התנצלות ועדכונון

קרניר

New member
התנצלות ועדכונון

אז קודם כל מצטערת שנעלמתי מהשטח, היו לי כמה בעיות משל עצמי ולכן לא הצלחתי להגיע למחשב ולעדכן. אני מזכירה שאני אחראית על הנושא של הבחורה לאחר צבא מבת ים שנכנסה להריון לא מתוכנן וזקוקה לעזרתנו. בשל בלגן במשפחות היא בקשה קצת לחכות עם רוב הדברים ולכן עוד לא ישבנו יחד לגבי הרשימה. מועד החתונה נקבע ל-7.9 והכל מאוד לחוץ אצלהם. לגבי בגדים להריון היא צריכה אך יש לה בעיה להגיע לאשקלון ושואלת אם יש משהו באזור המרכז או שי כפי שכתבת האם יש אופציה לארגן לה ארגז? שוב המידות שלה- מכנס- 38, גובה 1.50. מקווה שאצליח לטפל בענין שלה בדרך טובה יותר מעד עכשיו. לגבי דברים לתינוק נחכה יותר לכיוון סוף ההריון. עפרונית- היא עדין בודקת את נושא המזרון למיטה כי לא קבלה תשובה מפורשת. בכל מקרה תודה.

כמיסה

New member
יש לי מתנה מקסימה../images/Emo70.gif שקיבלתי לחתונה

שלי אבל זה קטן עליי! חליפה של מכנסיים, חולצה וחלוק שקוף כולם ממשי בצבע אפרסק המידה S את חושבת שזה יכול להתאים
באיזה חודש היא
ובלי שום קשר...זה תאריך יום ההולדת שלי

קרניר

New member
תודה, נראה לי שאכן זה יכול להתאים!

היא בסוף חודש שלישי והבטן כבר התחילה לבצבץ. מזל טוב בעוד חודש.... ושלחי לי מסר מאיפה ניתן לאסוף.

רותם111

New member
לגבי התינוק

עש שהתינוק יוולד המרכז שלנו בשרון כבר יהיה עמוס כל טוב ואפשר יהיה לצייד אותו כהלכה. איזה כיף!!!

מ ש כ י ת

New member
אפשר לעניין אותם בגמח בחתונות שלנו?

יש לנו שמלות כלה וערב, נעליים, תכשיטים זר וכו' כמו כן טיפול קוסמטיקאית, איפור ע"י חברת איל מקיאג' ועוד. באם יש צורך אנא צרי איתי קשר במסרים. שבוע נפלא

למעלה