התנסות

• פותח הנושא Fara
  • פורסם בתאריך

Fara

New member
התנסות

כשירדתי במדרגות הלב שלי דפק נורא מהר, לא הייתי בטוחה בעצמי, הרגשות הציפו אותי, אבל החלטתי שאני ממשיכה. בלובי הסתכלתי פעם אחרונה על עצמי במראה. לבשתי חצאית מיני שחורה וגופיה לבנה צמודה ושיער פזור. למטה כבר חיכתה לי המונית ונראה שהנהג סקר אותי מלמטה למעלה בזמן שהתקרבתי אליה. איזה חתיכה, אמר לי הנהג תוך כדי שנכנסתי אל המונית, אם לא הייתי נשוי הייתי יוצא איתך, המשיך וציפה לתודה ממני על המחמאה המתוחכמת שיצאה לו מהפה. לרידינג, עניתי לו מבלי להתייחס והתבוננתי החוצה מבעד לחלון. תגידי, יש לך חבר ? למה אם לא אז יש לי מישהו להכיר לך, אמר הנהג והסתכל עלי במראה. אני לא אוהבת לדבר עם נהגי מוניות כי תמיד השיחה מגיעה או למין או לפוליטיקה וזה לא מסוג הדברים שהייתי רוצה לדבר עליהם עם נהג מונית, ובמיוחד לא עכשיו. הנסיעה נמשכה כעשר דקות תוך נסיונות מספר של הנהג להוציא ממני מידע ללא הועיל. שילמתי לנהג ויצאתי מהמונית. הייתי לבד והיה חשוך מסביב. התחלתי לרעוד אם לא מקור אז מפחד, והתחלתי ללכת אל תוך החושך המאיים. עצרתי בצד, מתנשפת כאילו הלכתי המון מנסה להחזיר את נשימתי. המחשבות עברו לי בראש במהירות, מנסה לעשות בהם סדר ללא הועיל, מה יהיה איך יהיה, אולי לא, אולי כן מה קרה לי, למה לי, למה כן למה לא.... ואז מכונית עצרה לידי, מה את עושה כאן לבד ? שאל אותי הנהג, את נראית קצת חיוורת הכל בסדר ?, כן הכל בסדר עניתי לו את בטוחה ? מה את עושה כאן לבד ? את לא נראית שייכת כל כך למקום, הוא המשיך אני עובדת כאן, עניתי לו מבלי לחשוב על מה יקרה הלאה באמת ? הוא התפלא, את לא נראית כזאת, רוצה לעלות ? הוא שאל מבלי להסס פתחתי את הדלת ונכנסתי פנימה. הוא היה כבן ארבעים טיפה מקריח ונודף ממנו ריח חזק של סיגריות. את נראית ממש טוב, הוא אמר תוך שהוא סוקר את גופי, כמה את לוקחת ? הוא שאל והתחיל לנסוע מאה שקל עניתי לו מחייכת מנסה לשמור על קור רוח הוא עצר בחניון נטוש הוציא שטר של מאה שקל ונתן לי אותו. עכשיו תתפשטי הוא פקד עלי תוך שהוא פותח את החגורה ומוריד את מכנסיו. הגופיה ירדה מהר ומתחתיה חזיית תחרה של שאנטל שלא הייתי בטוחה שאני צריכה ללבוש ל"אירוע כזה". הורדתי את החזיה וגם את התחתונים ושמתי אותם על המושב האחורי.הוא התבונן קלות בגופי החטוב ומישש לי את החזה. הוא העביר את אצבעותיו על גופי מלטף את ערוותי המגולחת מתענג על כל סנטימטר. עכשיו בואי ושבי עלי אמר והלביש לעצמו קונדום שקניתי עוד יום קודם בסופר פארם. עברתי לכסא שלו מכוונת את איברו שייכנס לתוכי ואז הרגשתי אותו בפנים האיבר היה זקור וגדול ואפילו זה טיפה הכאיב לי. הוא התחיל לדפוק אותי ולנשק לי את השדיים חזק. לא אהבתי את הריח שלו, עצמתי עיניים וניסיתי לסובב את הראש הצידה, מנסה להתרכז בעצמי ולא בו. הוא השמיע אנחות קולניות ולפת את שדי בחוזקה וגרם לי לצווח קלות. הסתכלתי עליו, הוא היה קצת גס, לא מגולח עם חולצה מכופתרת. הידיים שלו נראו עדינות יחסית אליו. עליתי וירדתי, הוא אחז לי בתחת חזק ואז תפס אותי וסובב אותי כך שעכשיו אני ישבתי על הכיסא והוא היה מעלי, הרמתי את הרגליים למעלה נוגעות בתקרה והוא חדר אלי וזיין אותי חזק, הוא נישק לי את הצוואר ולחש לי באוזן שיש לי ריח טוב הרגשתי רעידות בכל גופי דברים שאף פעם לא חוויתי, אולי מהפחד אולי מההתרגשות, ואז הוא גמר. עברתי לכסא השני והתחלתי להתלבש. הוא אמר לי שהוא ממש נהנה והוא רוצה להיות לקוח קבוע שלי אם אפשר. יצאתי מהמכונית מבלי לענות והוא נסע משם משאיר אותי לבד. הרגשתי זולה, זנותית, אבל האנדרנלין בגוף זרם וזאת היתה חוויה מאוד חזקה שלא בטוח אחזור אליה, ואז עצרה עוד מכונית...

Fara

New member
תיקון קטן

סליחה על השגיאה אבל זה קצת צרם לי. אז הנה התיקון: הרגשתי זולה, זנותית, אבל האנדרנלין בגוף זרם וזאת היתה חוויה מאוד חזקה שלא בטוח שאחזור עליה, ואז עצרה עוד מכונית...

avi55555

New member
תיקון קטןם

אני מבין ללבך אבל אני מקווה שתלמדי מהטעות שנקלעת אליה , כמו כן אם את כל כך בודדה אני פנוי וגרוש נאה . ואני לא כזה מיורד מהר מאוד למעמקיי הפות אז אם את מעוניית אני מהדרום (אשקלון) אני מחכה

למעלה