"התנהגות מלחיצה"

מיקי 43

New member
הכי טוב להיות את

עם זה צריך להתחבר זה יתחבר כל השאלות האלה והמחשבה עליהן רק גורמות לדעתי ללחץ מיותר אין כמו להיות את כמו שאת זאת ההכרות הכי טובה הכי אמיתית וכשיש חיבור זה חיבור טוב מאד ולכן אאחל לכל מי שמתחבר חיבור אמיתי כן חזק ומושרש

חביבתי!!!!!!../images/Emo4.gif../images/Emo91.gif

זהו סנריו שככככככולנו מכירות,תאמיני לי. עשי רק מה שהלב שלך אומר,ואם האיש נלחץ כנראה שהוא לא בשבילך. גבר שמעונין כמוך בקשר יהנה ממנו ולא ילחץ. גבר שרוצה "לבדוק" את השטח ירצה "מרחב מחיה" לא אומרת שצריך לחנוק. חניקה זה לא קשר בריא. אבל, לתת ולקבל לאהוב ולרצות להיות ...זה איננו פשע!!! ואת! אל תתני לאף אחד להוריד לך את הבטחון העצמי שלך... הייתי בסרט הזה וחושבת שהרבה עוברות את זה. פשוט היי את!!! זה נפלא להיות עם שמחת חיים והתלהבות ...מחזקת אותך.

r e d head

New member
הכל יכול להיות

עובדתית אנשים שופטים לפי התנהגות כזו או אחרת, לעיתים רק מחפשים במה אפשר לפסול אבל הכי טוב שתהיי את עצמך כי את לא יכולה להיות אחרת ואת לא יכולה להיות אחראית לרגשות של מישהו אחר

הלחץ קשור גם למה שאת משדרת

ולא רק לגבר בעצמו. יתכן ובאופן לא מודע את עצמך נלחצת וזה עובר לצד השני. מאמין שברגע ששני הצדדים יוצאים מהלחץ התקשורת בין השנים מפשירה והקשר עובר לפסים רגועים יותר.

סקופית

New member
אני לא נלחצת ולא מלחיצה - זורמת

פשוט, אני זורמת. איך שזה הולך, ולא פעם מוצאת את עצמי במחוזות רעים ושואלת את עצמי - מה אני עושה פה... אבל - לא עוצרת...

יערית

New member
תגידי...זו לא היית את ש...

שכתבה היום: "ומכאן הקשר החל להתגלגל במהירות... ותוך שבוע בלבד כבר הרגשתי שאני איתו מאז ומעולם.. "{לא מלחיץ בכלל} "חברה אמרה לי שרק אחרי שיש קשר מהותי/סקופית ו 21:09 | 28/08/05 וגם שוכבים ומבלים הרבה ביחד, יש לגיטימציה לבקש סגירת כרטיס. הוא לא ידע שאני יודעת שיש לו כרטיס בכלל." {לא מלחיץ?נו טוב} "
חייבת לקבל עצה טובה!!!!!ו סקופית " {לא לחוצה?נו טוב}

יערית

New member
מה למה?

עניתי על עניין הלחץ,סליחה שסטיתי מהנושא,אני תמיד סוטה איך שהוא,סליחה.

יערית

New member
ההודעות שלך

ניקראו בעיניי כלחוצות "מתי?תסבירו לי?אני רוצה תשובות?שבוע בלבד קשר וכבר מחשבות מלחיצות ,דעתי!

למעלה