התנצלות קצרה

דיא

New member
התנצלות קצרה

אני נאלצת להעדר בתקופה האחרונה. אני בתקופת מבחנים מטורפת (במצב הטוב יש לנו מבחן לשבוע, אך גם יותר). פלוס ילדים חולים ובן זוג שנאלץ לעבוד שעות נוספות (או שמצא לו מאהב/ת), דבר שמאפשר לי ללמוד רק בלילה מאוחר, שזה היה פעם זמן המחשב שלי. ובנוסף, הבועזיז גילה את נפלאות המחשב, המשחקים ואתרי הילדים, כך שגם בסופי שבוע אני נטולת זמן מחשב עצמי (מצד שני, אני כבר ממש, אבל ממש, טובה בלעבור מבוכים עם מכוניות, לשבץ צורות חסרות ולהשלים קטגוריות
) התקופה הלחוצה הזו לא הולכת להגמר בקרוב, אבל בערך בעוד חודש תדירות הבחינות תרד קצת (מאידך, כמויות החומר לבחינה יגדלו, אז לא יודעת מה זה יעשה לי). אני יודעת שזה קצת אוי אוי אוי, אבל אני באמת קצת קורסת

נאשא

New member
נתחיל מזה שהתנצלותך מתקבלת

למרות שממש אין על מה להתנצל. ושאת עושה עבודה נפלאה למרות ועל אף הלחץ. וגם להגיד לך שהבחינות והבית והילדים באים קודם, גם אם זהב לא ברור לאור הנוכחות של חלק מאיתנו בפורומים השונים. אז דיא ממי, את והקריירה שלך באות קודם ולכן לא צריך בכלל להתנצל. אנחנו נשמור פה על העסק החביב שלנו. שיהיה לך בהצלחה, ואני רק מקווה שתצליחי להגניב קצת זמן בפסח לפגוש אותי בין בחינה לבחינה. עלי והצליחי חכמתי.

דיא

New member
כן כן כן

ויש יש יש. השנה יש לנו אוטו, אז הרבה יותר קל להפגש.

למעלה