*התנצלות* (כביכול)

RMXXX

New member
../images/Emo31.gif

אדון "מרחבים אימפריה", תגיד לי ברצינות, מה אתה ילד קטן?! אני מתאר לעצמי שעברת את הגן כבר ואני לא רואה שום סיבה לאיומים המפגרים שלך, אנחנו לא חיים בהפקר במדינה הזו, ואם אתה לא מבין את זה בדרך הקלה. תבין זאת אחרת. וחבל. סלעית את זוכרת מה אמרתי לך לגבי מקרים כאלו?

בתנאי שגם אני אבוא...

תגיד מה זאת הדפיקות הזאת? אתה ממש לא מועיל לתדמית ש"אמרו" שיש למרחבים (לא שזה נכון) אבל אם אתה רוצה לשנות את התדמית... זאת לא הדרך. אז חלאס עם איומי המכות האלה וזהו, היא ביקשה סליחה, גם אני מבקש סליחה (לא שרשמתי שם משהו, אבל בשביל שתרגיש גבר) וזהו!

Hegze

New member
אויש באמת

אנשים כמוך מעוררי רחמים מה אתה משחק אותה גנגסטר מגניב? חלאס עם השטויות האלה מה? היא פגעה בכבוד שלך? אוי מסכן... לך לאמא.. היא תכין לך חלב חם.. או .. משו אם האיומים האלה שלך והפוזות האלה אתה לא ממש משנה את הטענה שאתם כן אלימים או לא יודע מה. אז אם אתה ניפגע.. סימן שזה כן איפהשהו נכון וזה שאתה ניפגע זה גם מראה שאכפת לך.. מהתדמית או כבוד שלך איך שלא תרצה לקרוא לזה... אז תראה את זה ככה אם אתה רוצה להוכיח אחרת.. אתה מוזמן לסגור את העניין המפגר הזאת במיליון ואחת דרכים. כמו אייסי טלפון או מה שבא לך.. אפילו פנים אל פנים אם אתה כל כך חושק אבל ברגע שתביא לה מכות על זה שהיא "ליכלכה" עליכם.. רק מראה שזה מה שאתם.. ואתם לא שווים אפילו את ההודעה הזאת שאני חייב לציין שהסיבה היחידה שכתבתי אותה זה כי לא היה לי שום דבר אחר לעשות... יום טוב

Hegze

New member
אני שגיא

גר 10 דקות מקריית שמונה רוצה לבוא לדפוק לי מכות?

S a l i t

New member
באר שבע. 11:00 בבוקר. מחר.

תגיד לי מה אני ניראית לך הצעצוע שלך!?!?! אני החזקתי את עצמי בציפורניים שלא להגיד את מה שאני באמת חושבת אבל התגובות שלך כבר עברו כל גבול וחצו אפילו את הקו האדום שלי אתה הגזמת. בטירוף, הגזמת. לא יודעת מי אתה גם לא אכפת לי מי אתה אבל ההזדהות שלך רק מראה כמה אתה שווה אנלא חושבת שמרחבים זה מועצה אלימה אנלא חושבת שהם מועצה של ערסים ואנלא חושבת שיש להם חסך בחינוך ראבאקקקק עזוב אותי!!! הדבר היחיד שכן מפריע לי במרחבים ושהתלוננתי עליו זה מה שקרה לטמיר בקר זה הכל לא הכללתי את מרחבים ולא עשיתי שום דבר ואתה יכול בכיף למסור למיס.רותם שאנלא יודעת מה השם משפחה שלה שהיא יכולה לקפוץ לי לקיבינימאט. סליחה על השפה פשוט ההודעות שלך הקפיצו לי תפיוזים לרמות שלא יתאורו.

kedeman

New member
רק דבר אחד פה משגע אותי

שאתם לא מזדהים בשמות!!!! הבחור ממרחבים רוצה לאיים עלינו? לפחות שיאמר מי הוא (ושיבין שזה לא יקרה) וגם זה שהגיב לו יכל היה לתת שם... ועוד משהו כן! אני האדם הכי פלצן בפורום הזה!!!!!!! השקעתי בזה שנים ואני עושה את זה טוב! אם מישהו לא אוהב את זה... אז לא נורא עוד שנה אני אכנס לפה פחות

kedeman

New member
רק דבר אחד פה משגע אותי

שאתם לא מזדהים בשמות!!!! הבחור ממרחבים רוצה לאיים עלינו? לפחות שיאמר מי הוא (ושיבין שזה לא יקרה) וגם זה שהגיב לו יכל היה לתת שם... ועוד משהו כן! אני האדם הכי פלצן בפורום הזה!!!!!!! השקעתי בזה שנים ואני עושה את זה טוב! אם מישהו לא אוהב את זה... אז לא נורא עוד שנה אני אכנס לפה פחות

S a l i t

New member
זוכרת זוכרת אבא...../images/Emo99.gif

גל תיראה אני ישמח להיפגש עם המיסטר מרחבים אימפריה ולהסביר לו סעיף סעיף לגופו מההודעה שלי רק מעניין אותי מי זה...אנלא אוהבת כלכך יישויות חסרות זהות

THE sky angel

New member
אני מסכימה איתך כמעט לחלוטין..

