"התנהגות מלחיצה"

ע פ ר ל ה

New member
"התנהגות מלחיצה"

מכירות את ההתלבטות של איך להתנהג עם גבר שאנחנו מעוניינות בו? ההרתעות מהתנהגות שעלולה להתפרש כאילו,חס וחלילה,את לוחצת עליו. התעניינת בקשריו הקודמים-הוא עלול להרגיש נחקר.שאלת איך בילה את סופ'ש,והוא בכלל יחשוב שאת נוזפת בו על שלא התקשר.ביקשת לקבוע איתו פגישה והוא תמיד מצלצל ברגע האחרון... נלחץ שאולי מנסים להכתיב לו את דפוסי הפגישות?לא רצית לשכב איתו בערב הראשון השני השלישי...האיש נלחץ כי הוא מרגיש דחוי.ובכלל...הוא יילחץ נוראות אם תשאלי אותו איך הוא רואה את הקשר ביניכם,ומה יחסו אלייך? אז קודם כל,מה שאני בעצם באה להגיד הוא שהתנהגות איננה מלחיצה באופן אובייקטיבי,אלא שההלחצה היא עניין של פרשנות. יש אנשים שלא מסוגלים להתחייב על שום דבר כי הם מרגישים שמפעילים עליהם לחץ.יש את האנוכיים שמעדיפים לקבוע את חוקי המשחק,ומי שלא מעוניין בקשר ממשי,תמיד נוטה להשתמט בתירוץ שלוחצים עליו.שלא נדבר על אלה שלא עומדים בזמנים,בעמידה מול ביקורת,חילוקיי דיעות,כעס,גילוי רגשות... מי שרוצה ושואף לקשר אמיתי ולא חד צדדי,לא יילחץ כל כך מהר,כל הזמן. וגם... גם אם הוא נלחץ,לא ייברח. (מלחיצה ומסרסת?
או לחוצה ומסורסת?
נהייה לי קררררר
)

עפרלה,

מודה, שעד היום בכל הפגישות שהיו לי הייתי אני. לא נתתי כלכך הרבה מקום לשאלות - מה לעשות, ואיך - פשוט עשיתי מה שהרגשתי. ועכשיו.. בעיקבות ההודעה שלך.. אני מודה... נלחצתי...

ע פ ר ל ה

New member
חחח...

נתתי פה כמה סיטואציות של לכאורה "לחץ",ולדעתי זה באמת עניין של פרשנות אישית. אני... מי שמכיר אותי מקרוב,יודע שאני לא טיפוס לחוץ וגם לא ניג'סית איומה. ככה בכייף שלי... לאט לאט לי... אבל מעניין לשמוע קצת סיפורים וחוויות

ליאל212

New member
איזה לחץ!!!!../images/Emo178.gif מה אי אפשר כבר ל

להיות מי שאני? ואיך שאני רוצה? לא מתאים לו באיך שאת כפי שאת טבעית אז כנראה שאתם לא מתאימים לא חושבת? מה צריך ללכת על בצים כל הזמן? מספיק סבלנו בנישואים הראשונים , רוצים לחיות כפי שאנחנו רוצים, ובתקווה שזה יתאים גם לצד השני.כי אם זה לא אז אין התאמה. מחפשת זוגיות שתעשה טוב לשני הצדדים
.

t o t a l

New member
נשמה תקשיבי

כשיהיה מדובר באחד שלך..... השאלות האלו אפילו לא יתעוררו. הכל יזרום לך בסבבה. זיכרי: אם יש ספק אז זה לא !!!

אני לא משחקת משחקים

אבל החוסר וודאות כשמדובר בבן זוג שלא מרבה לדבר הורס...מתסכל..אולי הוא חושב שאני מתעלקת עליו? אולי הוא לחוץ ממני? אבל הוא נגע בי בלב..הלוואי וידעתי שגם אני נגעתי בו:)

אני רק יכולה להגיד לך

מניסיון שאלות והתלבטויות העבר... כשנמצאים סוף סוף בקשר הנכון לא צריך לחשוב יותר מידי מה לא בסדר ומה בסדר ..מה להגיד ומה לא להגיד.

פברואר68

New member
אוהבת את מה שאת כותבת....

זה לא טיבעי ....להתנפל על בן זוג בתחילת קשר(למרות ההתרגשות הקיימת) ואני מתכוונת שלדעתי לא טיבעי להיות אינטנסיבים.... האינטנסיביות חונקת...........חשוב להאט במרוץ הנחשף...ולאפשר לתהליך ההכרות להתקדם לאט,שני הצדדים זקוקים לזמן

למעלה