התנצלות ותודה

N D R

New member
הכותרת הייתה צריכה להיות

התנצלות תודה ועקיצה היה מעלה את הרייטינג של ההודעה לשחקים. וכל זה לא גורע מהעובדה שלמילה "התנצלות" לבדה יש כאן משקל רב... לגבי תודה אני לא יודע

dolfina34

New member
העיקר שאתה מרגיש טוב../images/Emo140.gif

וחוץ מזה שאתה חייב לנו כמה שעות שינה......

ספיישיל

New member
יצאת גבר בהודעה שלך!

אמרנו לך שלוקחים את החיים לרוחב. לרוחב-כן? אם אתה עדיין לא מרגיש טוב.אני באה לטפל בך...

maof

New member
טלה טוב לראות אותך כאן../images/Emo72.gif

יש אנשים שממש לא שווים הסברים מעוף

שמח לשמוע שאתה בסדר

ממש גרמת לי לדפיקות לב אתמול בלילה... רק בריאות לכולנו עמית

החתולית

New member
אתה נודניק, אתה יודע ?

מתנהג כמו פולני, ואחר כך טוען שהוא פרענק... אה... ואתה נראה בן 45, אז כדאי שתעשה משהו בעניין, וגיל 37 זה לא מוקדם מדי להתקף לב, אז גם תעשה משהו בעניין. שנקרא לדר' שיחליף לך את הערק בטפטפה ?

מיקי 43

New member
אני נשבע לך

בפעם הבאה אני לוקח אותך לרקטולוג אולי אחרי טיפול ברקטומצין תחליט להישמר לך

d a n i e l s 5

New member
העיקר שאתה בסדר !

כתבת משפט שאני ממש מריגשה צורך לצאת חוץ נגדו.... "שלא סביר שבגיל שלי זה יקרה".....דע לך שהיו מיקרים גם בגיל שלך . אז....איש , שמור על עצמך לא להסתמך על הגיל או על "לי זה לא יקרה"!!!!!!

מקווה שהלילה הזה

תהיה רגוע יותר, בריא יותר, ו.... בריא יותר
כל השאר לא חשוב!

../images/Emo39.gifטלה../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

קראתי רק היום, ודי הלחצת אותי. בהתחלה חשבתי שזו אחת הבדיחות שלך הלא אתה רגיל להתבדח. השירשור, עם התגובות של סופעונה המדהימה גרמו לי להבין שזה רציני ודי נלחצתי. תודה לאל שהכל בסדר. המון בריאות איש. שמור על עצמך, כי חייבים טלה צפוני אחד ומיוחד פה בפורום הזה.

rony34

New member
העיקר שאתה בסדר טלה ../images/Emo24.gif

האיש הטוב של הפורום.חבל שסתם תיקח שטויות ללב.

יערית

New member
ביום של "הפצצה"

אמרתי לחברה ...תכתבי בשמי "טלה יש אל תתייאש",אבל היא חשבה ובצדק שזה לא לעניין,לי היתה הרגשה שאתה בסדר גמור. ושמחה שכך.

למעלה