*התנצלות* (כביכול)
נו סעמק כתבתי הודעה כלכך ארוכה והיא נמחקה פאקין איי אוקיי אז ככה ההודעה הזאתי היא תגובה מתבקשת למשהו שקרה היום והיא מופנית לחבר'ה היקרים והיפי נפש ממועצה איזורית מרחבים לפני לא זוכרת כמה זמן כתבתי הודעה בנושא המכות שהיו בתחרות. (למי שלא יודע על מה אני מדברת, אז
הינה ההודעה) אין לי מושג מי ממכם באמת קורא כאן בעקביות ולעומת זאת לא כותב, ככה שיצא לו לראות את ההודעה ההיא ותאמת זה לא ממש מעניין אותי אבל אתם מוזמנים לחזור בכיף לשרשור שוב (ו
הינה ההודעה שפותחת את השרשור, פעם שניה) ולחפש איפה פיקפקתי בחינוך או בחסך בחינוך שמתנהל במרחבים כי לא עשיתי את זה אפילו פעם אחת לא קראתי למרחבים מועצה אלימה לא הכללתי את מרחבים תחת שום סטיגמה ולא שייכתי אותם לשום כת ולא, גם לא פתחתי להם עבר פלילי אז אנא, לא להכניס לי מילים לפה, תודה. כל מה שכתבתי היה בהקשר לאותה תחרות ספיציפית ולהתנהגות ההולמת והמבוקרת של אותם חבר'ה. עכשיו מסתבר שכמה חבר'ה שמה התרעמו על ההודעה שהשארתי אבל לא טרחו להודיע לי מה שהם חושבים או לחלופין להגיב על זה בפורום (מה שלדעתי, היה דווקא מתקבל בעין יפה) אז מסתבר מיזה שמצד אחד אתם מתעצבנים שקוראים לכם אלימים מצד שני, חברה שלי היום באה אליי ואומרת לי שיש כמה אנשים במרחבים שחמים על לפוצץ לי תצורה בגלל ההודעה שכתבתי שמסתבר שאני כלבה ושכדאי לי מהר לבקש סליחה לפני שהם באים אליי הביתה להרוג אותי. אחלה. אז לאותם חבובים, מה שיש לי לומר בנידון זה א. תלמדו לקרוא נכון את מה שמופנה לאנשים מסויימים ולא לשייך את זה לעצמכם, אם זה לא נוגע לכם ב. אני באמת אומרת בשיא הרצינות בלי טיפה של ציניות שאם פגעתי במישהו או העלבתי מישהו שאין לו שום קשר לתקרית אני מבקשת סליחה מעמקי נשמתי ומצטערת מאוד. ג. לאותו בחורצ'יק שקרא לי כלבה... למען האמת, כן. אני דיי כלבה. אפילו דיי הרבה. אני אחת הנקבות היותר כלבות שהכרתי. אבל... לא אתה ולא אף אחד מהחברים שלך מכיר אותי מספיק טוב בשביל לקבוע את זה עליי. זה כל מה שיש לי להגיד בנושא מקווה שתיראו את זה ובאמת מצטערת. יום טוב סלעית