-- התנצלות --

Walk Two Moons

New member
-- התנצלות --

כמו שאולי שמתם לב, 'השיר של אביתר' ו'מומלצי השבוע' לא פורסמו השבוע, זאת מכיוון שבשבוע האחרון לא הייתה לי גישה לאינטרנט עקב מעבר דירה. אני אשרשר את שניהם להודעה הזו, ואה, בקשר ל'מומלצי השבוע', תרגישו חופשי לערבב בין השבועות
ערב טוב!

Walk Two Moons

New member
מומלצי השבוע

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

sivanm82

New member
../images/Emo84.gif

-שיר השבוע (של אביתר): עד מחר
, מתנות
- שיר השבוע (כללי): 'לעוף' -נועם פנחסוב,'עניין'-אביב גפן,'עברנו לצפון'-שלומי שבן - אלבום השבוע:הוא והוא-ערן צור ושלומי שבן 'עיר'-שלומי, אביב גפן-'לילות לבנים' - ספר השבוע:
- ציטוט השבוע:.Aviv Geffen is a Hnana
- סרט \ סדרת השבוע: רד בנד
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):ממ לא עולה לי כלום...
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:גיחה לחוצות היוצר בעקבות אביב גפן שנתן הופעה בינונית..אבל נו שיהיה
- משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): חח נמאס לי לחזור על עצמי... - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

TEENAGER1

New member
מומלצי השבוע וחצי../images/Emo3.gif

- שיר השבוע (של אביתר): תחרות כלבים - שיר השבוע (כללי): דרך - אלבום השבוע: Joseph and the amazing technicolor dreamcoat, איזה יופי, נקודה טובה, מחשבות ואפשרויות - ספר השבוע: מים שאין להם סוף - ציטוט השבוע: "רגע כזה לא יחזור, אה?" (אבי קושניר, אתמול, אחרי שהוא נאלץ להציג את הנגנים של "שלמה המלך ושלמי הסנדלר" בחושך מוחלט ובלי מיקרופון כי החשמל נפל) - סרט \ סדרת השבוע: סרוגים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "I can hear the voice within" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: להיות בצפון, חוצות היוצר, שלמה המלך ושלמי הסנדלר(!!!) - משהו שהרס את השבוע: שום דבר שבא לי להיזכר בו כרגע - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אביתר מחר! (אני לא מאמינה שאני הולכת שוב
) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נתן אלתרמן - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הייתי ממליצה על "שלמה ושלמי", אבל הם כבר לא מופיעים בעיקרון, אז.. חוצות היוצר

מים שאין להם סוף..../images/Emo13.gif

קצת עיצבן אותי בהתחלה שאחת הדמויות נושאת את השם שלי..
אבל התרגלתי אחרי 4 עמודים בערך.. :) היי! היית ב'שלמה המלך ושלמי הסנדלר', נכון שזה פשוט מעלה הרבה
? כ"כ נהנתי בזה...

TEENAGER1

New member
כן!!../images/Emo99.gif

הייתי בזה כבר פעם, לפני שנתיים וחצי בערך.. וגם אז היה ממש ממש כיף. אבל הפעם הכרתי כבר את השירים (יש לי את הדיסק), אז נהניתי הרבה יותר. מה גם שזה היה בחוץ, והייתה אווירה מיוחדת למדי. הירח עלה פתאום מאחורי הבמה, בתחילת "שיר השיכור" התחילו זיקוקים מאיזה אולם חתונות באיזור שקושניר נאלץ להתמודד איתם ועשה זאת בצורה משעשעת ביותר, וכמובן החשמל שנפל בסוף... אין, היה אדיר
רק טיפ טיפה ביאס אותי שמירי מסיקה לא הייתה (למרות שהמחליפה הייתה בסדר), אבל אי אפשר להשיג הכל - לפחות אני אראה אותה השבוע ב"יוסף"

שמעתי שהמחליפה

של מירי היא סבבה, אני שמחה שזה לא גרע יותר מדי מהמופע.. :) (זה מזכיר לי, הייתי לפני כמה חודשים ב'אנטיגונה', עכשיו תביני, מי שמשחקת את אנטיגונה קיבלה על זה את פרס 'השחקנית הטובה של השנה', וכשאני הייתי היתה לה מחליפה כ"כ גרועה..
), אז אני שמחה שהיא היתה בסדר
בכל אופן, תהני בטירוף ב'יוסף..'
עדיין לא הייתי בזה אבל המורה שלי לתיאטרון אמרה שזה פשוט מצויין ואיכותי ברמות
:) (ואין ספק שבאים לשם שוב אחרי שמכירים את השירים זה
, ואיזה כיף שהייתה לכם אווירה מיוחדת... :) , אמנם הייתי בזה רק פעם אחת אבל תיאורטית הייתי שמחה ללכת שוב
) אין על קושניר :)

