התנצלות והסבר

HOT VOD

New member
התנצלות והסבר

חברים יקרים ראשית - התנצלות עמוקה על כך שלא ביקרתי בפורום כמעט בכלל לאחרונה. הסיבה היא עומס היסטרי בעבודה (כזכור, ניהול תוכן ב VOD דורש לא מעט תשומת לב). במיוחד כמה פרויקטים שבקרוב מאד תראו את תוצאותיהם - האחד הוא קטגוריית הפסטיגל (מיום ראשון הקרוב ועדכונים בהמשך), השני הוא מה שנקרא "השבוע ב VOD", עם המלצות על סרטים ותוכניות מפי נערת ה VOD החדשה, אפרת אברמוב, זה יקרה מתחילת אוקטובר בערך, גם עולם הקריוקי יקבל בקרוב בוסט ועוד ועוד. בקיצור, עכשיו יש לי שעה קלה של הפוגה, ואגיב על כל מיני נושאים. מקווה לחזור ולהיות מבקר קבוע בפורום מאמצע שבוע הבא. סליחה, ותודה על ההבנה, בסופו של דבר - זה לטובתכם. אביב הוד, מנהל תוכן HOT VOD

HOT VOD

New member
ולכל המלעיזים

כולה לא הייתי פה 9 ימים (הודעות אחרונות ב 14.9) נכון שבמונחים של פורום זה נצח, אבל כפי שהסברתי - זה לא מכוונה רעה. אגב, לגבי בלה (HOT VOD2) - אני מנסה להבין לאן היא נעלמה.. היא היתה אמורה לגבות פה..

Segalovich

New member
אחלה ../images/Emo13.gif תודה רבה, אגב -

זה אותו אביב הוד מ"זומביט"?

E4G

New member
אביב....

תודה וכל הכבוד על כך שענית לכל האשכולות שכתבתו בזמן שלא היית פה! לא חשבתי שתענה על כולם, אבל השקעה גדולה, כל הכבוד! בברכה, אביתר.

Secret17

New member
אביב, אין מה להתנצל, אתה מנהל תוכן.

אין בכלל מה לצפות שאתה תהיה כאן 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. לכל אלו שהתעצבנו על כך שהוא לא נכנס - למנהל תוכן יש כ"כ הרבה עבודה לעשות (עבודה שאח"כ אתם נהנים ממנה, אגב) - שלהיכנס לפורום זה לא דבר מובן מאליו - צריכים להגיד תודה שהוא מפנה מזמנו על מנת להגיב כאן לבקשות שלכם, ולהודות עוד יותר שהוא באמת לוקח אותן לתשומת ליבו ומממש אותם. כל הכבוד אביב על העבודה המדהימה

יש מה להתנצל אף אחד לא ביקש שיהיה

כל היום בפורום פעם ביומיים שלושה זה מתקבל על הדעת ולכן ההתנצלות מוצדקת ומתקבלת

צולעע

New member
מבינים ותכם../images/Emo45.gif

אנחנו יודעים שאת כל זה עשיתם לטובתינו... תודה רבה שהעלתם ה-VOD לעכו!! יש תקלות תמיד אבל מה שטוב שלא משנה מה יקרה תמיד אפשר לראות משהו אחר.. אגב היום בצהריים היה לי תקלה 70-0 מה זה? זה היה בחלק מין התכנים של הVOD וחלק זה עבד בצורה טובה מאוד! יש מצב שתעלו או את אבודים או את CSI:מיאמי או CSI:ניו יורק? [אני יודע שזה סדרות שעולות הרבה כסף אבל יש ביקושש! וגם עכשדיו בזמן הבצפר זה ביום שבת ואני לא יכול להישאר ער בשעה שמשדרים את זה? אז יש מצב שתעלו? זה מתוכנן ביכלל? יצא לי מגילה:-!

galitandmaxs

New member
מה פסטיגלים...

רוב הקבל הם אנשים בוגרים מי רוצה לראות פיסטיגלים תשימו סדרות יותר מענינות.. וכמו שהחבר'ה אמרו פה סדרות נוסטלגיות שלא ראינו הרבה זמן כמו רמת אביב ג.. איצ'ה.. סדרות שיהיה כיף לצפות בהם!!

למעלה