התנצלות

נועם@בת

New member
התנצלות

בימים האחרונים לא ממש הייתי כאן. בהתחלה המקלדת עשתה איתי ברוגז. לקח כמה ימים עד שהחלטתי לנתק אותה מהמחשב ולחבר שוב- מה שכמובן עזר (בשביל מה התחתנתי עם איש סיסטם אם אני צריכה לפתור את בעיות המחשב לבדי). אבל בין לבין אני קצת זובילעת, לא לגמרי אבל יותר מהרגיל. ההמוגלבין שלי נמוך ועוד לא הצלחתי להביא את עצמי לקחת ברזל כדי להעלות אותו. (כן, יודעת, תזונה נכונה תעזור, אבל אני מעסקי תזונה נכונה כבר יצאתי מזמן
). אז תסלחו לי אם יקח לי עוד כמה ימים עד שאחזור להפגין נוכחות במקום לישון אחרי העבודה. ותכינו לי המון הריונות לצהלולים
. נועם ~שהתרגלה להיות זומבילעת בלי גירוי הורמונלי
~

התנצלות ../images/Emo35.gif למה התנצלות.. ../images/Emo23.gif

אני כבר מזמן מזמן חשבתי איך זה שאת לא לוקחת לעצמך קצת חופש = כוח מהכל אני מבינה שאת כביכול אמורה להיות מנהלת הפורום, אבל יחד עם זאת את גם בן-אדם (סליחה בת אדם) שמידי פעם זקוקה לקצת אוויר לנשימה, כנראה שהמדפסת שלך החליטה לתת לך להבין זאת
בקשר לברזל, אולי לא רק תזונה נכונה, אלא המזונות המכילים ברזל (כבד? ושות') ו/או כמה ויטמינים, לפחות תוכלי לומר שעשית משהו.. מקווה שתתחזקי |תפוזון עם שריר ביד| ותשני
כראוי..והעיקר תצליחי לנוח. ובינתיים קבלי ממני

צוקה1

New member
נועם חמודה, קחי את כל הזמן שצריך

ותחזרי רעננה ומוכנה לסיבוב אחרון ומנצח-צוקה. האמת שגם אני בימים האחרונים קצת הורדתי פרופיל משהו עובר בתוכי לא יודעת מזה בדיוק.

יש לי רק מילה אחת להגיד לך:

פלורדיקס שיקוי טבעי שמורכב ממיצוי של כל מיני ירקות ושמרים, אפשר למצוא בכל סופרפארם, עולה כ-80 ש"ח, כוסית זעירה ליום בטעם דומה מעט ליין, שבכל פעם "מקפיץ" לי את ההמוגלובין כשאני על הקרשים.

petit choux

New member
בדיוק אתמול חשבתי עלייך ../images/Emo23.gif

האמת שקצת דאגתי כי ראיתי שכבר כמה ימים את לא כאן אז עכשיו אני רגועה תנוחי לך כמה שאת צריכה ותדאגי לעצמך כמו שצריך אם את צריכה ברזל אז תקחי ברזל ובלי שטויות
הגוף שלך צריך להיות חזק
תקחי את הזמן שלך אנחנו כאן בינתיים

חס33

New member
להתנצל למה?

תרגישי טוב ותחזירי עם כוחות חדשים זה הכי חשוב. הנוכחות שלך נמצאת כאן כל הזמן אנחנו מרגישים וזה מה שחשוב.

אחותי, שולחת חיבוק ענקי

מלא בכוחות ובאהבה. לאפות פשטידת תרד ולשלוח? אנחנו כאן מחכים לך, ומבטיחים להיות ילדים טובים
. אוהבים אותך כאן מאוד, תשאבי מזה הרבה כוחות ועוצמות.

E נס

New member
רוחך שורה על המקום../images/Emo121.gif../images/Emo23.gif

יש המון ברזל זמין בתפוחי אדמה. מומלץ. קחי את הזמן, אנחנו פה שומרים על הפורום, ומי שלא ילד טוב, מקבל מיד נו נו נו. שולחים המון כוחות
ואהבה

neta2

New member
מי מקבל את ההתנצלות שלך? ../images/Emo8.gif

נועמיקו.. את בסדר? את צריכה להתנצל? אנחנו יודעות (לצערנו) מה את עוברת וגם לך יש זכות מנוחה מאיתנו מדי פעם
אז לכי לישון, וכעת גם יותר טוב לאחר שבטלו את השטות הזאת שרבצה עלינו כחודשיים מיותרים, ותקומי עם אנרגיות חדשות, כוח, טיפול מנצח והריון ארוך. אוהבת

../images/Emo42.gifסליחתך ממש לא נחוצה,תנוחי

ותאגרי את כוחותיך כדי לצעוק קולולוווווו שנצטרך...

חבובי

New member
נועם!!

בדיוק אתמול שאלתי עליך... לא הבנתי לאן נעלמת... וכמו שאמרו האחרות, עכשיו את צריכה לנוח ולאגור כוחות, ולהיות ב ר י א ה !!!!!! אז אל תבזבזי את כוחותייך על התנצלויות... רק בריאות!

לבנה123

New member
../images/Emo24.gif

נועם, לכל אחת מאיתנו יש תקופות שבהן אנחנו צריכות להיות קצת "זומבילעת". קחי את הזמן שלך, תנוחי, ותוכלי לחזור בכוחות מחודשים. ואם את כבר לוקחת את הזמן, אז תקחי גם בדרך את ההתנצלות שלך בחזרה. ודרך אגב - גם אני ממליצה בחום על הפלורידקס.

לבנה123

New member
../images/Emo24.gif

נועם, לכל אחת מאיתנו יש תקופות שבהן אנחנו צריכות להיות קצת "זומבילעת". קחי את הזמן שלך, תנוחי, ותוכלי לחזור בכוחות מחודשים. ואם את כבר לוקחת את הזמן, אז תקחי גם בדרך את ההתנצלות שלך בחזרה. ודרך אגב - גם אני ממליצה בחום על הפלורידקס.

גוליגל

New member
שולחת חיבוק

תבחרי לך שיקוי קסם שיעמיד אותך מהר על הרגליים... תרגישי טוב

אינדית

New member
מוסיפה את החיזוקים והאהבה ../images/Emo140.gif

שלי... אמנם מאוד מתגעגעים אלייך אבל מאשרים לך למפרע חופשת מחלה לזמן בלתי מוגבל. שתתחזקי ותרגישי טוב
ואולי הפעם אנחנו אלה שנצהלל...?
הרבה נשיקות

למעלה