התנצלות

ophra

New member
התנצלות

על מילים שכתבתי - אם פגעו על התבטאויות חסרות רגישות על חוסר סובלנות שהפגנתי על כעסים ש"שפכתי" כאן ללא הצדקה קוראת את עצמי מהימים האחרונים וכאילו מביטה במראה אחרת מעוותת מעט..... ובעצם אולי לא....?
אולי זה אכן ההשתקפות של עצמי באותם ימים אחרונים? לא.... זה לא בגלל בחור.
זה כל השאר. עבודה ילדים בית כסף. פתאום הרגשתי שאני מאבדת פוקוס לא מצליחה להיות מרוכזת בכל המערכות האלה במקביל ודברים מתפספסים לי. בורחים לי בין האצבעות עשיתי בשבוע אחד 3 פשלות בלהיות-אמא-לילד-בבי"ס לא משהו דרמטי אבל זה גרם לי לתחושה של אובדן ריכוז כללי אולי המצוקה הזו גם אם היא זמנית היא זו שגרמה לי לכל אלו. ודווקא פה...
(חומר למחשבה. בשבילי לפחות....) אז זהו. שהרגשתי צורך להתנצל. מקווה שתקבלו. עפ
(בתחילת רגיעה של סופ"ש בלי ילדים)

עפרה

תקרבי שניה לכאן מתוקה רוצה לתת לך
יש ימים קשים ,בגלל המון סיבות ולפעמים אפילו בלי סיבה נראת לעיין ,ימים שמאבדים פוקוס וזה בסדר ,רק מראה שאת בן -אדם. מתוך המקום הזה של הקושי לבוא ולומר סליחה אם פגעתי זה כבר גדולה, (בטח שזה קרה פה - הרי כאן את מרגישה ב
, לא? ) שיהיה לך סוף שבוע נפלא ורגוע
מת

העקשנית

New member
איזה מזל שגמני לא הייתי פה../images/Emo8.gif

ועוד מעט ניצתי תרשום גם לי חיסורים, אז כדאי שנשתוק ששששששששששששש......

מצוטטת

New member
את יודעת, מעניין

היום ממש לפני..... שחררתי הודעה בפורום השכן וכדי לסבר את אזנך מעתיקה אותה גם לכאן. שינויי מזג האויר הביאו אותי לחשוב ש... כי האדם עץ השדה כמו האדם גם העץ צומח כמו העץ האדם נגדע ואני לא יודע איפה הייתי ואיפה אהיה כמו עץ השדה כי האדם עץ השדה כמו העץ הוא שואף למעלה כמו האדם הוא נשרף באש ואני לא יודע איפה הייתי ואיפה אהיה כמו עץ השדה אהבתי וגם שנאתי טעמתי מזה ומזה קברו אותי בחלקה של עפר ומר לי, מר לי בפה כמו עץ השדה כי האדם עץ השדה כמו העץ הוא צמה למים כמו האדם הוא נשאר צמה ואני לא יודע איפה הייתי ואיפה אהיה כמו עץ השדה אהבתי וגם שנאתי טעמתי מזה ומזה קברו אותי בחלקה של עפר ומר לי, מר לי בפה כמו עץ השדה. ואנחנו כמו העצים...נאחזים בחיים ומנסים לשרוד איש איש בדרכו. שב"ש

התנצלות???????????

היי עפרה את רוצה להתנצל גם על התמיכה והעידוד שקבלתי ממך בתקופה קשה זו שבה הייתי מרותק למיטה?? את רוצה להתנצל גם על הצעת העזרה והסיוע שהצעת לי בעת ששכבתי חסר אונים ומלא מכאובים?? אני יודע שאת לא אוהבת את מה שאני כותב עכשיו, ואני לוקח סיכון שאולי גם תכעסי. אבל אני ממש לא עומד בפיתוי וחש חובה ועונג לכתוב זאת. ויש לי עוד לא מעט לכתוב על רגישותיך לילדייך ולסובבים אותך. שבת שלום עפרה אבי

אורלי41

New member
חופשי בוקר טוב. שמחה שחזרת ..

שבת שלום שמחה שחזרת לקו הבריאות.. רפואה שלמה שלוחה לך ורק טוב שתדע

למעלה