם צריכים להתפנות" אבל אני אמרתי שלמרות היותם אנשים מדהימים אני שמרתי על דעותי. זה לא משנה אם את חושבת שהם צריכים להתפנות,את חייבת לשמוע גם את הצד השני. אין לכם מושג כמה שהתקשורת שמאלנית ומעוותת הכל למען ההתנתקות (ארן תוסיף את הקישור מ"תא כתום") ולדעתי זה הוגן לשמוע את הטיעונים שלהם,במיוחד בהחלטה כה חשובה. "כשנשענים על טיעון דתי בלבד" מאיפה לך שהם נשענים רק על טיעון דעתי? דברי איתם,תראי שיש להם עוד הרבה טיעונים רציונלים. וחוץ מזה לפי תפיסתם טיעון דתי הוא הטיעון החזק ביותר,ולדעתי זה ככה בצדק מבחינתם. "זה לא לעניין לדעתי " כתבתי "לדעתי",זה רק מוכיח את הבדל התפיסה שאת לא מצליחה להבין לגביהם. ארן אפשר עוד פרס?

פנטילון

New member
../images/Emo41.gifקישור

http://takatom.org/forum/viewtopic.php?t=886 רק מלמד לקחת הכל בערבון מוגבל-כולל את הקישור. אני לא חושב שיש מישהו שבאמת יודע מה הלך עם הבחור.

למעלה