התנצלות

התנצלות

בימים האחרונים פירסמתי הודעה ראשונה שלי פה, שעורר הרבה מחלוקות, ולהוציא כל אשליה, אכן קניתי במכירה מוקדמת את האלבום שהאמנתי שהוא האלבום החדש של לינקין והוא אכן הגיע אליי מוקדם אבל כנראה שהאתר [שד''א לא נראה לי כל כך אמין מלכתחילה] לקח את ה25.95 דולר שלי ונתן לי חירטוט של איזו להקת אימו, ואני אוהב את לינקין ושומע מוזיקה שלה כבר 7 שנים ועכשיו אחרי שהסינגל שוחרר, אני רוצה להתנצל, ולקוות להתקבל בקהילה טוב יותר הפעם, כי אני באמת אוהד שרוף של לינקין, ותהרגו אותי, אבל לפי השיר החדש שלהם, לא נראה שהם שינו סגנון, מה כן, אני חורש עליו בלינק האחד של YOUTUBE שעובדת ידעתם שWARNER BROS ממש מהירים? כמאות מהשירים המלאים כבר הורדו על ידיהם!! בברכה. ליפז.

SuperTom

New member
כמה שאני אוהב את וורנר.....

מוציאים את המיץ עד הטיפה האחרונה מהאמנות שבהכנת מוזיקה ושיתוף שלה עם אנשים מכל העולם. כמעט כל לינק לקליפ או לשיר המלא שם או בכל אתר אחר...היה היה. נו טוב, עוד יומיים הקליפ יוצא בארה"ב ואז הבחורים יירגעו קצת ואולי יאפשרו לנו לראות אותו, בקשה מוגזמת שכזו :) LOL ולא נורא לגבי העניין עם הדיסק, רק חבל על הכסף...במקרים הנדירים שאני מזמין דיסקים מהרשת זה מאמאזון, יש מספיק אתרים מפוקפקים עם דיסקים מזוייפים, אבל אני מעדיף לשמור את הכסף שלי אצלי עוד חודש ולקבל את הדבר האמיתי, אבל בקטנה...קורה לכולם. ובטוח שהדיסק שקיבלת הוא לא במקרה של Grey Daze, הלהקה הקודמת של צ'סטר? כי רוב הזיופים מבוססים על שירים שלהם והם להקה לגמרי לא רעה.

LunaticPark

New member
אני הקורבן של וורנר חח

תוך כמה שעות קיבלתי יותר מ1000 צפיות והמון תגובות והודעות פרטיות ואז אופס,נמחק :(

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif קורה...

חבל, אבל לא נורא, לפחות ישלך כמה שירים כזה XD החיפזון מן השטן (;

למעלה