התנהגות

עדי1713

New member
התנהגות

שלום דר כמה שאלות לי ביתי בת שנה ו5חודשיים מתוקן ילדתי בת לפני חודש מאז היא בוכה בהגזמהה בכי שלא הכרתי עד עכשיו היא מתעקשת יותר ,רוצה כל דבר ואם לא מקבלת ממש משטתחת על הרצפה... וממש מתעצבנת מכניסה את היד לפה ונושכת... אני מבינה שאלו תופעות ידועות שנולד עוד תינוק למשפחה אבל יש לציין שאני מביאה לה תשומת לב גם האבא ומשחקים איתה ומשתדלים לא להיות לידה עם התינוקת מה לעשות?? האם בגיל זה היא צריכה לדבר ??התינוקת יכולה לגרום לה לעקב את הדיבור?? האם זה נכון לנסות לגמול אותה מטיטול כי היא תמיד בלול מורידה מכנסיים... תודה

התנהגות

לילה טוב ומזל טוב, ההתנהגות של בתך אופיינית לתסמונת הילד השני ולמרות שאתם מעניקים לה תשומת לב מלאה היא עדיין לא תהיה מסופקת כי אין מה לעשות ממספר 1 היא הפכה כעת לאחת שחולקת את תשומת הלב עם עוד אחות. על דאגה הזמן עושה את שלו ובימים הקרובים היא תתרגל ותקבל את המצב החדש. לגבי גמילה- השלב הנכון הוא כאשר אתם חושבים ומתרשמים שהיא מוכנה לכך,מביעה רצון לעשות, יודעת מתי יש לה וכדומה ולא רק בגלל שהיא מורידה בלול. לגבי דיבור בגילה היא צריכה לומר מספר מילים בצורה ברורה לגבי משפטים פשוטים (מכילים 2-3 מילים) זה הגיל שצריך להתפתח אך עדיין יש זמן לכך. בריאות רבה, מזל טוב והמשך שבוע טוב

למעלה