התנצלות כללית

hillelg

New member
התנצלות כללית

לגבי השרשור האחרון: הייתי די עייף כשכתבתי אותו. אנסה ללמוד אותו, לחשוב עליו, ולהבין איך להתבטא, או גם לשנות צורת מחשבה. לילה טוב לכם!

nutmeg

New member
הלל...

לא צריך "ללמוד" ו"לחשוב" ו"להבין" או "לשנות צורת חשיבה" מה שכן צריך הוא לפתח רגישות. לא הכל מוח יש גם לב. עכשיו בוקר, קראתי שוב את השרשור... וראיתי כיצד אתה מתעקש על הסברים הגיוניים עקביים וענייניים היכן שאנשים היו מחוברים רגשית. ניסו להתלוצץ איתך כרמז לכך שתרד מהשאלות, אבל לא היית רגיש לרמזים ולא להומור. כל מילה מדדת ברצינות תהומית, הכנסת למשוואות ההגיון והמשנה הסדורה שיש לך בראש, המשכת לחפור ולקדוח תחת דגל הרציונאליות לזרא... הגדלת לעשות כששלחת את גנגי להדליק נרות או מה שלא יהיה על עץ אשוח. זה היה כל כך ציני, גס רוח וחסר רגישות בעיני שהחלטתי לא להשתתף בשרשור. לפעמים, הלל, צריך לדעת גם היכן להרפות. להיות רגיש לזולת ולקלוט על מה נוח לו לדבר ועל מה לא.

nutmeg

New member
השקעתי

אינמהלגיד... מצ"ב קובץ שאולי יעזור לך לראות למה תגובותיך נתפסו כמתנשאות או מעצבנות.

hillelg

New member
וואו! ממש תודה!

ובשביל לקיים את טקס העברת האחריות המסורתי, אגיד שהכול בגלל השעה המאוחרת. הייתי עייף בצורה חסרת תקדים, ומעל לכוחי היה לשים לב לדקויות. אקח את דבריכם לתשומת לבי.

shellyland

New member
וואו, אחותי!

אפשר לקחת אותך איתי קבוע לכל מקום שתשקפי לי את התגובות שלי?

nutmeg

New member
חשבתי שזו את

שישבת לי בראש

למעלה