התנצלות ותודה

התנצלות ותודה

חייב קודם להתחיל בתודה לסופייה לורן ש...אין מילים. אמן היו לנו עוד הרבה במדינה הזו עם לב ענקי כמו שלך וכמו שטענתי בעבר פה יש אוסף של אנשים ענקיים. ובדיעבד חייב גם להתנצל. לא יודע אם זה חוסר אחריות או גרוע מכך. פשוט לא חשבתי שלא אחזור למחשב עוד ולא חשבתי צעד קדימה כיצד זה עלול להתפרש. ואני ממש מתנצל אם לשנייה אחת נראה כאילו בא לי איזה משחק או משהו דומה וחייב הסבר אתמול בערב הגיעו לביתי לוכדי עריקים של צבאנו הדגול עם צו מאסר על שמי.הבן שלי נכנס ללחץ וכך גם אני ופשוט היה פה כאוס אחד גדול הילד פחד אני הייתי בשיא העצבים שמרוקאי יכול לקבל וזה בשילוב של כמה גורמים נוספים גרמו לי להרגשה הרעה. שדי גרם לי לאי תפקוד ועד שלא הגיעו השוטרים הכחולים ועשו סדר. פשוט היה פה בית משוגעים הרגשתי ממש לא טוב ופתחתי את ההודעה קצת אולי להפיג את הפחד כי בפנים ידעתי שלא סביר שבגיל שלי זה יקרה וחשבתי שקצת צחוקים פה יפיגו לי את הפחד הזה ואצליח להרגע. אך הנסיבות מנעו ממני לחזור למחשב ולזכותי יאמר שדאגתי שהאחינית שלי תתקשר לילדה עם אופי ותגיד לה שהכול בסדר. וגם אני בשיחה איתה אמרתי שאני בסדר. ופשוט נמצא עם הילד כי גם הוא בעצם היה בפחד היסטרי כשחשב שהנה הולכים לעצור את אבא שלו. אז מעומק ליבי מתנצל על הדאגה שגרמתי לחלק מהאנשים ועם כל הטוב חייב תגובה קטנה לגברת ספיישל. גברת ספיישל היקרה אני יודע שהרבה זמן חיכית לי בפינה וייחלת שיקרה משהו שתוכלי להצביע ולומר הנה הטלה הזה בן זונה. והנה גם יצא לך ההיזדמנות... מאחל לך שלעולם לא תעמדי במקום בו אני עמדתי אתמול. הייתי יכול לתת פה כמה עקיצות לכיוונך אבל אסתפק באחת קטנה ולא משמעותית. את העונש הכי גדול לעצמך. ואת יודעת זה שאני צפוני לא אומר שאני חייב להגן על צפוני רק בגלל שהוא צפוני כמו שאת ציפית. ורק לתקן אותך אני בן 37 ולא 43 למרות שנראה ככה המקור ה"קרוב" שלי שסיפר לך ..אם הוא קיים אז זה היה קיים על גבי הפורום או לפחות בזיכרון פה אצל כמה ויש כמה שהרבה זמן פה. אז שמייח בשבילך שהיתה לך ההיזדמנות להכנס בטלה... אבל את יודעת חולשה זה זמני. לא יהיו לך הרבה הזדמנויות. וניצלת את הגרועה שבהן

א ש לי

New member
והכי חשוב ../images/Emo24.gifשאתה בריא.

ויש לך חברים אוהבים שדאגו לך כמו השתיים שציינת.

ע פ ר ל ה

New member
פעם למטה פעם למעלה...

זה קרוב קרוב קרוהובבבבבבבבבב אוהו איך הגלגל מסתובב לו..... אשלי,איפה את מעדיפה בייבי? רק תבקשי נו...

Rinattt

New member
טלילון...

הכי טוב... שעכשיו הכל בסדר...
בריאות ואושר טלילון...

אל דן

New member
יש מצב ל"סולחה"?

עם הערלים אנחנו עושים שלום........אז קדימה.

ליאל212

New member
טלה העיקר שאתה בריא והכל בסדר.

למרות שאנחנו לא מכירים הדאגת גם אותי . הלחץ שהיה פה היה נוראי. ובאמת יש כאן אנשים גדולים. אז שיהיה רק טוב

העיקר שעכשיו אתה מרגיש טוב...

בסוף הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. תרגיש טוב ובהצלחה

avitalp

New member
שמחה לקרוא שאתה מרגיש יותר טוב../images/Emo140.gif

הרבה בריאות
אביטל

למעלה