===התנצלות===

===התנצלות===

היי אני רוצה להתנצל כאן לפני כולם לא היתה בכוונתי לפגוע זה קטע שלקוח מחלומות בהקיציס ארבל מהכרמל - כמה דברים להגיד לך והם... 1)אכן בת 17 2)מי אתה שתקבע אם אני מחונכת או לא 3)אינך מכיר אותי אינך יודע מי אני 4)אם לא הייתי מקבלת חריגים לא הייתי פעילה במסגרת התנדבות מרצוני האישי במוסד לאנשים חריגים ואם כבר חריגים לפי מה שאתה אומר על סמך מה שכתבתי אז גם אני נקראת חריגה שערי מבנה גופי אז מה כל אדם הוא איש בפני עצמו ואם אתם לא מקבלים עצמכם על פי הפנימיות איני יודעת מה להגיד 5)אם לא הייתי מחונכת אז לא הייתי מתנצלת אותי לימדו לבקש סליחה על טעות להודות אני מקווה שגם אתה תודה שטעית כי אני ילדה עם ערכים לימדו אותי לקבל את השונה לדעת להעריך אחרים כפי שאני רוצה שיעריכו אותי 6)החריגים בשבילי לא חריגים שחור לבן קרח שעיר מכוער יפה שמן או רזה אין זה משנה לי אלא רק דבר אחד היופי ולא החיצוני היופי שבנשמתו של האדם היופי הפנימי ה א י ש י ו ת פנטום לך אין סיבה להיפגע כי ... כי אם לא הייתי מקבלת אותך כמו שאתה לא הייתי נותנת לך את החיבוק שקיבלת אם לא הייתי מקבלת אותך כמו שאתה לא הייתי מבקשת שתבוא אלינו שוב לכן פנטום אני מבקשת סליחה ממך אתה חבר נהדר לא התכוונתי לרע מקווה שתבין ותסלח. =======ועכשיו בכלליות ובגדול======= ===========ס ל י ח ה ========= ==לכל מי שנפגע זו לא היתה הכוונה== שלכם בידידות כנה ואמיתית י ל ד ו נ ת.

patishon

New member
לילדונת אני מתנצל בשמם של כל אלה שפגעו בך בין במזיד בין בשוגג , ובא לציון גואל לשבי פשע ביעקב.

תודה נשמה אך אין זו הבעיה

ארבל הוא הבעיה שחושב שאיני מחונכת זה פוגע לא רק בי אלא גם באמא שלי היא חינכה אותי נפלא הקנתה לי מוסר וערכים אין ביכולתו של אדם שלא ראה אותי מעולם לקבוע האם אני מחונכת או לא בכל אופן בי בינתיים חייבת ללכת אז תודה נשמה טוב בסדר אני לא אגיד לך שאני מתגעגעת (אוף) חחח בי נשמה

@tagel

New member
אם כבר אתה שם פטישון... ``ישמחו השמים ותגל הארץ ויירום הים ומלואו``

ילדונת יקרה...

כנראה אני זאת החריגה כאן כנראה אני זאת בעלת חוש ההומור המעוות כאן כנראה אני זאת שפשוט לא הבנתי על מה כל הבאלגן כנראה אני הדפוקה שלא ראיתי כאן שום ירידות על שום חריגים האם לא כל אחד מאיתנו מספר פה ושם בדיחות על הומואים,על לסביות,על מפגרים ועוד כהנה וכהנה ... האם לא כמעט כל אחד מאיתנו ראה את קיציס ופרידמן ונשפך מצחוק על מכל הבדיחות שלו? אז מה רק בגלל שאנחנו כאן בפורום אז כל החוש הומור שלנו צריך ללכת לאיבוד? האם רק בגלל שאנחנו כאן בפורום אנחנו אמורים לעטוף את עצמנו במסכה של אנשים יפי נפש ואצילים למראה? האם רק בגלל שאנחנו כאן בפורום כולנו צריכים להיות רק משוררים בעלי נפש רגישה? או סופרים עם כושר ביטוי מדהים? חברים תרגעו אפשר לחשוב מה קרה כאן.... כולה כמה בדיחות...כשרואים אותם בטלויזיה ביננו לבין עצמנו אפשר להתפוצץ מצחוק אבל כשמגיעים לכאן צריך לגנות? להיות כל כך יפי נפש שאחרים יחשבו שאנחנו הרבה מעבר למה שבאמת אנחנו? אז ילדונת מתוקה שלי אין לך על מה להתנצל... המשיכי לצחוק לחייך וגם על החריגים (הרי מה זה חריג בעצם? כל אחד ואחת מאיתנו חריג בפני עצמו...אוי ואבוי היה אם כולנו היינו אותו הדבר...העולם היה כל כך משעמם ולא היה בעצם על ועל מה לצחוק...ואז תארי לך באיזה עולם היינו חיים) המשיכי כך ילדונת היי צעירה בנפשך ותמשיכי לצחוק לא צריך להיות כל הזמן כל כך רגישים צריך לפעמים להשתחרר ופשוט לצחוק אוהבת אותך עם החינוך ``הלקוי`` שלך ליהי

זה כל מה שהתבקש...

