התנצלות (ובעיה)
אני לא יודע כמה ממכם קוראים את תקצירי הפרקים שאני כותב באתר. אני מקווה שמישהו קורא את זה
(לא הייתי רוצה לכתוב לעצמי)... אבל שמתי לב שבזמן האחרון, כל תקצירי הפרקים שלי כוללים בעיקר תלונות. על ג'קי שהפכה למפלצת, על התסריטאים שכותבים את התסריטים הכי מגוחכים ולא הגיוניים ששמעתי מימיי. על השחקנים החדשים שלא ברור לי איך בדיוק הם הצליחו להגיע לסדרת טלויזיה במקום להמשיך לעשות הצגות בבית ספר יסודי. על כל דבר. ובאותו הזמן גם גיליתי שכבר אין לי ממש חשק לראות את הסדרה. כן, אני נורא אוהב אותה. אבל אני בכלל לא בטוח אם אני אוהב את הסדרה, או זכרון של מה שהסדרה היתה פעם. פעם, אתם מבינים, הסדרה היתה מופתית. כל דמות היתה עגולה ומלאה. לכל פעולה היו סיבות הגיוניות ותוצאות הגיוניות. אפילו שילה הפסיכופטית אף פעם לא עשתה שום דבר סתם כי היא היתה רעה. היא תמיד ניסתה לגונן על מישהו, או לכסות משהו רע שהיא עשתה קודם, ותמיד היא הסתבכה, ואיך שהוא מצאה את עצמה מנסה להטביע את לורן בג'קוזי, שורפת את אמא שלה, או סתם גורמת לכל העולם להאמין שרידג' הוא האבא של ברידג'ט. אבל אלו היו הימים ההם. היום אני יושב מול הטלויזיה המום ונדהם ורואה דברים כל כך לא הגיוניים ולא קשורים לשום דבר. שילה חוזרת, בכלל בשביל מאסימו. היא חוטפת את רידג'. לא, את ניק. לא, את שניהם. היא מאיימת להרוג אותם. בשביל כסף. כסף? מתי לשילה אכפת מכסף? ברוק עם רידג'. פתאום הוא מת. פתאום היא שוכבת עם ניק. פתאום הוא חי. פתאום סטפני חברה שלה, ויום אחר כך היא לא. ומייסי ודיקן? ומייסי ומסע הנקמה שלה לברוק? עוד לא נרגעתי מכל העלילות המשונות האלו. ובלי לכתוב כאן אפילו ספויילר אחד, אני רק אומר לכם שזה עוד יהיה הרבה יותר גרוע. התסריטאים עושים בחירות משונות, מגוחכות, חסרות כל קשר למציאות. דמויות עושות דברים בלי שום קשר לאופי שלהן - כדי לקדם עלילות. אז מה הפלא שבכל פעם שאני כותב תקציר לפרק אני בעיקר בוהה במסך בתמהון ומנסה להבין מה קרה לה לעזאזל? אז ברור שרציתי להתנצל על כל השליליות שאופפת אותי בקשר לסדרה בזמן האחרון (ורונית אפילו העירה לי שאני מקלל את ג'קי בלי לשים לב כל הזמן
וזה רק נהיה יותר גרוע) ועוד יותר רציתי לשאול: אני לבד בקטע הזה - או שגם אתם חושבים שזה כבר לא מה שהיה ושהסדרה מתחילה לאט לאט (אבל בטוח) להתחרפן?
אני לא יודע כמה ממכם קוראים את תקצירי הפרקים שאני כותב באתר. אני מקווה שמישהו קורא את זה