התנצלות

התנצלות

אני מתנצל על שהכנסתי את רשימת הליכוד יותר מדי פעמים. מדובר בתקלה טכנית.

הדמויות הלא מוכרות

18. רוחמה אברהם- לשעבר מזכירתו של נתניהו כראש ממשלה. בעלת תואר ראשון כלשהו. 21. מיכאל רצון- קבלן בניין באיזור המרכז. היה ברשימת הליכוד בערך במקום ה-30. 22. מגהלי והבה- תושב בית ג´ן, איש של שרון, עובד בכיר במשרד לפיתוח אזורי(אולי מנכ"ל), בעל קשרים חזקים בממלכה ההאשמית. 23. יעקב אדרי- ראש עירית אור עקיבא במשך 15 שנים. קידם את העיירה מעיירת פיתוח זנוחה לעיר. בשנותיו האחרונות העלה את מצב מערכת החינוך בעיר, וכיום באור עקיבא 50% מהנוער מקבל תעודת בגרות. נבחר לראש העיריה המצטיין ע"י מעריב בשנת תשס"ב. 24. אהוד יתום- תושב ביתן אהרון. בכיר לשעבר בשב"כ. התפרסם בפרשת קו 300. לשעבר מנכל עיריה. 26. משה כחלון- תושב חיפה, שימש כיועץ השר עוזי לנדאו לענייני 28. מיכאל גורולובסקי- נבחר במשבצת העולים. 29. ענבל גבריאלי- עורכת דין צעירה 30. גלעד ארדן- עו"ד מאשקלון בן 31, מזוהה עם נתניהו. 31. רוני בראון- עו"ד מירושלים. התפרסם בפרשת בראון-חברון. פרשה שנחשפה ע"י אילה חסון. הפסיד במחוז ירושלים לשמואל סלבין איש הרבה יותר(ובלשון המעטה) ראוי ממנו. 32. יחאל חזן- נציג יש"ע. 38. חיים כץ- ח"כ מסיעתו של עמיר פרץ. משמש כיו"ר ועד העובדים של התעשיה האוירית 41. משה פייגלין- סוס טרויאני של הימין הקיצוני. לשעבר ראש תנועת זו ארצנו, תנועה אלימה וכוחנית שביצעה מרי אזרחי בשלטון רבין. רבים מחברי הליכוד רוצים להתנער ממנו. מזלה של הליכוד הוא שפייגלין לא נבחר במקום גבוה יותר והכתים את הרשימה.

אני באופן אישי לא מכיר אותן...

אבל מי זה שהביא דוגמניות למרכז הליכוד? ו-אל דאגה , משה פייגלה לא יבחר

hungry penguin

New member
כל הנשים דוגמניות?

תעשה טובה. אלו שהגיעו רק בזכות שריון - באמת חבל מאוד שהגיעו. אבל אלו שהיו נכנסות גם ככה - מגיע להן. ואני מדבר כאנטי-פמיניסט.

אל "תתפנק" ותבין לא נכון

מועמד כל שהוא הביא לגני התערוכה אטרקציה חדשה על מנת ליחצ"ן את בחירתו: דוגמניות שרקדו טראנס

hungry penguin

New member
חחח...

אני מתנצל. אבל תקרא שוב את המשפט שלך כשהוא מחוץ להקשר: "מי זה שהביא דוגמניות למרכז הליכוד?"

למעלה