במקום שעומדים חוזרים בתשובה אפילו צדיקים אינם עומדים. מקווה שנלמד הלקח לעניין ``האחריות השילוחית ``של ההורים המחנכים -באמת שזה לא היה הנושא אלא בהערת אגב בלי שום כוונה לפגוע בהורי הכותבת. דרך אגב,מחברותיה הטובות ביותר של ליאתוש היתה התגובה הראשונה שאין זה יכול להיות שמדובר בילדונת ``שלנו`` כי זה לא מתאים לאופי ולסגנון הכתיבה ורק אישררורה של ליאתוש תפח על פניהן גם של אלו אשר למכען החברות המשיכו להחריש למרות דעתם הנגדית השלילית. טוב מאד שהילדה התנצלה גם עבור אלה שהחרישו. אני מתנצל בפני ליאתוש בגין ההכללה שעשיתי לעניין החינוך בשל אירוע אחד.

דידי(בת

New member
ילדונת ...

ציפיתי ממך ואכן זה קרה.. קבלי ח``ח על ההתנצלות. זה היה במקום!

דידי(בת

New member
אגב.... ילדונת

אינני חושבת לרגע שזה קשור לחינוכך... ללא כל קשר אני חושב שאת מתוקה ולכן...... ולגבי מה שכתבת.. אפילו שזה לא מ``הראש`` שלך וכביכול מצחיק.. אני עדיין חושבת שזה פוגע ולא נחד להגיד ולכן התגובה הראשונית שלי.. לא ``נלעס`` את זה יותר מדי. אז די! ביי

דיןדון*

New member
המצחיק הוא שדידי ציפתה לזה ממך ואני בכלל ציפיתי למשהו אחר .... ביי מתוקה אוהב אותך נשמה

דיןדון*

New member
לילדונת יקרה ולארבל......................................

לא את היא זאת שצריכה להתנצל אלה ארבל ואותם האחרים שנפגעו כביכול ממך אותם אנשים לא יכולים לעולם להכתיב לנו מה מותר ומה אסור לכתוב אם הפורום יכול לסבול כל פעם מחדש את מכתבי האהבה של ארבל מהכרמל שמתאהב כל פעם מחדש בכל מה שזז הפורום גם יכול להכיל בהנאה מרובה את אשר כתבת המשיכי לכתוב ולא לפחד כי יש כאן גם כאלה שרוצים ונהנים מאותם בדיחות אוהב ומחבק חזק דיןדון נ.ב לידיעת ארבל אני בכלל לא אוהב לקרוא את כל מה שאתה כותב ולפעמים חושב ש..... שקיבלתה בגיל צעיר הוא הלקוי לרוץ אחרי כל אדם ששמו ממין נקבה הוא לא מעשה בריא ואולי מעיד על חוסר בילדות עצוב בשבילך אך ממליץ לגשת לטיפול דיןדון

דיןדון*

New member
לילדונת יקרה ולארבל......................................

לא את היא זאת שצריכה להתנצל אלה ארבל ואותם האחרים שנפגעו כביכול ממך אותם אנשים לא יכולים לעולם להכתיב לנו מה מותר ומה אסור לכתוב אם הפורום יכול לסבול כל פעם מחדש את מכתבי האהבה של ארבל מהכרמל שמתאהב כל פעם מחדש בכל מה שזז הפורום גם יכול להכיל בהנאה מרובה את אשר כתבת המשיכי לכתוב ולא לפחד כי יש כאן גם כאלה שרוצים ונהנים מאותם בדיחות אוהב ומחבק חזק דיןדון נ.ב לידיעת ארבל אני בכלל לא אוהב לקרוא את כל מה שאתה כותב ולפעמים חושב ש..... שקיבלתה בגיל צעיר הוא הלקוי לרוץ אחרי כל אדם ששמו ממין נקבה הוא לא מעשה בריא ואולי מעיד על חוסר בילדות עצוב בשבילך אך ממליץ לגשת לטיפול דיןדון

למעלה