התנצלות פומבית....

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
התנצלות פומבית....

אני חייב להתנצל בפני כולם שמסיבת "זכויות יוצרים" על המאמר בנושא פרידמן שתירגמתי לאנגלית אני לא יכול לעלות אותו לפורום אבל קובץ התרגום נשלח אל Blixgril ו- Sparker כדי שיבדקו את העניין. באם יצליחו להתגבר על מכשול זה אני מאמין שהקובץ יפורסם. סליחה מכל אלה שרצו את המאמר. Blixgril ו- Sparker , בדקו את תיבת האימייל שלכם, שלחתי את הקובץ אליכם.

blixgirl

New member
סנופ...

לאיזה אימייל שלחת ? אישית לא קבלתי דבר....ספרקי קבלת משו יקירי?

Sparker

New member
קיבלתי קיבלתי...

לא פתחתי אותו כי כרגע אני בין וורדים... סנופ - אני חושב שאתה צריך לקחת על עצמך את השגת האישור מידיעות אחרונות. דבר ראשון, אתה קראת את הכתבה המקורית, אתה יודע איפה היא פורסמה, מתי ועד כמה התרגום שלך נאמן למקור. ודבר שני, אין לנו שום ערוץ מיוחד לפתרון בעיות זכויות יוצרים, כך שאת משלוח האי-מייל, או הרמת הטלפון, אתה תוכל לעשות בדיוק כמונו. לבליקסי (
) יש יותר ניסיון בבעיות שכאלה, אולי היא תוכל להוסיף מידע לגבי פתירת הבעייה...

snup

New member
לא מצאתי...

לא מצאתי את הכתובת אימייל שלך בכרטיס שלך אז שלחתי רק לספרקי. איתך הסליחה. אבל שים לב להמשך השרשור.

snup

New member
העניין בבדיקה...

שלום חברה. פניתי ללשכתו של העורך הראשי של ידעות אחרונות, מר משה ורדי. ניסחתי בקשה בכתב לעלות את המאמר בנושא Mishel Friedman שתרגמתי לאנגלית לאתר. הבקשה נשלחה בפקס. הובטח לי שתוך יומיים אקבל תשובה. אז אם תהייה תשובה חיובית בכך שאינני מפר זכויות יוצרים נעלה את המסמך אל האתר. עכשיו אני זקוק למנות גדולות של סבלנות.

למעלה