התנצלות

meiravma

New member
התנצלות

המידי של "בלילות של דרום תל אביב" כנראה כבר לא יצא לפועל... אני יותר מדי תקועה איתו. הכנתי משהו אחר במקום, מקווה שיצא טוב. כרגיל, כל מי שיש לו הצעות לשיפור מוזמן להגיד. תהנו!

darksideonline

New member
ווווואו מדהים!!!!

איזה מדהים אין מילים מקווים לעוד בהמשך אבל ממש יצא מעולה!!!!!! נראה לי הכי טוב מכולם,הוא לא כמו כולם

darksideonline

New member
מירב את לא כמו כולם

ואם כל אלה שאת מביאה לכאן זה שלך יורד אני על ברכיי לכבודך

meiravma

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

טוב, אז ככה: המידים שעשיתי לבד: "את לא כמו כולם" "תחזור תחזור" "בשבילנו" עיבוד לגיטרה של "אנה" חוצמזה, שיפוצים שעשיתי לקבצי משינהמידי מרחבי האינטרנט: הוספת מנגינה ל"אהובתי" הוספת מנגינה ל"אנה" הוספת מנגינה ל"הכוכבים דולקים על אש קטנה" שיפוץ מנגינה ואקורדים של "בספסל ההוא מול האגם" בזמנו שלחתי כמה קבצים לאתר מידינל ז"ל, ונדמה לי שהם היו "אהובתי", "בספסל ההוא מול האגם" ויכול להיות שגם את "אנה" (גרסת הדיסק, לא העיבוד לגיטרה!). אגב, זו הסיבה שלקבצים האלו יש שתי גרסאות (אחת המקורית ואחת המשופצת שלי). זה הכל בינתיים. נ.ב: סליחה על השוויץ, אבל מה דעתך לתת לי קרדיט באתר?

Vdrums

New member
מ-ע-ו-ל-ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התופים היו יכולים להיות קצת פחות עמוסים ויותר כמו בשיר המקורי. (שמת יותר מדי Bass drum) אבל זה פשוט מצוין (גם ככה אני מנגן את התופים בעצמי) כן ירבו. כל הכבוד!!!

למעלה