TEENAGER1

New member
"יוסף" זה המחזמר האהוב עליי בעולם, נראה לי

כך שלמרות שאני בהחלט מעדיפה את המקור (באנגלית), ולמרות שהליהוק של יהודה לוי לתפקיד הראשי לא מסתדר לי בכלל (לא שג'ייסון דונובן היה הרבה יותר טוב), אין לי ספק שאני אכן אהנה בטירוף
וכן, קושניר מלך לגמרי

Walk Two Moons

New member
../images/Emo60.gif

- שיר השבוע (של אביתר): שן לידי, אבא - שיר השבוע (כללי): גבריאל בלחסן - תלמי אליהו, אפרת בן צור - שני תפוחים, הדרה לוין ארדי - הנער היה חגיגי ועצוב - אלבום השבוע: אין אחד מסויים. שיר מפה ושיר משם - ספר השבוע: איאן מקיואן - כפרה - ציטוט השבוע: "אשכנזי!!" - סרט \ סדרת השבוע: 'הכפר'. חתיכת סרט גאוני. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "הלילות הארוכים והבדידות והשנים, והלב הזה שלא ידע מרגוע... עד שישקוט הים, עד שינוסו הצללים, השיבני..." - אמוטיקון השבוע: אני יודע שאין חונטוז כזה אבל בכל אופן - |מבולבל| - משהו שעשה לכם את השבוע: 'שיח ושיר' עם הדרה לוין ארדי. - משהו שהרס את השבוע: אשמה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: 'שיח ושיר' עם נעם רותם (סוף סוף גיליתי דבר שווה בבאר שבע!) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): הדרה לוין ארדי. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): 'שיח ושיר'
(עליתי על חוקיות: כמעט תמיד ההמלצות בשני הסעיפים האחרונים האלו הם דברים שהוזכרו כבר בסעיפים הקודמים להם! מותה של המקוריות, ידידיי)

Evi Virus

New member
רק עכשיו עלית על זה? רואים שאתה קשיש ../images/Emo189.gif

בכולופן, מזל טוב על הבית החדש :)

יש לי תחושה

שלא הייתי כאן בפורום זמן מה..מה שלומכם? :) שיר השבוע (של אביתר): בואי אליייי, מנגינה יקרה
שיר השבוע (כללי): the first cut is the deepest- sheryl crow אלבום השבוע:detours - sheryl crow ספר השבוע: מים שאין להם סוף - מיכאל שיינפלד
ציטוט השבוע: -- סרט/ סדרת השבוע : -- משפט השבוע: 'couse love is free'
אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: הופעת ג'אז
, החלק'ה של אחיין שלי, להיות ביפו העתיקה (מהמם שם!), לקנות דברים אחרונים (כמעט) לשרות לאומי.. משהו שהרס את השבוע: כואב לי הגב.
משהו שאתם מחכים לו השבוע :
להיות בגליל העליון שלי
להתחיל את השרות- לאומי (אמאל'ה!!
) תמונה: העלתי כבר לפייסבוק תמונות מהחלק'ה ומיפו.. :) המלצה על אמן: עומר אביטל, sheryl crow
המלצה על משהו: הופעת ג'אז
שבת שלום לכולם וסופשבוע רגוע

Walk Two Moons

New member
../images/Emo79.gif השיר של אביתר.

והיום בפינתנו אנחנו מחלקים
לכולם תהנו ------------------------------------------------------------------------------------------------- מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? דו קרב: 'מתנות' או 'המון אנשים'? רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?

sivanm82

New member
כשאני יוצא מזה אני קונה מתנות לכולם../images/Emo77.gif ../images/Emo77.gif

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] בין הגבוהים, שיר עם אנרגיה
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אף אחד זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!
שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר?מתאים רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר:עם כל הדיסק,וכשאני יוצאת מ'זה'
אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה?ממש לא
איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? את ההתחלה של הבית הראשון..
, את המילים
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה?אביתר מחלק מתנות לאנשים ברחוב ברחבי ישראל והקליפ בהילוך מהיר חחח סתם סתם
דו קרב: 'מתנות' או 'המון אנשים'?אוהבת מאוד את שניהם, אבל 'מתנות'
רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?

בום טידי דום!

