התנצלות

איתן em

New member
התנצלות

אני רואה חובה לעצמי להתנצל על "ההצפה "בכמות המרובה של התמונות שהעליתי היום בפורום,אבל חיפשתי פיתרון לשיפור איכות התמונה ורציתי לבדוק זאת "על אמת".אז עם כולם הסליחה ןהסבלנות.-איתן

אולמוס

New member
להיפך

איתן ידידי, הרשה לי לומר לך שאני כמו אחרים בפורום דווקא נהנה מ"ההצפה" הזו, ראיתי גם את האוסף אישית ואני שמח שבעזרת המצלמה הינך יכול לשתף גם אחרים בהתבוננות בעצים המדהימים הללו. בנוסף לכך שעם הזמן והייעוץ של החברים בעלי נסיון -הצילומים גם משתפרים... באשר לערער, כמדומני- כפי שציין משה הרקע חשוב אבל כאן חשוב גם אלמנט נוסף וחסר לדעתי- תאורת חזית או צד כדי להדגיש את הגזע המענין הנמצא בצל הנוף.(בדרך כלל מקבלים אפקט תאורה כזה ממראה או מחפץ בהיר וקורן כמו גליון נייר אלומיניום על משטח המטיל כתם אור על אוביייקט המצולם מכיוון נוסף) באשר לאוסף עצמו -לטעמי- זהו אחד האוספים המענינים והמגוונים בארץ,

איתן em

New member
להיפך...לאולמוס

שמוליק ידידי,ראשית תודה על המחמאות,קראתי בעיון את דבריך על אפקט התאורה,ובאמת יש לי בעיה לצלם ללא אמצעים נוספים או אביזרי עזר אוביקטים מסויימים.אני משתדל לחפש זווית מתאימה,שעות אור מתאימות,על -מנת להשיג צילום שיראה טבעי ככל שניתן, מסתבר שאין זה מםפיק כדי לקבל תוצאות טובות,ואנסה איפה ליישם גם את העצעות שלך וגם את העצעות של משה כרמי.אני לא בטוח שאצליח לעמוד במשימה. תודה איתן.

BP2

New member
פשוט תענוג

איתן - זה תענוג לראות את הגינה שלך... אריאל.

Zalgiris

New member
רוצים עוד תמונות

איפה קונים כרטיסים למוזיאון הזה?

איתן em

New member
תמונות, למיטב ידיעתי אין מחסור

באנשים שעוסקים בגידול בונסאי,שיש להם אוספים הרבה הרבה יותר מרשימים ואיכותיים ,ומאוד רצוי שגם הם יציגו תמונות מאוספיהם. שלוש סיבות עיקריות הניעו אותי להעלות את התמונות האחרונות: 1).בגלל תקלה במחשב לא הצלחתי להעלות תמונות,וחלק מן התמונות היה נסיון להעלותן שנית,ומכאן גם ההבדלים בגודל ובאיכות של התמונות. 2).לתת שמץ של מושג על מראה הצמחים שלי ומיקומם בחוץ. 3).ליצור אולי גירוי כל - שהו ,כדי שגם אנשים אחרים יעלו תמונות מאוספיהם, ולשם כך כדאי ורצוי איפה לפנות את הבמה כדי שלא תיווצר "צפיפות יתר". איתן

למעלה