התנצלות קלה...

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
התנצלות קלה...

התנצלות קלה...
היו לי השבוע ימים מטורפים ואני פשוט לא יודעת כבר מה לעשות קודם. לקחתי על עצמי פרוייקטים ענקיים ואני חייבת להשתלט עליהם. אני ממש ממש מצטערת אם מישהו חיכה לתגובה שלי. זה לא אישי. אני כל הזמן מציצה ובודקת שכולם בסדר, אבל אין לי זמן לכתוב. בסופש ודאי אמצא זמן לענות לכולם. למרות שגם בסופש אני חייבת לעבוד. בכל מקרה, מקווה שעבר על כולם שבוע נעים ואני מבטיחה להשלים את החסר בהמשך. ותודה לסביון שבינתיים דואגת כאן לעניינים. סופש נעים!

שיר את כל כך מקסימה

התנצלות קלה...
היו לי השבוע ימים מטורפים ואני פשוט לא יודעת כבר מה לעשות קודם. לקחתי על עצמי פרוייקטים ענקיים ואני חייבת להשתלט עליהם. אני ממש ממש מצטערת אם מישהו חיכה לתגובה שלי. זה לא אישי. אני כל הזמן מציצה ובודקת שכולם בסדר, אבל אין לי זמן לכתוב. בסופש ודאי אמצא זמן לענות לכולם. למרות שגם בסופש אני חייבת לעבוד. בכל מקרה, מקווה שעבר על כולם שבוע נעים ואני מבטיחה להשלים את החסר בהמשך. ותודה לסביון שבינתיים דואגת כאן לעניינים. סופש נעים!
שיר את כל כך מקסימה
אין צורך להתנצל את,סביון פלפל,איוש וכל השאר שתמיד מגיבות למסרים כל הכבוד לי יש את הבעיה להגיב אבל שואבת המון המון כוחות בפורום הזה בזכותכם.

נטאשה

New member
האמת היא שבאמת שמתי לב שאת לא מגיבה

התנצלות קלה...
האמת היא שבאמת שמתי לב שאת לא מגיבה
ועכשיו אני מבינה למה... קחי את הזמן שלך וכשתתפני, מבטיחה לך שנהיה עדיין פה. שתהיה גם לך וגם לכולם שבת נפלאה.

ayoosh

New member
בתור מי שלא היתה פה כ"כ גם...

התנצלות קלה...
אפשר לומר ש"ממש לא שמתי לב"
רק שאני ביליתי ואת עובדת מצאת ה
עד צאת ה
(זה הכי קרוב לנשמה שיש פה...
...) הכי חשוב- אל תעבדי יותר מדי קשה... הם צריכים להתרגל שם להסתדר בלעדייך... מה הם יעשו בחופשת הלידה ...
...?

שיר5520

New member
לא לדאוג...

אפשר לומר ש"ממש לא שמתי לב"
רק שאני ביליתי ואת עובדת מצאת ה
עד צאת ה
(זה הכי קרוב לנשמה שיש פה...
...) הכי חשוב- אל תעבדי יותר מדי קשה... הם צריכים להתרגל שם להסתדר בלעדייך... מה הם יעשו בחופשת הלידה ...
...?
לא לדאוג...
בחופשת לידה אני סוגרת ת'בסטה ונעלמת. אבל בינתיים אני פשוט לוקחת על עצמי טונות עבודה אקסטרה כי אני צריכה טונות כסף. בשביל חופשת לידה קודם כל צריך כסף לאימוץ.

מצב
הנושא נעול.
למעלה