התנצלות!

בקהם1

New member
התנצלות!

לכל חברי הפורום היקרים, חשבתי שאף אחד לא ישים לב, אך אבוי! מישהי נחמדה עלתה עלי! כתבתי בשבת, והרי התנצלות זאת תהא כפרתי. ובעד זה אזכה ותזכו לבית נאמן בישראל. (חרדית ההתנצלות מתקבלת?!;))

בקהם1

New member
חרדית!!!!!

תראי מה עשית!! עכשיו בטוחים שאני גוי! ו... אמן!

בת תורה

New member
מוזר.הפורום מונע אוטומטית אפשרות

שכזו.בשבוע שעבר שלחתי תגובה בארבע ועשרה.קיבלתי הודעה שהפורום סגור לכתיבה בשבתות.(ואז אפילו זמן הדלקת נרות לא היה)

ה' ירחם ה' ירחם ה' ירחם בר מינן בר מינן

הרמב"ם אומר בפירוש שאסור לפרסם חטאיו בפרהסיה!!! מה זה פה מצעד הגאווה? בר מינן. ה' יצילנו. ועוד אתה שם סמיילי של חיוך בסוף??? אתה גאה להיות רחוק מאבא שבשמיים?????? ה' ירחם על נשמתך המטונפת בצואה... אני מתבייש שאתה שכן שלי... אתה מטמא את העיר...

להפך... הייתי מתון...

ידוע שהראב"ד מתקיף את הרמב"ם בצורה קשה מאד בכמה מקומות, ושאלו אותו למה? הוא ענה שכולם מעריצים את הרמב"ם הקדוש ולכן עלולים לטעות בכמה דברים האלה ששם הוא אומר דברים לא נכונים... קל וחומר בן בנו של קל וחומר שצריך להתקיף בצורה קשה אדם שכותב: "אני חרדי וחיללתי שבת ;)" למרות שהוא לא כתב "אני חרדי" אבל הוא נמצא בפורומים חרדיים וידוע לכולם כחרדי... זה לא הודעה מזעזעת/מלאת רשע/מצעד גאווה/ושאר טינופות?...

אז תרשה לי לתקוף אותך ידידי הצדיק

בגלל אנשים כמוך אנשים כמוהו נשארים במרים (במרד‏ ‏שלהם‏)‏... שמעת על המושגים "שמאל דוחה ימין מקרבת‏"‏‏?‏! "ולשון רכה תשבר גרם‏"‏‏?‏! עכשיו צא ולמד קצת מה המשמעות החשובה של המושגים הללו ותכין לך הסבר חדש בשבילו.

עם כל הכבוד

לניק שלך.. לרשום שאלוקים חי וקיים זה דבר אחד.. ולשחק את אלוקים זה דבר שני.. אני חושבת שקצת התבלבלו לך המושגים....

../images/Emo14.gif../images/Emo129.gif../images/Emo187.gif../images/Emo221.gifכמה עיצות....../images/Emo41.gif

יש המוןןן דברים שאפשר לעשות. 1. לצאת עם האשה לטיולים... ןלדבר איתה ועם חברים... מצידי כל השבת... ואם יש ילדים אז גם איתם... הרב זמיר כהן שלמד באותה הישיבה שלמד הרב עובדיה, פורת יוסף, שהיא בין החזקות בעולם, והרב זמיר היה בין החזקים שם, והוא תלמיד חכם גדול, והוא אומר שכדאי בשבת לדבר עם האשה על החוויות שעברה השבוע, כן, לא רק דברי תורה, ולדבר עם הילדים (אם יש), ועם חברים ומשפחה!!!!! 2. מותר לכתחילה לראות סרטים (כשרים) בשבת אם אתה מפעיל אותם במחשב לפני שבת... מצידי תשלם המון כסף על תוכנה שמפעילה את הסרטים אחד אחרי השני, אבל אני בטוח שיש בחינם, ואם צריך אז תשלם על סרטים כשרים טובים כמו נאשיונל ג'יאוגרפיק ודיסקברי ורב נויגרשל (יש לי, אם תרצה אתן לך, דברים מדהימים!!!), וסרטים על אמונה וכו'... יש המון!!! 3. תקנה המון ספרים מעניינים כמו ENCOUNTERS של רב אריה קפלן (מדען ומקובל שעשה מהפכה ביהדות). והספר החדש של הרב זמיר "המהפך 2"!!! ספר מהמם עם המון תמונות ומדבר על נושאים חמים כמו הדינוזאורים, אבולוציה, מוות קליני, המפץ הגדול, האם האדם בא מהקןף, גיל העולם וכו'... ויש עוד המון ספרים אינטלקטואליים כמו ספרים של רב נויגרשל. ויש ספרים על גוף האדם ופלאי הבריאה... אפילו עדיף שתקנה ספרים על מדע/פילוסופיה/אקטואליה/ידיעות אחרונות (טפו)/מעריב (טפו)/רומנים מאשר לגלוש בשבת, אתה יודע כמה חילולי שבת **דאורייתא** אתה עובר בגלישה??? כל לחיצה על כפתור זה דאורייתא בר מינן... והעכבר בכלל... כשאתה מזיז אותו זה כמו המון לחיצות על כפתור כי זה המון חיישנים וכו'... אז עדיף לקרוא ידיעות אחרונות ולא זה! 4. אולי עדיף שתעבור לשכונה אפילו של מסורתיים או קרליבכים מאשר להיות במקום של חילונים... ואולי שם יהיה מה לעשות... 5. אפשר גם להפעיל הרצאות של שמיעה ולשמוע אפילו לא דברי תורה מאשר לגלוש בשבת... 6. מה עם חידושי רב חיים מבריסק? (בתמונה). קראת פעם?? זה מטריף ולא מהעולם הזה... מומלץ!!!!!! ואם אתה לא מבין (למרות שזה לא קשה הוא חי לפני 70-80 שנה) אז תלמד עם מישהו, או שתשמע הסברים על חידושיו... 7. יש עוד המון דברים לעשות, תשתמש בשכל!!!!!! ותתייעץ עם חברים ותלמידי חכמים... 8. תלך לכותל ותבכה... 9. תקנה המון אוכל ושתייה וכו' לפני שבת... 10. תקרא את הפרק תהילים הזה על עצמך (אני קראתי עליך כמה פעמים והתפללתי עליך ואתפלל עוד)... http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=121048 11. כתוב בעלי שור של הרב וולבה, בפרק "ימי האהבה וימי השנאה והיאוש" שאחד הפתרונות הוא שצריך לשכנע את עצמו כמו שהוא מדבר אל אחרים כשמשהו מפריע לו או נראה לו מזעזע... 12. שוב... תשתמש בשכל!!! תעשה הכל כדי שזה לא יקרה, מצידי תוציא את כל הכסף שלך על זה, אפילו אם תהיה הומלס (גר ברחוב)...

למעלה