רק דבר אחד מפריע לי במה שכתבת.... זה שהוא מדבר ככה לווא דווקא מראה שזה נכון (אולי במקרה הזה כן למרות שגם לא נראה לי..) לפעמים זה הדרך של אנשים לחפות על עצמם, כן, גמאני מתנהגת ככה לפעמים.. אבל בגלל שאני לפעמים צועקת לא עושה אותי פוסטמה מרביצה ובטח שבטח לא עושה את מעונה או לחליפין מעלה יוסף מרביצים. עם זה שאכפת לו אני מסכימה בהחלט, וזה הזמן לשנות את התדמית הזו אם זה מפריע לו, אבל לא במכות, ולא בקללות, זה הדבר האחרון עם פני האדמה שיעזור.

S a l i t

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifתקשיב לבחור

He is smarter than youll ever get. וחוצמזה אני חוזרת ואומרת, לא לכלכתי עליכם.

S a l i t

New member
אווו תודה שאגי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

אל תדאג...גם כשמישהו ירצה להביא לך מכות אני מבטיחה להגן עליך!!! ואוי ואבוי לך אם לא תבוא ביום שישי ... מבין ברוך??? יופי.

פIלי

New member
עזוב אותך

אני אומר נארגן מכות הפורום נגד מרחבים.. אני יכול להביא אנשים ממטה יהודה, יש לנו מישהו שמסתובב עם סכין. קשיחות.

S a l i t

New member
*התנצלות* (כביכול)

נו סעמק כתבתי הודעה כלכך ארוכה והיא נמחקה פאקין איי אוקיי אז ככה ההודעה הזאתי היא תגובה מתבקשת למשהו שקרה היום והיא מופנית לחבר'ה היקרים והיפי נפש ממועצה איזורית מרחבים לפני לא זוכרת כמה זמן כתבתי הודעה בנושא המכות שהיו בתחרות. (למי שלא יודע על מה אני מדברת, אז הינה ההודעה) אין לי מושג מי ממכם באמת קורא כאן בעקביות ולעומת זאת לא כותב, ככה שיצא לו לראות את ההודעה ההיא ותאמת זה לא ממש מעניין אותי אבל אתם מוזמנים לחזור בכיף לשרשור שוב (והינה ההודעה שפותחת את השרשור, פעם שניה) ולחפש איפה פיקפקתי בחינוך או בחסך בחינוך שמתנהל במרחבים כי לא עשיתי את זה אפילו פעם אחת לא קראתי למרחבים מועצה אלימה לא הכללתי את מרחבים תחת שום סטיגמה ולא שייכתי אותם לשום כת ולא, גם לא פתחתי להם עבר פלילי אז אנא, לא להכניס לי מילים לפה, תודה. כל מה שכתבתי היה בהקשר לאותה תחרות ספיציפית ולהתנהגות ההולמת והמבוקרת של אותם חבר'ה. עכשיו מסתבר שכמה חבר'ה שמה התרעמו על ההודעה שהשארתי אבל לא טרחו להודיע לי מה שהם חושבים או לחלופין להגיב על זה בפורום (מה שלדעתי, היה דווקא מתקבל בעין יפה) אז מסתבר מיזה שמצד אחד אתם מתעצבנים שקוראים לכם אלימים מצד שני, חברה שלי היום באה אליי ואומרת לי שיש כמה אנשים במרחבים שחמים על לפוצץ לי תצורה בגלל ההודעה שכתבתי שמסתבר שאני כלבה ושכדאי לי מהר לבקש סליחה לפני שהם באים אליי הביתה להרוג אותי. אחלה. אז לאותם חבובים, מה שיש לי לומר בנידון זה א. תלמדו לקרוא נכון את מה שמופנה לאנשים מסויימים ולא לשייך את זה לעצמכם, אם זה לא נוגע לכם ב. אני באמת אומרת בשיא הרצינות בלי טיפה של ציניות שאם פגעתי במישהו או העלבתי מישהו שאין לו שום קשר לתקרית אני מבקשת סליחה מעמקי נשמתי ומצטערת מאוד. ג. לאותו בחורצ'יק שקרא לי כלבה... למען האמת, כן. אני דיי כלבה. אפילו דיי הרבה. אני אחת הנקבות היותר כלבות שהכרתי. אבל... לא אתה ולא אף אחד מהחברים שלך מכיר אותי מספיק טוב בשביל לקבוע את זה עליי. זה כל מה שיש לי להגיד בנושא מקווה שתיראו את זה ובאמת מצטערת. יום טוב סלעית

Hegze

New member
רמה מינימאלית של בן אדם

זה לעמוד מאחורי מה שהוא אומר

S a l i t

New member
לאאאא!!!!

גם אתה?!?!?! בחיי אני באמת מתחילה לחשוב שאני היחידה שלא עשתה את זה מה זה בכלל אומר?

למעלה