התנסות שלום לכולם, איפה אפשר להתנסות בגלישת אוויר ?
ח חגי New member 26/8/05 #2 אפשר ברב המקרים רק להתבונן מהצד האפשרות לטוס ביחד עם גולש עם כשירות טנדם , בדכ נמוכה לאור מיעוט הכשירים למשימה ולאור הביקוש הרב לעניין מול היענות נמוכה של הכשירים שמעדיפים לטוס בדכ על הגלשן התחרותי שלהם.
אפשר ברב המקרים רק להתבונן מהצד האפשרות לטוס ביחד עם גולש עם כשירות טנדם , בדכ נמוכה לאור מיעוט הכשירים למשימה ולאור הביקוש הרב לעניין מול היענות נמוכה של הכשירים שמעדיפים לטוס בדכ על הגלשן התחרותי שלהם.
ע עוץ לי גוץ לי פוף New member 26/8/05 #3 קינגי, שים לב ל: "לאור מיעוט הכשירים למשימה..." תכין מזומנים לטנדורי.
ח חגי New member 26/8/05 #4 יש בעייה , אני צריך גולש קל משקל שיתנדב להמריא איתי בגבעה בראשון. האמת אני חושב שירון צריך להתנדב למשימה . בכל מקרה בינתיים קבלי פליץ במנוחת צהריים.
יש בעייה , אני צריך גולש קל משקל שיתנדב להמריא איתי בגבעה בראשון. האמת אני חושב שירון צריך להתנדב למשימה . בכל מקרה בינתיים קבלי פליץ במנוחת צהריים.
ע עוץ לי גוץ לי פוף New member 26/8/05 #5 תירוצים...תירוצים... למה צריך דווקא גולש? אני אתנדב לעניין. וחוצמזה, פליצי מתוק!
ע עוץ לי גוץ לי פוף New member 27/8/05 #7 היא אכן קלת משקל! ../images/Emo8.gif למה אגב זה צריך להיות גולש?
מ מיקי וייס New member 31/8/05 #10 אני הייתי מוכן אם לא היית מתווכח חל הדרך למטה. בעצם, אתה יודע מה? אתה צודק. מה אמרת?
ח חגי New member 28/8/05 #9 הבעייה DOD שאצלך מרכז הכובד מאד נמוך... לא הבנתי - יש לך חשבון עם עוץ שאתה ככה משמיץ אותה?