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] ווא ווא איזה גובה. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: היה פה מישו נחמד שקיברר את השיר, והיה אחלה. אבל בכללי קשה לחשוב על מישהו, יודעים מה? אולי שולי רנד יכול להיות מעניין. זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! לא עולה לי, אבל רוב רובם. שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? נו באמת. רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: כל הזמן, הוא כזה שמח. אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? תתרחקו מזה כמו מאש. איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? הסולו, והפתיחה, והמפוחית של אהוד
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? ---- במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? לא כ"כ מתאים לקליפ, לא מסתדר לי בראש. דו קרב: 'מתנות' או 'המון אנשים'? פחח, מתנות, אחד הקרבות הקלים. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? שמעתי אותו פעם ראשונה בהופעה לפני שנתיים (ההופעה הראשונה של אביתר בשבילי), ואח"כ ששמעתי אותו שוב, לא הבנתי מאיפה הוא מוכר לי עד שירד לי האסימון.

Evi Virus

New member
מי רוצה לנגן את השיר איתי? ../images/Emo98.gif

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] High up!
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? מה פתאום, מתאים בול :) רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: כל הזמן, אני מתה על השיר הזה
הוא עושה נורא שמח. גם כשלא צריך לעשות שמח זה כיף לשמוע אותו אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? מלפפונה ופסנתר, מה פתאום. איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? ההתחלה והבתים והמעברים היפים והסולו, וגם, בלי קשר, כל השיר
במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? I wouldn't! דו קרב: 'מתנות' או 'המון אנשים'? מממ, דו קרב מוזר... לא יודעת, הם שונים מדי. רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? כייייין, בהופעות הוא הכי כיפי בעולם, זה כיף לראות את אביתר כזיי מאושר

לומדת לאהוב

------------------------------------------------------------------------------------------------- מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.]גבוה מאוד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר:אהוד אולי גם שולי רנד נשמע נחמד זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר?חלילה רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר:תמיד זה כזה שיר כיף . אבל בהופעות זה כזה שיר שקופצים אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה?כלום איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד?כולו . וכל הקצב שלו והמפוחית של אהוד מאוד מאוד במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? דו קרב: 'מתנות' או 'המון אנשים'?מתנות רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר?זה הצלצול שלי אז הוא נורא נחרש עבורי . אבל אני עדיין אוהבת אותו מאוד כי הוא שיר מאוד ממלא ומעודד

TEENAGER1

New member
בין לילה ליום

מה מיקום השיר בערך ברשימת המועדפים שלך? [חוות דעת כללית, לא צריך מספרים.] גבוה זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לי בירן
זמר/זמרת/להקה שלא היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן! הרבה שם השיר מתאים, או שאולי היית מעדיף שיקראו לו בשם אחר? הוא בסדר רגעים מיוחדים בהם אתה אוהב במיוחד לשמוע את השיר: תמיד אילו יכולת לשנות משו בשיר, להוסיף בית, להוריד אחד, כל דבר, היית עושה? לא נראה לי איזה חלק מתוך השיר אהוב עליך במיוחד? אני אוהבת את הפתיחה עם התופים, ואת המפוחית, ואת איך שאביתר מושך את המילה "תן" במידה ויש לשיר קליפ, הקליפ מתאים לשיר? יש את הקליפ של הגרסא האקוסטית. מתאים? אנערף. אביתר, צורף וביקובסקי יושבים באיזה פארק ומנגנים, אני מניחה שזה מתאים במידה ואין לשיר קליפ: איפה היית מצלם אותו ואיזה קליפ היית עושה? משהו עם קצת יותר מעוף
דו קרב: 'מתנות' או 'המון אנשים'? שאלה מוזרה.. בסופו של דבר, נראה לי ש"מתנות" רוצה להוסיף עוד משו לאומה בקשר לשיר? היה איזה ראיון אחרי שהאלבום יצא, שהמראיינת בשיא החוסר טקט שאלה את אביתר "ממה היית צריך לצאת?"
ואז אחרי שהוא אמר שזה אישי, היא עוד ממשיכה: "אתה לא רוצה להגיד ממה אתה מפחד?" כאילו, מה את רוצה? כאפה?

היה עוד קטע נודניקי

ב'מה נשמע' עם יואב קוטנר הוא שאל אותו 'אתה אומר בשיר.. שאנחנו עוד מעט נשמע, 'כשכל זה יגמר, אני..' , כשכל מה יגמר?' ואביתר בצניעות פשוט ענה על השאלה זה אפילו לא מסתדר בלחן נורמלי :p

maihlevi

New member
לי בירן?!?! נכון שהוא שר מדהים..אבל לשיר כזה

נדרש גוון קול חם וחלק ..וליבי רן יותר מחוספס.. אבל אין ספק...שהוא שר מדהים..

למעלה